inzerce, prodej, prodám, bazar

GO JACK

Kategorie: Příslušenství

Prodám 4ks vozíčku GO JACK na rychlý přesun vozidel v dílnách, málo používané, vč. držáku. Cena nového 40 000 Kč
GO JACK
Podobné inzeráty
Bluetooth 5.0 přijímač s jack 3.5mm výstupem a ovládáním
Prodám Bluetooth modul pro poslech hudby / Handsfree volání / Hlasovou navigaci. Umožňuje pomocí tlačítek ovládat audio přehrávání a přijmout telefonní hovor. Vestavěná baterie na cca 10h provozu - provoz úplně bez kabelů. Bluetooth 5.0, rozhraní AUX jack 3,5mm - široká kompatibilita - lze použít pouze pro audio zařízení se vstupním rozhraním AUX 3,5mm jack. Po úspěšném připojení bude modrá kontrolka trvale svítit a mobilní telefon lze v budoucnu připojit automaticky.
USB s 3,5mm Jack zásuvka na palubní desku
Nová, nepoužitá USB s 3,5mm Jack zásuvka na palubní desku nebo na jiný povrch Tento produkt se snadno instaluje. Určeno pro použití v autě, ale lze jej použít pro jakoukoli aplikaci, jako je kolo, loď, motor ... Konektor: USB typu A samec na USB typu, Jack 3,5 mm AUX samici Délka spojovací šňůry 150cm
iPOD ADAPTÉR JACK 3,5MM
nový, nepoužitý, nerozbalený Univerzální adaptér pro připojení iPod / iPhone přehrávače do autorádia s AUX vstupem (JACK 3,5mm) - umožňuje přehrávání hudby (ne video) Cena: 100,- osobní předání České Budějovice pošta možná při zaslání částky 150,- předem na účet
jack usb
jack usb verze, obrazek jen ilustracni
MP3 kazetový adaptér do auta s 3,5 jack kabelem nový
Prodám tento nový (zabalený) kazetový adaptér do auta pro připojení své MP3/MOBILU/ATD přes 3,5 jack.viz: Adaptér do automobilu pro připojení CD,MP3,MP4 přehrávače nebo jiné zdroje zvuku na autorádio s kazetovým přehrávačem. Kazeta slouží jako adaptér a hudba je přenášena bez ztráty. * Barva: Černá * Kazeta převádí zvuk z jakéhokoliv přehrávače se sluchátkovou zdířkou * Poslouchejte v autě své oblíbené MP3 skladby * Umožňuje přehrávat MP3 skladby v jakémkoliv kazetovém přehrávači * Vhodné hlavně do autorádií a velkých hifi věží * Jednoduché a rychlé použití * Z kazetového adaptéru vede kabel s Jackem 3,5 (koncovka klasických sluchátek) * Délka přívodního kabelu je 120cm Fotky jsou ilustrační, jedná se o nový, nepoužitý kazetový adaptér. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 140,-kč.
FM Bluetooth - Transmitter - Handsfree Deelife do auta
Dobrý den, prodám FM Bluetooth - Transmitter - Handsfree Deelife do auta Umožňuje: Telefonování - Přijetí, ukončení, odmítnutí, opakované vytáčení posledního čísla Přehrávání hudby - Přehrávání z Micro SD karty - přehrávání přes Bluetooth např z telefonu - Přehrání, pauza, stop, další/předchozí skladba, zesílení/zeslabení - Zvuky / instrukce například z navigace telefonu atd... - Zvýraznění basů FM Transmitter - Umožňuje bezdrátově přenést zvuk do rádia automobilu pomocí FM signálu - Rozsah FM pásma 87,5 -108,0 MHz Další vlastnosti - filtrace hluku při telefonování a potlačení hlasové smyčky - při telefonování druhá strana slyší čistý projev bez okolního hluku - 3.5mm Jack pro případné připojení do AUX vstupu u rádia, slouží také jako FM anténa - podpora Bluettoth 5.0 - Připojení do USB portu - bez adaptéru do zapalování Je nový, nepoužitý, pouze odzkoušený. Zakoupen na Aliexpressu, bohužel mi přišel s poškozeným Jack konektorem, který jsem si sám opravil. S prodejcem se mi nepodařila vyjednat sleva, ale zaslal mi nový kus - a ten nyní prodávám. Oproti jiným levnějším Transmitterům, co jsem vyzkoušel, podává velice kvalitní zvuk při přehrávání hudby (ovšem závisí na kvalitě audio sestavy v autě) Při telefonování druhá strana slyší čistý a srozumitelný projev. Doporučuji ideálně osobně vyzkoušet.