inzerce, prodej, prodám, bazar

GoSmart Prenosny drzacek na vůni - PartyLite

Kategorie: Příslušenství

* Nový.
* GoSmart Prenosny drzacek - obsahuje sponku na prichyceni a zavesne poutko.
* Na jednu vonnou tycinku, ktera se da rozdelit na 4 dily. Lze dát i jinou vůni , co máte. Cena: 249,-
GoSmart Prenosny drzacek na vůni - PartyLite
Podobné inzeráty
parfémy do aut
V prodeji aktuálně to nejlepší z vůní do aut ✅ Stojí za zkoušku, sami jsme byli velmi překvapeni ???????? Lidé, kteří si u nás nechají čistit auto většinou odjíždí s touto vůní ❤️ Smell of Life parfémy do auta které jsou inspirovány světovými parfémy ???? Vůně jsou opravdu totožné a vydrží 3-6 měsíců. Dostupné vůně: Pánské: Paco Rabanne - One Million Dior - Sauvage Hugo Boss - Bottled Dior - Fahrenheit Armani - Gió Tom Ford - Tuscan Leather Dámské: Armani - Sí Lancome - La Vie Est Belle Dior - J´adore Chanel - Mademoiselle Paco Rabanne - Lady Million Objednat si můžete na: Nebo stačí napsat ????
Náhradní náplně do vůni do auta
Náhradní náplně do vůní. V pytlíku jsou dvě náhrady. Vůně levandule, broskev, citron, med. Osobní odběr v Brně Líšni nebo balíčkem za 60Kč za poštovné.
Sheron Čistič interiéru 500 ml
Nové nepoužité a zabalené Celá náplň 500ml SHERON Čistič interiéru 500 ml Je určený pro čištění nesavých plastových povrchů (např. plastové prahy, okolí pedálů, plastové sloupky). Ošetřený povrch získá matný efekt s antistatickými vlastnostmi. Zanechává příjemnou vůni. Návod k použití: Pistolovým rozprašovačem naneste tenkou vrstvu přípravku na čištěnou plochu a vytřete suchou utěrkou. Při nanášení v okolí skel doporučujeme přípravek nastříkat nejprve na hadřík a teprve potom rozetřít na ošetřovaný povrch. VÝHODY Vysoká čistící schopnost Jednoduchá aplikace formou rozprašovače Zanechává příjemnou nevtíravou vůni Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu. Doporučuji se podívat i další mé nabídky kvůli případné hromadné slevě především při posílání poštou. Převážně posílám přes zásilkovnu, ale po domluvě je možný i osobní odběr v Karlových Varech či v Plzni.
START CAR PROFI POWER 4v1- auta,motorky,čluny +++
Přenechám za symbolickou cenu de facto nový a nevyužitý přenosný přístroj START CAR PROFFI POWER 4v1 - mnohostranné použití 4v1.V top stavu-viz foto. Volejte majitele na mobilní telefon uvedený pod inzerátem, děkuji. Předání osobně Česká Lípa a okolí nebo v Praze. POPIS: START CAR PROFI POWER 4v1 Pomocný startovací zdroj pro nastartování vozidla s vybitou baterií a špatných klimatických podmínkách, nabízí zdroj pro zálohování spotřebičů a kombinaci s měničem napětí. Má ochranu proti pře-nabití + vestavěné světlo pro osvětlení prostoru kolem vozidla. START CAR 4v1 1. pro startování aut, motorek, člunů 2. přenosný akumulátorový zdroj, napájení 12-ti Voltových spotřebičů (na cestách, chatách, chalupách) 3. svítilna 4. kompresor Technické parametry: - startovací proud 400A - aku 17Ah Start Car Profi power - vhodné pro auta s objemem motoru nad 1300 ccm Typ: Skokový startér Příslušenství: Přepravní originální balení, přístroj, nabíjecí kabely, nabíječka, svítilna, kompresor, uživatelská příručka Napětí:12V Funkce: Bezpečnostní spínač Rozměry balení: ‎36,5 x 33,7 x 20 cm Hmotnost přístroje: 4,85 kg Barva: Žlutá Napětí: 12 voltů Napájecí zdroj Baterie Hmotnost Celkem: cca 5 kg
Solární panel přenosný 100w,
Prodám nový přenosný skládací fotovoltaický panel 100W/12V včetně regulátoru a kabelů.Po složení se jen vloží do tašky,ktera je součastí balení.Panel je nový a vyzkoušený jak je vidět na čím za funkčnost.Při osbním jednání převedu a ukáží co a jak funguje.Mám připojeno ve svém autě.Předvedu v realnem provozu.Mohu poslat i na dobírku. Vhodný pro nabíjení autobaterie 12V nebo trakční, případně i gelové baterie 12V. Panel je voděodolný a tudíž jej můžete nechat např. na střeše auta při kempování i v dešti. Regulátor řídí nabíjecí proud aby nedošlo k přebíjení baterie a je možné z něj přímo napájet i 2xUSB spotřebiče - např. nabíjet telefon atd... Možno i používat za předním oknem jako sluneční clona a zároveň nabíjíte. Vhodné např. pro karavan obytny automobil,obytná dodávka,obytná vestavba, rybáře, kempink , stan , turistiku , chalupa , zahrádka , chata.mobilheim, Možno poslat poštou na dobírku. Pro vice informaci mi napíšte ,nebo zavolejte. Materiál: monokrystalický křemík Maximální výkon (Pmax): 100 W ± 3% Maximální napájecí napětí (Vmp): 18,00 V Maximální proud (Imp): 6,1 A. Napětí naprázdno (Voc): 22,5 V Zkratový proud (Isc): 6,35 A. Nominální provozní teplota buňky (NOCT): - 45 až 80 ℃ Maximální systémové napětí: DC1000V Skládací rozměr: 28x20,5x0,47 (palce) / 70x50x1,2 (cm) Rozšiřující rozměr: 40x28x0,24 (palce) / 100x70x0,6 (cm) Čistá hmotnost: 2,7 kg Hmotnost balení: 3,6 kg Velikost balení: 75x58x7cm Seznam balíčků: 1 * 100 W flexibilní skládací solární panel (50 W * 2) 1 * 3M vodič, 1 * 10A 12V ovladač, 1 * anglická uživatelská příručka........Inzerát je platný do
Plastové držáčky LED pásků
Nabízím plastové držáčky LED pásků do světel automobilů, případně na jiné místo (jiné využití), každý držáček má k sobě i vrut pro snadnou montáž. Cena je 60,- Kč za sáček s 10 držáčky (neprodávám po jednom kusu) + náklady na přepravu (při odběru více předmětů z mé nabídky jedno poštovné) nebo osobní převzetí v Praze 5, v Kamenici na Praze-východ nebo na Jilemnicku. Inzerát je platný do smazání, takže jestli se zobrazuje, tak je nabídka stále aktuální!