inzerce, prodej, prodám, bazar

GoPro Quick key čtečka micro SD karet, Lightning

Kategorie: Ostatní

Platí do smazání inzerátu.

Prodám čtečku micro SD karet GoPro Quick key - Lightning.

Pro přenos nahrávek z SD karty Go Pro kamery na paměť iPhonu/iPadu, určena pro mobilní zařízení s iOS, lightning konektor.

Čtečka je držitelem licence MFI, která garantuje kompatibilitu se zařízeními Apple. Součástí je karabinka, která vám umožní čtečku nosit všude s sebou.

Původní cena 1000,-

Zasílám i zásilkovnou.
GoPro Quick key čtečka micro SD karet, Lightning
Podobné inzeráty
G PEN MICRO+ Vaporizér - STAV NOVÉHO
Původní cena: 1990,- Vaporizér byl použit 2x Díky elegantnímu a diskrétnímu designu těla se Micro+ skrývá před radarem a zároveň dosahuje vynikajícího výkonu díky inteligentnímu sestavení komponentů. Micro+ je napájen dobíjecí lithium-iontovou baterií o kapacitě 850 mAh s haptickou zpětnou vazbou a nabíjením přes USB-C. Využívá jedinečnou technologii inteligentního čipu, která zajišťuje řízené a konzistentní zahřívání, při němž nedochází ke spálení nebo přehřátí drahocenných koncentrátů. Baterie Micro+ je také vybavena technologií rozpoznávání cartridge, díky níž používá odlišné výkonové výstupy, které vedou k optimálnímu zážitku z vaporizace při použití buď s nádrží Micro+ Tank, nebo s jakoukoli cartridge kompatibilní s technologií 510. Nádrž Micro+ Tank je výjimečná sama o sobě, je složena z prvotřídních materiálů, které z vašich koncentrátů vytěží maximum. Díky využití kombinace plně keramické žhavicí destičky a křemenné vložky uvnitř dvoukanálového krytu z nerezové oceli s integrovaným prouděním vzduchu je Micro+ Tank zkonstruován tak, aby poskytoval konzistentní aplikaci tepla, optimální chuťové profily při každém nastavení zahřívání a vyvážené proudění vzduchu pro maximální produkci páry. Náustek Micro+ se skládá z potravinářského silikonového návleku pro čisté a pohodlné potahování a z odděleného vnitřního keramického vzduchového kanálu pro snadné čištění a údržbu. Vaporizér Micro+ se standardně dodává uzavřený v prémiovém konopném cestovním pouzdře s místem pro nádobku na vosk a síťovanou kapsou obsahující značkový nástroj na klíče G Pen a nabíjecí kabel z USB na USB-C. CO JE V BALENÍ - BATERIE G PEN MICRO+ (VARIABILNÍ NAPĚTÍ + ZÁVIT 510) - NÁDRŽ G PEN MICRO+ - SESTAVA NÁUSTKU G PEN MICRO+ (SILIKONOVÝ NÁUSTEK + KRYT NÁDRŽE) - 1 NÁSTROJ NA KLÍČENKU G PEN - 1 NABÍJECÍ KABEL Z USB NA USB-C - 1 KONOPNÉ CESTOVNÍ POUZDRO
Kamera GoPro Hero 7 Black + Příslušenství
Prodám Kameru Gopro Hero 7 Black včetně příslušenství. Pořídil jsem kvůli potápěčské dovče, následně již nevyužitá. Byť po záruce, troufám si tvrdit a stojím si za tím, že je ve stavu nového kusu! Ale dosti řečí a jdeme k věci. Kameru není třeba představovat, tudíž jen k příslušenství... GoPro Dive Housing je ultra odolné pouzdro pro kameru Gopro7 Vodotěsnost do 60 metrů se hodí pro hloubkové potápění. Plochý skleněný objektiv poskytuje maximální ostrost obrazu. Dálkový ovladač Smart Remote 2.0 - Wi-Fi značky GoPro umožňuje zapnout / vypnout