inzerce, prodej, prodám, bazar

FSO Warszawa

Kategorie: Veteráni

2 nové,nepoužité rámečky předních světel.Menší vnitřní průměr je 170mm,vnější větší průměr je 230mm
FSO Warszawa
Podobné inzeráty
Automobil Warszawa 201 - pokyny pro obsluhu a údržbu - 1961
Prodám původní dobovou knihu / brožuru - Automobil Warszawa 201 - pokyny pro obsluhu a údržbu . Vydalo Nakladatelství dopravy a spojů . Počet stran 112 , počet obrázků 67 . Formát A5 . Náklad 2.000 výtisků. Zachovalý stav - pouze utržená 1/3 první stránky ve spodním rohu, trochu zašpiněná, kompletní . FSO Warszawa (Varšava) byl polský osobní automobil střední třídy, vyráběný podnikem FSO ve Varšavě v letech 1951 až 1973 . Byla to licenční kopie sovětského vozu GAZ M20 Poběda . Evidenční číslo 99. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena 500kč.
Blatníky FSO Warszawa
Prodám nové přední blatníky na FSO Warszawa
GAZ M20 Poběda / FSO Warszawa - díly
Prodám díly na GAZ M20 poběda nebo FSO Waršawa. Viz foto. Volant na renovaci, osvětlení SPZ má prasklé spodní bílé sklíčko. Poklice jako nová, gumy nové, blikače pěkné.
Díly FSO Warszawa, polski fiat, gaz, lada
Prodám díly viz foto na veterána polské výroby. Za symbolickou cenu.
AUTOMOBILOVÉ MOTORY, 1966
Prodám knihu AUTOMOBILOVÉ MOTORY, 1966, zachovalá. AWE, ŠKODA, TATRA, FSO, PRAGA, ROBUR, GARANT, CSEPEL, STEAGUL, . V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
Návod k obsluze - Polski Fiat 125P / 125P Kombi
Prodám dobovou publikaci - Osobní automobil - návod k obsluze - Polski Fiat 125p / Fiat 125p kombi - combi . FSO - Fabryka samochodów osobowych. Česky, několik stran je rozkládacích, celkový počet stran 74. Stav viz. foto - dobrý, zcela kompletní. Evidenční číslo 107. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou. Cena 200kč.