inzerce, prodej, prodám, bazar

French press Tescoma

Kategorie: Ostatní

French press Tescoma, parkrat pouzity
French press Tescoma
Podobné inzeráty
Ruční multi mixér Tescoma
Ruční multi mixér Tescoma Prodám nepoužívaný multi mixér Tescoma ve výborném stavu, kompletní včetně návodu k použití. TESCOMA mixér HANDY, multifunkční - Vynikající pro snadné a rychlé míchání, šlehání, sekání a odstřeďování pokrmů, nápojů apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno praktickým oddělovačem vaječných bílků. Vhodné do myčky. Cena: 249,-Kč plus poštovné 99,-Kč Možnost osobního odběru ve Starém Městě u UH. • Značka: Tescoma • Materiál: plast/nerez • Rozměry: ø 16,5 x 22,5 cm • Hmotnost: 0,53 kg
KONVICE NA KÁVU A ČAJ Tchibo -  FRENCH PRESS
KONVICE NA KÁVU A ČAJ Tchibo - FRENCH PRESS- průměr 8cm,výška 18cm,objem 300 ml zcela nová, nepoužita
French press -Bodum
Predam uplne novy French press Bodum 350ml Cena dohodou Najlepšie osobný odber Brno-Kamechy Cena dohodou
French press
Prodam french press konvicku v peknem designu, pouzita parkrat, nevyuzita.
French Press Oriflame 1 litr
French Press Oriflame 1 litr - konvice / skleněný kávovar se sítkem pro přípravu kávy nebo sypaného čaje - použita jen jednou na výletě, nepotřebuji ji - v původním balení, jako nová - výška 17,8 cm, průměr 10,5 cm - objem 1 litr - sklo, plast, nerez - přidám k ní náhradní sítko (konvici od ní jsem darovala) - cena: 120 Kč Doprava není v ceně. Osobní předání je možné na Praze 9. Na anonymní emaily již nereaguji.
Silikonová forma na bábovku Tescoma
Silikonová forma na bábovku Tescoma. Použitá 1x. Osobní odběr na Praze 4, nebo zásilkovna 80Kč. Máte v oblibě pečení? Pak určitě najdete využití pro pečicí formu TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME 24 cm, rozeta, bábovka vysoká. Tento typ je vhodný na bábovku. Silikonový materiál, ze kterého je pečicí forma vyrobena, zaručuje nízkou hmotnost a výbornou elasticitu. Díky materiálu pečicí formy ji můžete bez problémů mýt v myčce. Nejvyšší teplota vhodná k použití pečící formy Tescoma je 230 °C.