inzerce, prodej, prodám, bazar

Froté prostěradla do dětské postýlky

Kategorie: Ostatní

Prodám dvě froté nepropustné prostěradla do dětské postýlky, rozměr 60x120cm.
Froté prostěradla do dětské postýlky
Podobné inzeráty
Froté prostěradla 4ks
Froté prostěradla 4ks do dětské postýlky.Zachovalé.
Prostěradla do postýlky
Prodám dvě holčičí prostěradla do dětské postýlky, na matraci to 100% bavlna. Cena je za obě prostěradla.
Dětské povlečení,prostěradla,peřinka,polštář do postýlky.
Dětská peřina a polštář( polštář opraný s černou čárkou) do postýlky zdravé spaní 300,-Kč. Krepové povlečení růžové polštář o něco světlejší než deka 170,-Kč. Krepové povlečení žluté 200,-Kč. Froté prostěradlo růžové a žluté kus 70,-Kč. Dětská peřina, polštář, krepové povlečení růžové a žluté, froté prostěradlo růžové a žluté celkem 699,-Kč. Dětská deka 50,-Kč. Růžová osuška 60,-Kč. Povlak zelený 35,5×34cm kus 50,-Kč. Povlak světlý 32×40cm 50,-Kč. Povlak s volánky sloni a kočička kus 70,-Kč. Polštář Mimoni 30×30cm kus 90,-Kč. Pište na email nebo sms. Vyzvednutí na Praze 4, Háje. Při poslání poštou plus poštovné a platba předem na účet.
Látka metráž - Bavlněné froté, 390g/m, š.135
Metraž 10bm. Barva: taupe. PC 390kč/bm. Cena dohodou Osobní vyzvednutí: Zlín, Bílovice, Šardice. Doprava dle domluvy. Popis od prodejce: Bavlněné froté WAFFLE BEBE, šedé, odstín taupe. Složení látky 100% bavlna. Šířka metráže 135 cm. Gramáž 390 g/m2. Froté je měkké a velmi příjemné na dotek i nošení. Látka má dobrou savost z obou stran. Froté látky se používají na župany, osušky, ručníky, dětské dečky, bryndáčky a doplňky do interiéru. Látka má certifikát Öko-Tex Standard 100.
Prosteradlo do kocarku ,prosteradlo do postylky s kanyrkem
Prodam prosteradla do kocarku a kamyrek s prostetadlem do postylky a dveze prosteradla do postylky proti pocurani Cena uvedena za vse
Dětská postýlka
Prodám dětskou postýlku po 2 dětech. Postýlka je kompletní a v dobrém stavu, používaná pouze jako bočnice k posteli, aby dítě nespadlo z postele. Byla teda spíše i takový "odkládací" prostor. K postýlce je peřinka a polštářek, 2 povlečení+ přidám jedno trošku větší, 4 froté prostěradla, 4 trošku větší bavlněné prostěradla. 1 nebesa, držák na nebesa a 1 chránič matrace. Postýlka bude ve složeném stavu, připravena na odvoz. Prostěradla a povlečení byla nepoužívaná ve skříni - nutno vyprat.. Mám na prodej i kolotoč nad postýlku, v případě zájmu pošlu foto. DÁVÁM PŘEDNOST TELEFONICKÉ KOMUNIKACI! NA ZPRÁVY NA WHATSAPP NEBUDU REAGOVAT VZHLEDEM K PODVODŮM! INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ!