inzerce, prodej, prodám, bazar

FUJIFILM Acuity LED 3200 R

Kategorie: Tiskařské stroje

Veľkoformátová UV LED tlačiareň na flexibilné materiály FUJIFILM Acuity LED 3200 R, r.v. 2017, maximálna šírka tlače: 3,2m s rýchlosťou tlače 110m2/hod, možnosť tlače multiroll v šírke rolí 2x1,52m, max. hrúbka materiálu 1mm s max. hmotnosťou 100kg, konfigurácia CMYK, LED vytvrdzovanie atramentu, veľkosť tlačového bodu: 7pl, atramenty FUJIFILM Uvijet LF, široké portfólio potláčaných materiálov ako POS, textília, backlit. Vďaka UV LED technológii je možné tlačiareň využívať na tlačenie materiálov ako banner, mesh, papier, samolepky, tapety, RollUp a PopUp filmy. cena je uvedená bez DPH.
FUJIFILM Acuity LED 3200 R
Podobné inzeráty
Univerzálni termolis 5v1 – nový
Nabízím nový a nepoužívaný termolis 5v1. Doručení kurýrem na dobírku v rámci celé ČR v ceně 150 kč. Doručení do 2 pracovních dnů. Specifikace produktu: - vhodný na potisk triček, kšiltovek, hrnků podložek pod myš, puzzle atd. - dokáže potlačit na polyester, bavlnu a jiné materiály (povrch je třeba připravit sublimačním lakem) - rozměr maximálního nažehlení plochy 30 x 38 cm - digitální kontrolér LED zobrazuje požadovanou teplotu - 360 stupňové otáčení vyklápěcího designu komfortní gumová rukojeť pro každodenní použití a velké výrobní množství - nastavitelný vícenásobný pružinový tah - umožňuje rovnoměrnější rozložení tlaku při zavření - odnímatelná dolní plošina - nastavitelné nožičky pro nerovné podlahy výkon: 1250 W - maximální teplota 240 ° C - délka kabelu: 12 cm Obsah balení: 1 x termolis 1 x nástavec pro potisk kšiltovek 1 x nástavec pro potisk hrnků, sklenic či latte šálků různých rozměrů 2 x nástavec na potisk talířů 1 x velká výhrevní deska na potisk (vhodná na trička, puzzle, polštáře a jiné předměty) 1 x odnímatelná silikonová podložka a vatová podložka 1 x přeložený návod k obsluze
Vymazlená 3D Tiskárna MK3S+ Klon Předělávka na originál
Prodávám vymazlenou tiskárnu MK3S+ se spoustou originálních dílů, jako je bed Originál PRUSA MK52 (dodám i původní MK52 Fystec k tiskárně) Originál PRUSA Bontech kolečka pro bezproblémový tisk jakéhokoliv materiálu.Hotend originální PRUSA celokov s vrtaným a v česku leštěným heatbreakem takže o kvalitu se nemusíte bát. Součástí je i držák filamentu jak pro 1kg tak 2kg cívku! Mezi hotendem a heatbreakem byla použita teplovodivá pasta Thermal Grizzly Cryonaut pro nadstandartní převod tepla do 350°C.(Není problém dodat fotky tisků) Tiskárna má přidané led osvětlení bedu viz foto, které je zapojeno přes stepdown do základní desky na vypínač v horní části. Tiskárna má Original PRUSA pindu mk3s+ (není závislá na teplotě) Všechny originál díly byly kupované z (Jakub Kellner) Tiskárna má chlazený hotend Noctua 12V ventilátorem stejně jako originál. Kalené tyče jsou originální z Original PRUSA MK3 která byla přestavena na Bear s lineárním vedením. Dále k tiskárně přidávám Raspberry pi zero 2W, které je již součástí tiskárny. V desce s nainstalovaným Octoprintem (stačí pouze změnit SSID pro wifi a heslo) v RPI zero 2W je součástí i rychlá microSD karta o velikosti 64GB pro rychlý start. Pei plát je taktéž originál, ale potřebuje vyměnit časem novou folli, dá se na ni zatím ale tisknout bez problémů. Neposílám poštou ! Pouze osobní odběr Frýdek-Místek nebo Ostrava. Pro další fotky mě kontaktujte na tel. uvedený níže případně email.
