inzerce, prodej, prodám, bazar

Fotovoltaika- přípravy, výměny rozvaděčů měření+ revize

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím přípravy elektroměrových rozvaděčů pro budoucí osazení fotovoltaiky na domy a firmy.
Přípravy včetně revize.
Praxe v oboru energetika přes 20roků.
Volejte na domluvu.
Tel:
Fotovoltaika- přípravy, výměny rozvaděčů měření+ revize
Podobné inzeráty
Připojka elektřiny + revize
Nabízím kompletní vybudování elektrické přípojky a revize. Dále výměny a úpravy elektroměrových rozvaděčů, přípravy pro fotovoltaiku i změny sazeb dustribuce např. pro tepelné čerpadlo D57d- levná elektřina. PRAXE V OBORU ENERGETIKA PŘES 20 ROKŮ. Tel:
Fotovoltaika- výměna rozvaděče, úprava měření- revize
Nabízím nový elektroměrový rozvaděč pro fotovoltaiku včetně kompletního osazení a revize. Energetika EG.D nebo ČEZ. Mohu nabídnout i související elektro práce. Volejte na domluvu. Praxe v oboru přes 20roků. Tel: Platí stále !!!
Elektroměrova skříń pro čez,připojka elektro,zásuvkova skříń
Realizace přípojek elektro. Příprava pro FVE( fotovoltaika),elektroměrová skříň pro čez, přípojka elektro, zásuvková skříň pro stavbu. Viz foto, komplet zhotovení a revize. Provadím elektroinstalace rodinné domy, haly, datové rozvody, hromosvody. cena včetně montáže a revize.
Stavební rozvaděč
Rozvaděč s proudovým chráničem 40 A /0,03mA osazený : 1x Zásuvka 400V /32 A pětikolík jištěná 20/B jističem a 2x Zásuvka 230 V jištěná 16 A/B jističem IP 54 Osazení rozvaděče je možné upravit více rozvaděčů na nebo Vám uděláme rozvaděč dle Vašeho přání. Posíláme i přes zasilkovnu ceny od 79 Kč. Více rozvaděčů na
Elektro přípojka pro dům, chatu, zahradu včetně revize.
Nabízím kompletní elektro přípojku pro dům, chatu, zahradu včetně revize. Distribuce EG.D nebo ČEZ. Revize. Volejte na domluvu tel:
Elektroměrový rozvaděč, stavební rozvaděč+ revize
Nabízím elektroměrový rozvaděč i zásuvkový rozvaděč. Vše je nové a je možno i zaslat přes DPD. Nabízím i možnost osazení a zapojení kompletní přípojky+ revize-dohoda Tel: