inzerce, prodej, prodám, bazar

Garážový výprodej tel.

Kategorie: Ostatní zimní

Prodám různé věci pro sport volat tel.
Garážový  výprodej  tel.
Podobné inzeráty
VÝPRODEJ - NOVÉ SÁNĚ LION REKORD 110 CM
Vyrobeny z kvalitního bukového dřeva. Byly intenzivně testovány dle EN 71 a jsou vybaveny certifikáty českou zkušebnou SZÚ Jablonec Nad Nisou, pro bezpečné a nezávadné používání. Konstrukce je provedena tak, aby bez problémů odolávala předepsanému zatížení (90 kg nebo 120 kg u sání s délkou 125 cm). Délka sedáku umožňuje jízdu jednomu či více sáňkařům najednou. Jsou to naše nejpevnější sáně – mají masivnější sanici, krajovou hůl, zesílený plastový kozlík (možnost výměny). Používají se speciální plastové materiály pro zvýšení užitné hodnoty, plast je mrazuvzdorný a testovaný jako PAK. Na sáňky se připevňuje tažný popruh s přezkou, který se upevňuje na plastový odlitek. Na sáně Rekord je vhodná pouze ohrádka umělá ABS č. 190.
VÝPRODEJ - NOVÉ SÁNĚ LION LAVINA 125 CM
Tradiční sáňky určené pro rekreační využití Sáně poskytují dostatečný prostor pro jedno dítě a dospělého nebo dva dospělé Popruhový sedák ze 100% PES Skluznice, vruty a rozpěrka jsou opatřeny protikorodujícím lakem Sáně možno doplnit o dětskou ohrádku a tažný popruh Materiál: buk Technické parametry Nosnost: 120 kg Délka sání: 125 cm Délka sedáku: 81 cm Šířka sání: 36 cm Hmotnost: 4,6 kg Certifikace: CZ Oblouček sání: plast
AIRTRIM SPORT BLUE, sportovní maska
Prodám masku s doposud nepoužitými filtry. tel.:
LYŽE  FISCHER  90cm
Prodám dětské lyže Fischer, 90cm, vázání Fischer FJ 4, používané v dobrém stavu, při rychlém jednání včetně hůlek Micro comp 80cm. Prosím v případě zájmu zašlete tel. kontakt, nemám čas na dopisování a inzerát je platný do smazání !!!
lyžařský set kalhoty a bunda dívčí S - Teplice
Prodám lyžařský set kalhoty a bundu pro dívku velikosti S. Neponičené a málo používané. Bunda O neill a kalhoty Kinley. Cena za set 1000Kč. Tel:
Bolero taneční škola darkový poukaz (pro 2x)
Prodám dárkový poukaz do taneční školy Bolero v Ostravě, který platí od 1.2.2023 do 31.01.2024. Poukaz je pro 2 osoby. Kurz se dá použít pro kurz začátečníků, který stojí pro jednu osobu 2700Kč (student) nebo pro kurz pokročilých, který stojí pro jednu osobu 2100Kč (student). Poukaz chci prodat za 3500Kč, ale při rychlé domluvě mohu dát menší slevu. Poukaz má hodnotu pro 2x začátečníky 5400Kč. Pro jakékoliv informace volejte na tel. číslo