inzerce, prodej, prodám, bazar

Froté župan

Kategorie: Ostatní

Prodám froté župan s páskem tyrkysová barva s růžovým lemem, velikost XXL - málo nošený
délka 115 cm, délka rukávu 54 cm, šířka zad 66 cm
Froté župan
Podobné inzeráty
Prodám úplně nový značkový župan Adidas - bílomodrý
Špičkový župan Adidas za nejnižší cenu v ČR !! Nabízím ve všech velikostech M ; L ; XL a XXL !!! Velikost M (případně L) je vhodná pro ženy a velikost XL a XXL objednávají muži ! JEDINEČNÝ DÁREK K NAROZENINÁM, JMENINÁM A NEBO JAKO VÁNOČNÍ DÁREK !! Tyto značkové župany Adidas jsou v našich i zahraničních eshopech (např. nabízeny za 2099,-Kč = !!! Osobní odběr je možný pouze v Prostějově nebo zasílám poštou na dobírku (+ 150,-Kč). Při platbě předem (na účet) je poštovné pouze 100,-Kč. NABÍDKA JE PLATNÁ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! Skvělý model županu pro celou rodinu. Elegantní a sportovní styl, s výšivkou ADIDAS na zádech a s pěkným vyšitým malým logem adidas na předním díle na hrudi. Na koncích rukávu jsou tři klasické modré proužky firmy adidas. Župan má na přední straně u pasu 2 kapsy. Kapuce je sočástí županu, není oddělávací. U županu je bílý pásek na stažení v pase. Sametově měkké froté z čisté bavlny. Doporučeno prát při teplotě max.40°C. Barva: bílá s modrými pruhy včetně loga a nápisů.
Látka metráž - Bavlněné froté, 390g/m, š.135
Metraž 10bm. Barva: taupe. PC 390kč/bm. Cena dohodou Osobní vyzvednutí: Zlín, Bílovice, Šardice. Doprava dle domluvy. Popis od prodejce: Bavlněné froté WAFFLE BEBE, šedé, odstín taupe. Složení látky 100% bavlna. Šířka metráže 135 cm. Gramáž 390 g/m2. Froté je měkké a velmi příjemné na dotek i nošení. Látka má dobrou savost z obou stran. Froté látky se používají na župany, osušky, ručníky, dětské dečky, bryndáčky a doplňky do interiéru. Látka má certifikát Öko-Tex Standard 100.
PUNTIKATÝ ŽUPAN M+2 FROTÉ OSUŠKY VELKÉ
Prodám šedivý huňatý župan s kapucí vel. M a dvě velké osušky froté. Cena 190 Kč.
FROTÉ ŽUPAN
prodám dámsky froté župan,lososová barva ,velikost XL
Bílý župan
Prodám bílý župan velikost M na zavazování, dvě boční kapsy a šalovy límec. Župan je málo nošený, na dotek hebké froté. Cena 200,- plus zasilkovna nebo osobní odběr.
Dětské župany
Červený župan Medvídek Pú, cca 3-4 roky (ustřižená cedulka, délka županu 55 cm, přes prsa 76 obvod, cena 100,-Kč Bílý župan s pusinkami, vel. 11-12 let, cena 180,-Kč Modrý župan, vel. 128, cena 150,-Kč Bledě modrý župan vel. 116, cena 90,-kč