inzerce, prodej, prodám, bazar

Gopro teleskopická hůlka se šroubením

Kategorie: Turistika, horolezectví

Gopro teleskopická hůlka se šroubením
Podobné inzeráty
Hůlka, hůl vycházková, ortopedická
Výprodej skladu. Původní cena 600,-. Ortopedická, vycházková stavitelná italská hůlka zn. Italbastoni je vhodná do pravé i levé ruky.Kvalitně tvarovaná rukojeť umožní pohodlné používání bez následných otlačenin.Dobře padne do celé dlaně a svým pogumovaným povrchem zajistí stabilitu pro uživatele.Tuba hůlky je silnostěnná, vyrobena z pevnostní slitiny hliníku.Jednoduchý, ale pevný systém fixace délky umožní používání hůlek osobám od 145 cm do 195cm výšky.Ve složeném stavu měří hůlka 58 cm a váží 205 g. Hůlka je ukončena gumovým protiskluzovou koncovkou. Pište email, tel. není z důvodu ,,otravů,, uvedený.
Karbonová turistická hůlka
Prodám jednu novou nepoužitou turistickou hůlku. Materiál karbon. Celková délka 130 cm (pevná, nelze nastavovat). Délka ve složeném stavu 40 cm. Hmotnosti (jedna) hůlka 162 g. Lze našroubovat talířek na sníh.
SIMOND Horolezecká přilba Sprint
Helmu prodávám z důvodu, že mi je velká (velikost L, Decathlon uvádí obvod hlavy 59-62cm). S helmou jsem velice spokojený, je opravdu lehká a už semnou párkrát na horách byla a pár škrábancům se nevyhnula, avšak žádná závada, nebo znatelné poškození. Držák na GOPRO a GoPro nálepku můžu v případě zájmu sundat a helmu očistit. Cena nové helmy je 1799.
Trekkingové, SkiAlpové light hole, Carbonové Rock Empire
NOVÉ, špičkové třídílné, lehké a pevné trekkingové (i Skialpové) hole 63-135cm. Tuby 18/16/14. Horní tuba 100% carbon, spodní tuby pevnostní Al7075. Kovové QLS uzávěry, carbidový hrod, dlouhá pěnová ručka, 235g jedna hůlka, složené 63cm, neoprenový řemínek, 2 páry koužků!-50mm,90mm, špunty. Pův.cena 2.190,-. Odpověď prosím pouze na email...tel. je z důvodu ,,otravů,, neuveden...
Gopro tripod
Nové