inzerce, prodej, prodám, bazar

Gordonsetr

Kategorie: Psi

Nabízím k prodeji štěňata Gordonsetra s PP narozená 3.1.2023 po exteriérově i pracovmě výborných rodičích a tak mají vynikající pracovní i výstavní předpoklad. Budou vhodná nejen na lov, ale na jakékoliv další psí aktivity, které s nimi budete chtít podnikat.
Rodiče jsou využíváni v lovecké praxi a jsou velmi milé povahy. Štěňata budou tetovaná, čipovaná očkovaná, odčervená a budou mít mezinárodní pas. Vyrůstají v domácím prostředí s ostatními členy domácnosti. V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat. Rádi vše s vámi jako s budoucími majiteli tohoto úžasného plemene probereme a poradíme. Chovatelský servis samozřejmostí.
Nezávazná návštěva vítána.
K odběru bodu od 22.2.2023

Otec: Rock’n Roll De Colempce import z Francie ( Noir Tangerine De Colempce / Jaimie Lee De Colempce)JCH CZ, CAC, CACIB ZV
Matka: Daiči Pexeso ( Black Scottish Gin Shadow Dog / Alice Scotch do pole) JCH CZ, CAC, res. CACIB ZV, PZ, VP

Kontakt: Jana Šedová
email: jana.sedova@
jana.sedova73@
Gordonsetr
Podobné inzeráty
Gordonsetr - štěňata s PP
S radostí oznamujeme, že pod záštitou naší chovatelské stanice Red Fern Hunters se 6.ledna 2023 narodilo 6 pejsků a 4 fenky. Některá ze štěňátek čekají na svůj nový domov. Více informací o štěňátkách získáte jak u majitelky feny, u které si domluvíte i návštěvu štěňátek, nebo u nás (více na našich stránkách Rodiči štěňátek jsou zdraví, krásní a rodinní psi. Otcem je MultiChamipon CEDRIC Z HOLUBICKÉ STRÁNĚ a matkou DARSY PEXESO. Otec je úspěšný výstavní jedinec, pravidelně se účastní honů a je, stejně jako matka vrhu, skvělým rodinným psem. Štěňátka budou odchována v rodinném prostředí. Na fotkách je otec i matka štěňat.
Gordonsetr - štěňata s PP
2 volní kluci plemene gordon setter s průkazem původu po odřeknuté rezervaci hledají ty nejlepší domovy. U štěňat je vysoký předpoklad nejen vloh pro práci (oba rodiče předávají lovecké vlohy svým potomkům tzn. skvělé vrozené vlastnosti), výborného zdraví, správného exteriéru, ale hlavně vyrovnaných a milých povah. Vhodná pro chov, výstavy, canisterapii, agility, pracovní využití,tanec se psem, nebo jen jako super parťák, milý a zábavný rodinný společník. Návykový mazel, který je s Vámi schopen jít na dlouhý výlet, pomáhat na zahradě, nebo klidně zevlovat na gauči u televize. Štěňata jsou řádně vymazlená, socializovaná. Odchovaná v domě, k dispozici mají samozřejmě i zahradu. Zvyklá na běžný domácí ruch. Při odběru očkování, označení mikročipem, vybavení euro passportem a jsou pravidelně odčervována. Narozeni 9.10.22 Do začátku dostávají balíček. Chovatelské poradenství, servis, písemná kupní smlouva a pomoc do budoucna z naší strany je samozřejmostí. Více informací na našich webových stránkách i po telefonu. +420 137 959 nebo +420 .