LED-UV Flatbed Printer LOCOR LC-3220
Prodám tiskárnu LOCOR LC-3220, zakoupena u společnosti BITCON s.r.o. Tiskárna je 100% funkční, po techn. prohlídce. Tiskárna je nevyužívaná, nenašli jsme pro tiskárnu uplatnění. Rozměr stolu 3200x2050 mm, tiskové hlavy Ricoh GEN5. Více info po telefonu nebo emailem. Možnost odpočtu DPH. Cena je uvedena bez DPH. Cena nového stroje 2.100.000,-Kč, Tiskárna je k vidění v Kolíně.
Novy Voron Trident 250mm
K prodeji pěkná stavba rychlého Voronu. (Přejezdy 450mm/s 20k acc) Tiskárna je velmi tichá při tisku ABS, díky zakrytování a kompletnímu utěsnění. Tisková plocha 250x250x250mm - Tiskárna navržena na tisk z ABS, ale samozřejmě jsou tisknout všechny ostatní materiály. Voron Trident - Formbot 250 s Bambulab Hotendem a oboustranný tiskový PEI plat (hladká a hrubá strana) Všechny díly samozřejmě tištěné z ABS. Osazeno Raspberry 3A+. Stavba je dělaná na vyšší rychlost tisku, takže je osazená modifikací DirtyBird hlavy společně s Bambulab lehkým hotendem a sondování tryskou Voron TAP. Rovnou uděláno plno doplňku jako: - Led světla na vypínač - Kapacitní výklopný display 5" od DFRobot - Odlehčená osa X - Nerezové backers na ose Y - Vyvedený konektor pro adxl - Přidaný thermistor pro měření teploty v komoře - Voron TAP a sondování jen v místě tisku. - Rama front idlers - Tištěné krytky kabelů v profilech - Tištěné rychlo-úchyty na plexi - 2x Nevermore filter duo 2x 50x15 s aktivním uhlím, uložený pod bedem, který je spínaný automaticky při vyhřívání bedu (nad 100°C). - Použité 4 ventilátory na chlazení elektroniky, z toho ten nejbližší k RPI se spíná podle teploty RPI. - Purge bucket na čištění trysky - Wago svorky za bedem Osobní odběr v Brně
3D Tiskárna Voron V2.4 350x350
Prodam lehce zajetou tiskarnu Voron 2.4 a tiskove plose 350x350. Tiskarna postavena v Prosinci 2022. Tiskarna funguje na rychlem systemu Klipper a Mainsail. Vysoke tiskove rychlosti a accelerace. (Rychlost je spise omezena prutokem na 24mm3/s pro ABS) Tiskarna je naprosto idealni pro tisk ABS dilu. Diky uzavrene a utesnene konstrukci dosahuje behem tisku ABS teplot v komore okolo 60°C. Fotky realnych vytisku primo touto tiskarnou v galerii. Voron 2.4 Formbot 350 - Raspberry 3B+ - Ridici deska BTT Octopus 1.1 - Meanwell 24V 200W PSU pro elektroniku - Meanwell 5V 25W pro RPI - Motory Moons 6x - Vymenitelna hlava pro trysky Bambulab (Hlavy s 0.4 a 0.6mm tryskou v cene) - Oboustranny tiskovy plat s hladkym a zrnitym PEI povrchem - Lita, presne frezovana 8mm hlinikova vyhrivana podlozka (600W) spinana PWM pres SSR Fotek 40A. Cely ram staven na rovnem granitovem stole. Rovnou udelano plno doplnku jako: - Led osvetleni na vypinac - Kapacitni vyklopny display 5" od DFRobot - Vyvedeny konektor na adxl - Pridany thermistor na Z jointu pro mereni teploty v komore - Upraveny bocni grill pro vypinac z boku - Voron TAP (probovani podlozky primo tryskou) - Tistene krytky kabelu v profilech a v rohach - Tistene rychlouchyty na plexi - Stealthburner + CW2 extruder (ventilator 40x10 a kvalitni 50x15 Delta blower) - Nevermore filter duo 2x 50x15 s aktivnim uhlim spinany automaticky pri vyhrivani bedu - Pridavne ventilatoru pro ohrev komory pod bedem. - Pouzite 4 tiche ventilatory na chlazeni elektroniky (2x sani, 2x odfuk) - Purge bucket na cisteni trysky - Wago svorky za bedem Nelze poslat. Hmotnost cca 28kg. Osobni odber v Brně. Osobne ukazu, predvedu a zaskolim.