kameru, fotit, upravovat nastavení a spouštět i zastavovat nahrávání. Dálkové ovládání je vodotěsné do 10 m pod vodou. Tlačítko Settings/Tag (Nastavení/Tag) Použijte jej v kombinaci s kamerou pro rychlou změnu nastavení nebo označení klíčových okamžiků během nahrávání pomocí funkce HiLight Tag. Ta usnadňuje přehrávání, úpravy i sdílení. Smart Remote umožňuje kontrolovat až 50 kamer zároveň. Zabudované poutko na klíče a páska na zápěstí usnadňují uchycení a nošení. Nabíječka Gopro + 2 baterie a nakonec teleskopická tyč + spoušť (ovladač) , který lze taktéž naspárovat. Silikonový obal(nepoužitý). Vím co prodávám a v jaké kvalitě. Opravdu mě nezajímají jiné nabídky a jejich ceny. To jen pro špekulatéry, kteří chtějí porovnávat apod. Preferuji osobní setkání. Už jen kvůli odzkoušení, abych tím předešel případným nesrovnalostem. Pokud máte jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici (pokud bude v mých silách) Děkuji za návštěvu a přeji prima dny. ;)
USB čtečka paměťových kater microSD/SD/MMC - modrá
USB čtečka paměťových karet SD/microSD/MMC - modrá. POPIS : Podpora Plug and Play - snadné použití, nevyžaduje externí napájení Verze 2.0 USB, podpora USB 1.1 Systém podporuje: Windows 98SE / Me / 2000 / XP / Vista / 7; Mac OS 9.0 nebo novější (není nutný žádný ovladač) Velikost: cca 50 x 18 x 11 mm Kompatibilní pro T-Flash, Micro SD, Micro SDHC, Memory Stick Micro (M2), Memory Stick (MS), Memory Stick Pro (MSPro), Memory Stick Duo (MS Duo), Memory Stick Pro Duo (MS Pro Duo) , SD, MMC, RS-MMC, SDHC, Mini SD, SDHC Mini Poznámka: Paměťové karty nejsou součástí balení! Barva: Modrá - kov Obsah balení: Čtečka paměťových karet USB, 1ks. Platba a doprava: 1. Zboží je možné po domluvě vyzvednout osobně. 2. Pro přepravu Zásilkovnou nebo Českou poštou si prosím vyžádejte kontaktní nebo platební instrukce přes kontaktní formulář a dále emailu. Po domluvě a připsání částky za zboží bude následně zboží odesláno na vaši doručovací adresu nebo adresu Zásilkovny kterou prosím uveďte ve zprávě. 3. Zásilky odesílám pouze v rámci České a vyjímečně Slovenské republiky! Snažím se odeslat zásilky po zaplacení co nejdříve, nejlépe hned. 4. Cena Zásilkovny je přijatelná :) 5. Zboží bude řádně zabaleno aby nedošlo při přepravě k jeho poškození. 6. Při rozměrnějších zásilkách domluvíme cenu za poštovné v případě odeslání Českou poštou. Děkuji a přeji hezký den.
Pokémon TCG mixy karet pro děti 2
Nabízím namíchané balíčky s především lesklými a vzácnými kartami obsahujících celkem 110 (300 Kč), 220 (600 Kč), 330 (900 Kč) nebo 440 (1200 Kč) kusů originálních lesklých anebo vzácných karet různých edic Pokémon TCG v perfektním stavu, které ocení především děti k výměnám mezi s sebou nebo i do sbírky. Všechny balíčky mají zachovaný poměr obsahovaných a garantovaných typů karet, záleží tak pouze na vás, který z balíčků za 300, 600, 900 nebo 1200 Kč budete chtít. Pro názornost, balíček za 300 Kč obsahuje: 50ks rare karet 10ks trenérských karet 20ks energií 10ks holo karet 20ks reverse holo karet. Balíček za 600 Kč pak obsahuje přesně dvojnásobek, za 900 Kč trojnásobek a za 1200 Kč čtyřnásobek uvedených typů karet. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Cenu a detaily předání domluvíme mailem. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokémon TCG mixy karet pro děti
