inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfova sada holy

Kategorie: Golf

Golfova sada holy GRAPOWER PRO KENNEX jen jak komplet,skoro nove nepouživane.Jsu tam 13 kusu
Golfova sada holy
Podobné inzeráty
Golfová hůl Rhino S
Golfová hůl Rhino S oversize pro praváka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.
Golfová hůl Rhino P
Golfová hůl Rhino P pro praváka, s ochranným krytem (cover), vhodná i pro začátečníka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.
Golfová hůl Rhino 4
Golfová hůl Rhino 4 pro praváka, s ochranným krytem (cover), vhodná i pro začátečníka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.
Golfová sada - začátečník nebo zuřivý hráč
Golfová sada je použitá, ale ještě poslouží někomu ma začátek nebo doničení… Obsahuje komplet hole, bag, nějakou tu výbavu jako např. rukavici, teečka, hadr, míčky, klíč na boty, obal proti dešti apod.
Golfová unisex sada
Golfová unisex sada pro praváka (vhodná i pro začátečníka) obsahuje: 1x Bag na záda s trojnožkou Confidence golf (nebo lze upevnit na golfový vozík) a 9 holí: 6x hole Rhino (P, 4, 6, 7, dřevo 3,15°, dřevo 1,105°) s ochrannými kryty (cover) + 3x hole mix (putter Tour Eagle, 5 21° Regal, S Confidence). Použitá v dobrém stavu (viz fota).
Golfová rukavice Dunlop
nepoužitá golfová rukavice Dunlop - Dámská. Velikost M Původní cena 250 Kč. Možnost osobního odběru nebo zaslání přes zásilkovnu.