inzerce, prodej, prodám, bazar

GLO Hyper+UNIQ

Kategorie: Ostatní

Prodám zařízení glo Hyper+UNIQ
CENA ZA KUS 100kč
KONTAKTUJTE MĚ PROSÍM NA EMAIL: lukas1438@
GLO Hyper+UNIQ
Podobné inzeráty
GLO HYPER+UNIQ
Prodám Glo hyper a Glo hyper+uniq pouze rozbaleno osobní odběr Praha 5, 6
Uniq strova Apple watch, zcela nový a nikdy nepoužitý, ČERNÝ
Ozdobte zápěstí řemínkem z luxusní kolekce UNIQ Strova určené pro chytré hodinky Apple Watch 44/42 mm. Tenká rychloupínací spona, lehká a odolná konstrukce a nadčasový design potěší nejednoho uživatele při jakékoli příležitosti. Luxusní článkový řemínek UNIQ Strova pro Apple Watch 44/42 mm je vyroben z prvotřídní nerezové oceli v elegantním provedení. Díky kvalitnímu zpracování a nadčasovému designu je řemínek UNIQ Strova vhodný pro každodenní nošení a doladí jakýkoli outfit. Za pomoci deseti odnímatelných článků a přiloženého příslušenství můžete snadno upravit délku řemínku tak, aby Vám padl, jak budete potřebovat. Tenká rychloupínací spona se postará o to, aby řemínek zůstal bezpečně na vašem zápěstí. Specifikace: článkový řemínek z nerezové oceli kompatibilní s Apple Watch 44/42 mm 10 odnímatelných článků pro nastavení ideální délky tenká, rychloupínací spona příslušenství pro nastavení řemínku v balení
Glo hyper+uniq nové
Prodám nová zařízení glo hyper+uniq, zařízení jsou ještě zabalená, k dispozici barva modrá, zlatá, černá a bílá. Cena dohodou.
Glo Hyper Uniq +, x2
Nabízím k prodeji nové zařízení GLO HYPER + (nabíječka, čistící kartáček součástí) - originál zabalené ve zlaté, bílé a černé barvě. Zasílám i poštou, ale platbu za poštovné požaduji PŘEDEM.
Glo hyper+ uniq
Prodám nový Glo přístroj, použity jednou, s krabičkou, nabíječka, čistící kartáček+ jedno pouzdro.
Glo Hyper+
Prodám nové, nepoužité GLO Hyper+ Je možné si jej osobně vyzvednout v Ostravě, nebo zaslat poštou.