Nabízím namíchaná balení celkem 156 (250 Kč), 312 (500 Kč), 468 (750 Kč) nebo 624 (1000 Kč) kusů originálních karet různých edic Pokémon TCG v perfektním stavu, vhodných především pro děti na výměnu. Všechny balíčky mají zachovaný poměr obsahovaných a garantovaných typů karet, záleží tak pouze na vás, který z balíčků za 250, 500, 750 nebo 1000 Kč budete chtít. Pro názornost, balíček za 250 Kč obsahuje: 110ks c/u karet 15ks trenérských karet 20ks energií 5ks holo karet 5ks reverse holo karet 1ks V, TG nebo radiant karty. Balíček za 500 Kč pak obsahuje přesně dvojnásobek, za 750 Kč trojnásobek a za 1000 Kč čtyřnásobek uvedených typů karet. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Cenu a detaily předání domluvíme mailem. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Čtečka čárových kódů
Zebra Ruční čtečka čárových kódů, 1D/2D, Laser, Codabar, Code 11, Code 128, Code 39, Code 93, GS1-128 (UCC/EAN-128), MSI, Plessey, U.P.C., Aztec Code, Složené kódy, Data Matrix, Han Xin, MaxiCode, Micro QR Code, MicroPDF417, PDF417,..., 655 nm Zebra. Model: Ruční čtečka čárových kódů, Typ skeneru: 1D/2D, Typ snímače: Laser. Technologie propojení: Kabelový a bezdrátový, Standardní rozhraní: RS-232, USB, Emulace klávesnice, Dosah bezdrátového spojení: 100 m. Barva: Černá, Zelená, Kód mezinárodní ochrany (IP): IP67, Ochranné funkce: Prachuodolný, Odolný proti nárazům, Odolné vůči vodě. Typ zdroje: Baterie, Typ baterie: Lithium-ion (Li-ion), Kapacita baterie: 3100 mAh. Hmotnost: 402 g, Šířka: 143 mm, Hloubka: 77 mm Specifikace SkenováníModelRuční čtečka čárových kódů  Rozlišení optického senzoru1280 px  Typ skeneru1D/2D  Typ snímačeLaser  Podpora lineárních (1D) kódůCodabar, Code 11, Code 128, Code 39, Code 93, GS1-128 (UCC/EAN-128), MSI, Plessey, U.P.C.  Podpora maticových (2D) kódůAztec Code, Složené kódy, Data Matrix, Han Xin, MaxiCode, Micro QR Code, MicroPDF417, PDF417, QR Code, TLC-39  Vlnová délka655 nm  Čtecí úhel naklánění-65 - 65°  Čtecí úhel stoupání-65 - 65°  Čtecí úhel odchylky-45 - 45°  Možnosti připojeníTechnologie propojeníKabelový a bezdrátový  Standardní rozhraníRS-232, USB, Emulace klávesnice  Dosah bezdrátového spojení100 m  Verze Bluetooth4.0  Bluetooth Low Energy (BLE)Ano  Připojení na síť EthernetAno  VýkonKód mezinárodní ochrany (IP)IP67  Ochranné funkcePrachuodolný, Odolný proti nárazům, Odolné vůči vodě  LED indikátoryAno  BarvaČerná, Zelená  Programovací funkceAno  PříkonTyp zdrojeBaterie  Typ baterieLithium-ion (Li-ion)  Kapacita baterie3100 mAh  Počet čtení na jedno nabití100000  Hmotnost a rozměryŠířka143 mm  Hloubka77 mm  Výška185 mm  Hmotnost402 g  Provozní podmínkyDoporučená provozní relativní vlhkost5 - 95%  Rozsah teplot při skladování (T-T)-40 - 70 °C  Provozní rozsah teplot (T-T)-20 - 50 °C  Osvědčení o udržitelnostiRoHS Ctecka carovych kodu Dohoda jistá