inzerce, prodej, prodám, bazar

Garmin navigace Oregon 450

Kategorie: Turistika, horolezectví

Lehké opotřebení, jinak funkční.
Garmin navigace Oregon 450
Podobné inzeráty
AUTO KIT GARMIN - DLHŠIE RAMENO
AUTO KIT GARMIN - DLHŠIE RAMENO Predám Garmin auto kit s dlhším ramenom (prísavkou). Balenie obsahuje: kompletný držiak pre turistické navigácie Garmin, napájací kábel - autozapaľovač, adhézny disk na palubnú dosku. Prípadne predám: - len samotný držiak (t.j bez nabíjačky a disku), cena 400Kč. - len samotnú nabíjačku (t.j bez držiaku a disku), cena 400Kč. - držiak a nabíjačku (t.j bez disku), cena 700Kč. Adhézny disk je nutný, pokiaľ chcete mať navigačný prístroj umiestnený na palubnej doske. Inak ho nepotrebujete. Kompatibilný pre veľké množstvo turistických navigácií Garmin, napr: Etrex 10,20,30, Dakota 10,20, Oregon 200,450,450t,550,550t,Colorado 300..... Špeciálne vhodný pre navigácie s vysunutou anténou (napr: GPSmap 62,62s,62st,62sc,62stc, Astro 320.....), pre lepšiu možnosť nastavenia uhlu pohľadu na navigátor. Poštovné náklady( = dobierka) + 150 Kč, hradí kupujúci. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie.
Garmin oregon 600
Prodám GPS Garmin oregon 600 včetně příslušenství na fotce + 2 GB SD karta s topo czech pro a SKtopo. Minimálně používané, display bez škrábanců. Škrábanec na boku, bez vlivu na funkčnost.
Navigace Oregon 450 - zánovní
Dobrý den, nabízím zánovní nevyužitou navigaci Oregon 450. Cena: 3999Kč Vše plně funkční a perfektní stav. Využitá pouze několikrát na Geocashing. Preferuji férové jednání. Po zkušenostech na SMS a email nereaguji. Pouze volejte. Děkuji za pochopení.
navigace GARMIN COLORADO 300
Předmětem prodeje je plně funkční navigace GARMIN COLORADO 300 v dobrém stavu. Vhodná na kolo, geocaching či turistiku. Open mapy a 8GB SD karta součástí. S nákupem také obdržíte elegantní pevné GARMIN pouzdro. Preferuji osobní převzetí nebo poslání prostřednictvím zásilkovny.
Navigace Garmin Oregon 450
Prodám velice zachovalou navigaci. Displej bez škrábanců, čistý vnitřek baterií a nepochopení kabelový výstup.
Garmin eTrex 10 - Outdoor navigace
Prodám turistickou navigaci Garmin eTrex 10. Odolný pomocník pro každého turistu. Prošla se mnou pár hřebenovek a od té doby mi leží doma ladem. Na hory už nechodím. Zapálenému turistovi, bushcrafterovi nebo geocacherovi ještě určitě nadělá spoustu radosti. Navigace je v perfektním stavu, plně funkční, téměř bez známek používání. Součástí dodávky je navigace, USB kabel, baterky a náhradní ochranná fólie na display. Ideálně osobní předání, ať si ji zkusíte. Pokud ne, tak Zasilkovna. Původní cena 3500Kč. Intuitivní ovládání uživatelského rozhraní a přizpůsobitelné profily Kompaktní a velmi odolná Vodotěsný podle IPX 7 (30 minut v hloubce 1 m) Životnost baterie až 25 hodin Geocaching bez papírů Displej 5,6 cm (2,2"), dobře čitelný i na slunečním světle Interní paměť pro 10.000 000 traťových bodů a 10 uložitelných stop Rychlé určení polohy pomocí přijímací techniky Hotfix USB rozhraní Příjem satelitních signálů NAVSTAR GPS a GLONASS Připraven pro příjem satelitních signálů Galileo Charakteristika Bezpapírové geocaching, popisy a informace lze ukládat přímo na zařízení Velmi citlivý GPS přijímač umožňuje navigaci i v hustých lesích a domácích hledaných oblastech Odolné pouzdro, trvanlivý povrch a kompaktní USB rozhraní pro přenos dat z/do PC