inzerce, prodej, prodám, bazar

Goretex. pohory Zimberlan vel. 46

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám nepoužité goretexové pohory Zimberlan v.46. Možnost připevnit mačky. Nepoužité, nevhodný dárek.
Goretex. pohory Zimberlan vel. 46
Podobné inzeráty
Kotníkové pohory Asolo Fandango
Prodám kotníkové pohory od italského výrobce Asolo. Kožené, velikost 45, Gore-Tex membrána, Vibram podešev, podrážka s antishock technologií. Nachozeno do 100 km, nesou malé známky používání (otlačená kůže pod tkaničkami, malý flek na vnitřní straně u kotníku). Pro bližší informace přidávám odkaz na oficiální stránky výrobce: Důvod prodeje: začal jsem nosit barefoot obuv a pohory mi přestaly vyhovovat. Preferuji osobní předání v Praze.
Zpět na výpis Prodám pohory/trekové boty Asolo Finder GV vel
Prodám pohory / trekové boty Asolo Finder GV (goretex, vibram) v bezvadném stavu, nošené občas jednu sezonu. Velikost UK 6,5, EUR 40. Barva šedo-bleděmodrá. Délka vnitřní stélky 26 cm. Membrána neporušená. Špičky neokopané, paty neprodřené. Preferuji osobní odběr na metru C, Kačerov - Florenc, či na metru B, Křižíkova nebo mohu zaslat přes Zásilkovnu (+ 80 Kč k ceně).
dětské boty - pohory Mc Kinley s membránou, vel.35
Prodám dětské pohory Mc Kinley s membránou, vel.35, stélka 210mm. Osobní předání na trase v Praha 8 Dolní Chabry, Kobylisy a Palmovka.
Prodám starší pohory Trezeta
Prodám starší,ale zachovalé pohory Trezeta. Vel. 43, Gore Tex, podrážka Vibram. Pevné,dobře drží kotník. Cena 990,-. Zlín,
Boty pohory
Prodám celokožené pohory Meindl č.42.5 v dobrém stavu
Turistické trekové boty, pohory, hanwag alaska lady 41,5
Aktuální! Prodám trekové boty, pohorky, pohory hanwag alaska lady o velikosti 41,5, 26,5 cm, jsou stále ve velmi dobrém stavu, vložky mam a krabici taky. Na léto i na zimu, opravdu nepromoknou ani při stání v potoce. Špatně zvolená velikost. Kompatibilní s reminkovymi mackami. Pevná robustní bota. Kůže ošetřována voskem na včelí bázi od grangers. Možnost vyzkoušet v Praze.