inzerce, prodej, prodám, bazar

Fungicidní napouštědlo Primalex

Kategorie: Ostatní

Prodám 2x5l Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo. Je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Chrání jej před zamodráním a má preventivní charakter proti napadení dřevokazným hmyzem a houbami.
Plechovky jsou mírně zdeformované, nejsou otevřené a expirace končí 6/2025. Cena za kus 1.000,- Kč.
Pro více našich inzerátů klikněte na... jméno: skladPH
Fungicidní napouštědlo Primalex
Podobné inzeráty
PRIMALEX PENETRACE
Prodám Primalex hloubkovou penetraci 5L univerzální , neotevřená.
Barva Primalex inspiro odstín cappuccino 10l puv cena 1350kc
Nabízím barvu značky Primalex inspiro viz foto,odstín cappuccino,10l,nakonec nevyužijeme a zůstáváme u bílé.prosim pouze SMS a osobní odběr v Humpolci, Ledeč nad Sázavou a Havlíčkův Brod.
prodám primalex plus
prodám primalex plus 15 kg, nový. Původní cena 650 Kč, prodám za 300 Kč.
Interiérová barva Primalex Plus 2,5l (3,6kg)
Prodám několik kýblů barvy Primalex Plus 2,5kg (3,6kg), která mi zbyla po rekonstrukci a již ji nevyužiji. Nerozdělané, nepoškozené. K dispozici 5ks světle šedé (kamenná) a 5ks zelené (limetková) viz foto. Jeden kyblík vystačí na 27-37 m2. Poštou neposílám, osobně Havl. Brod nabo po domluvě mohu někam přiblížit. Uvedená cena je za jeden kýbl. Při odběru komplet všeho možná menší dohoda. Nejlevnější na internetu stojí 299kč.
Barva Primalex Plus 1l, bílá 1.45kg
Prodam 2 baleni úplně nové bílé vnitřní barvy Primalex Plus 1l. Typ matná. Je vyborna, ale zbyla mi. Hodi se na omitku, opravy, ale i dřevotřískové a sádrokartonove desky. Ředí se vodou. Cena za 1ks. Většinou stojí 199,-Kč. Prodám nejraději obě balení najednou. Ale může být i samostatně. Osobní odběr. Ráda bych dodala před uplynutím expirace :-).
Primalex Inspiro
Primalex Inspiro platinově šedá 2,5 litru, nová, neotevřená.