inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfová hůl: putter Odyssey Black Series-i #7

Kategorie: Golf

Prodám golfovou hůl: špičkový putter Odyssey Black Series-i #7 Putter, zánovní, mírné oděrky na gripu od vytahování z bagu, hlava a úderová plocha stav nové hole. Bez headcoveru. Cena nové hole: cca 5500,-Kč
Golfová hůl: putter Odyssey Black Series-i #7
Podobné inzeráty
Prodám nový putter Odyssey Stroke Lab Tuttle
Prodám špičkový patr Odyssey. Je zcela nový, nepoužitý. Viz fotky. PC 5500Kč. Bez headcoveru. Specifikace ODYSSEY Stroke Lab Tuttle putter je skvělý pánský putter s oválnou a precizně vyváženou hlavou hole., který byl navržen včetně shaftu Stroke Lab vyrobeného z více materiálů, tak aby maximálním způsobem zpříjemňoval hru na greenu. Hlava typu mallet má tři zaměřovací čáry, které svým provedením umožňují velmi snadné a přesné míření. Samozřejmostí je zde také vložka White Hot Microhinge.
Odyssey putter - Ten
Pánský putter Odyssey putter - Ten - RH - délka 33'' Stav: jako nový Cena 4.000, Osobní předání Praha 10.
Golfová hůl Vantage 5
Golfová hůl Vantage 5 tour series. Hůl je viditelně odřená. Cena 100 Kč
Golfová hůl Rhino S
Golfová hůl Rhino S oversize pro praváka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.
Golfová hůl Rhino P
Golfová hůl Rhino P pro praváka, s ochranným krytem (cover), vhodná i pro začátečníka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.
Golfová hůl Rhino 4
Golfová hůl Rhino 4 pro praváka, s ochranným krytem (cover), vhodná i pro začátečníka. Použitá v dobrém stavu (viz fota). K dispozici je také golfová sada (bag + 9 holí) za 4 900 Kč.