inzerce, prodej, prodám, bazar

Gameboy DMG-001 Classic + hra Pokémon Gold

Kategorie: Herní konzole

Gameboy DMG-001 Classic + hra Pokémon Gold originální Japonská verze. Gameboy má zažloutlé plasty, má všechny krytky. Displej nemá vadné řádky ani sloupce. Sklíčko displeje je nové, má ještě fólií. Zvuk je rovněž v pořádku. Tlačítka jsou funkční, start a select se stářím trošku odloupl ale rovněž funkční. Baterie součástí nejsou. Gameboy je určen pro někoho kdo si na něm chce zahrát. Cartridge Pokémon Gold je japonská verze - originál - žádný fejk z Ali a pod. Baterie uvnitř je již vybitá, bude chtít vyměnit. Osobní odběr je možný na Praze 8.
Gameboy DMG-001 Classic + hra Pokémon Gold
Podobné inzeráty
Gameboy DMG-001 Classic + hra Pokémon Silver
Gameboy DMG-001 Classic + hra Pokémon Silver originál Japonská verze. Gameboy nemá zažloutlé plasty, má všechny krytky. Displej nemá vadné řádky ani sloupce. Zvuk je rovněž plně funkční. Tlačítka v pořádku. Baterie součástí nejsou. Gameboy je určen pro sběratele. Cartridge Pokémon Silver je japonská verze - originál - žádný fejk z Ali a pod. Baterie uvnitř je již vybitá, bude chtít vyměnit. Osobní odběr je možný na Praze 8.
Nintendo 2DS
Zdravím prodám nintendo 2ds v perfektním stavu na displejích folie , originál stylus , pouzdro , nabíječka , 3hry a R4 karta +16gb micro sd karta ( pomoci r4 karty můžete hrát hry z DS , gameboy ) seznam her na R4 karte 007 - Blood Stone , 007 - Quantum of Solace , Asterix & Obelix XXL 2 , Age of Empires - Mythologies , Age of Empires - The Age of Kings , Amazing Spider-Man, The , Aqua Panic! , Assassin's Creed - Altair's Chronicles , Assassin's Creed II - Discovery , Blood Bowl , Call of Duty - Black Ops , Call of Duty - Modern Warfare - Mobilized , Call of Duty - Modern Warfare 3 - Defiance , Call of Duty - World at War , Call of Duty 4 - Modern Warfare , Captain America - Super Soldier , Grand Theft Auto - Chinatown Wars , Legend of Zelda, The - Phantom Hourglass , Legend of Zelda, The - Spirit Tracks , Mario Kart DS , Mario Party DS , Metroid Prime - Hunters , New Super Mario Bros , Plants vs. Zombies , Pokemon - Diamond Version , Pokemon - HeartGold Version , Pokemon - Pearl Version , Pokemon - Platinum Version , Pokemon - SoulSilver Version , Pokemon - White Version 2 , Pokemon - White Version , Simpsons , Super Mario 64 DS , Tetris DS
Pokémon Gold a Silver japonská verze gameboy cartridge
Cartridge Pokémon Gold a Pokémon Silver pro gameboy. Baterie uvnitř jsou vybité, již neukládájí. Originál, vhodné pro někoho na poličku. Cena za kus.
Nintendo DSi XL + R4 FLASH card –RARITKA–
Prodám herní konzolku Nintendo DSi XL (více jak o 90% větší velikost obou displejů oproti základní verzi DSi) se spešl R4 FLASH kartou se kterou můžete spouštět DS-kové hry stažené z netu. Aktuálně je na kartě nahráno sedm poke her (konkr. Pokemon Pearl, Pokemon Diamond, Pokemon Platinum, Pokemon White, Pokemon Black, Pokemon Soul Silver a Pokemon Heart Gold - vše v English verzi). Samotná konzolka je ve velmi dobrém stavu a pro její nabíjení je přiložen original adaptér do zásuvky. Vážnému zájemci ji mohu poslat i na dobirku —INZERAT PLATÍ DO VYMAZÁNÍ—
Gameboy pocket  transparentní + hra MC
Prodam tento gameboy pocket ,stav dobrý ,plně funkční, display,zvuk Jen chybí originál zadní kryt, dal jsem tam z černého pocketa Ke gameboy je origo case viz foto a ke hře také origo krabička ochrana.. Hra Mc donald ( něco jako Mario)
Gameboy pocket silver
----pokud jste odpověděli na tento inzerát, a nedostali jste odpověď, prosím napište ještě jednou, pravděpodobně jste zadali nesprávný email na který nešlo odpovědět. Děkuji.---- Zdravím, mám tu na prodej stříbrný Gameboy pocket. -Je kompletně vyčištěný a plně funkční. -Má pár škrábanců (je to silver...) Ale jinak moc pěkný stav. -Na displeji taky pouze pár drobných škrábanců. -Jak kontakty baterie tak celý gameboy kompletně bez koroze. -Cenu si představuji okolo 1600Kč + doprava, ale v klidu se můžeme nějak domluvit. -Zelda není součástí prodeje.