inzerce, prodej, prodám, bazar

Fotovoltaický set 10 kW + baterie 10 kWh

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Fotovoltaický set 10 kW + baterie 10 kWh, bez panelů

Set pro instalaci domácí elektrárny.

1x střídač 10kW a 1x baterie 10kw

Fotovoltaický set 10 kW + baterie 10 kWh
Podobné inzeráty
Fotovoltaický střídač Kostal Pico 5,5 kW
Prodám fotovoltaický střídač Kostal Pico 5,5 kW 3 fáze
Honeywell Home EvoHome Starter Set 3 CZ Nové Záruka
Prodám tento set pro chytré vytápění. Nové, odzkoušené a plně funkční. Systém Honeywell EvoHome Touch vám umožňuje pohodlně, bezdrátově, na dálku, a hlavně automaticky regulovat teplotu v obytných místnostech i kancelářích. Řídicí jednotka EvoTouch je mozkem celého systému chytrého vytápění. Komunikuje s chytrými hlavicemi a senzory a umožňuje řídit až 12 nezávislých zón vytápění a zásobník teplé užitkové vody. Zapomeňte na ovládání ve stylu „pětkrát stisknu tlačítko A a kruhovým ovladačem poté…“ To je minulost. EvoHome Touch je vybavený velkým barevným dotykovým displejem, díky kterému je ovládání jednoduché a snadné. Nemusíte ani vytahovat slovník – řídicí jednotka totiž komunikuje v češtině. Aplikace pro chytré mobilní telefony, dostupná pro Android i iOS. Můžete ovládat odkudkoli na dálku. Žádné vrtání a dráty. Největší výhoda celého systému EvoTouch spočívá v tom, že nebudete muset po celém domě rozvádět kabely – komunikace mezi součástmi systému i připojení k internetu probíhá bezdrátově. Celý systém tak můžete kdykoli snadno rozšířit, přeskládat, přenastavit, nebo se s ním klidně přestěhovat do nového domu. OBSAH SADY STARTER SET 3: 1x Řídící jednotka 1x Bezdrátová reléová jednotka BDR91 3x Bezdrátová termostatická hlavice HR92EE 2x Akumulátor ke každé hlavici 2x Nabíjecí baterie do řídicí jednotky 1x Stojan s napájecím adaptérem 1x Kabel s euro-koncovkou 3x Adaptéry pro ventily se závity M28x1,5 nebo Danfoss RA + šrouby a baterie české návody Máte-li jakékoli dotazy, volejte... Zodpovím, poradím….
Kotel na tuhá paliva Hamech 600 kWh včetně externího hořáku
Prodám použitý kotel Hamech o výkonu 600 kWh včetně hořáku na štěpku a piliny. Kotel sloužil jako záložní zdroj při odstávce hlavního kotle (stejného typu) s daným hořákem. Díky minimálnímu používání je kotel v dobrém stavu. V případě zájmu můžeme prodal i původní zásobník na štěpku s hydraulickým nahrabováním a šnekovým dopravníkem. Možný prodej jen samotného kotle. Cena dohodou. Kontakt +420
Fotovoltaický bojler 400 l
Bojler k fotovoltaice, dvojnásobný smalt, koženka, PUR pěna, dielektrické vsuvky, hořčíková anoda, elektrická spirála se našroubuje podle výkonu fotovoltaiky, asi jako zde :
bojler-akumulační nadoba 500l
všestranne skladovaní solarni-Fotovoltaický bojler možno použit na jaky koli použití-velice kvalitni smaltovany vyrobeny z 6mm plecu dva vymeniky + elektro patrona s termostatem
Elektrický kotel BOSH Tronic Heat 3500
Prodám plně funkční elektrický kotel Bosh Tronic Heat 3500, ve 100% stavu. Důvod prodeje je přechod na solární energii a fotovoltaický systém. Kotel je kupovaný před 2 lety, funguje perfektně, je kompaktní, moderní, lze vyzkoušet.. Technické a další parametry viz foto. Místo prodeje Olomouc. Cena 9900,- Kč. Bosch Tronic Heat 3500 H 6 Elektrokotel - komplet Dodáván včetně energeticky úsporného oběhového čerpadla ( automatický provoz, ovzdušnění čerpadla, program proti zablokování a řízení na konstatní tlak ) a 7 litrové expanzní nádoby. Vhodný jako hlavní zdroj tepla. Naše nová řada nejmodernějších elektrokotlů BOSCH je přímo určená pro vytápění rodinných domů i bytů. Jejich moderní design a špičková kvalita je vždy zárukou značky BOSCH. Pokročilá řídící jednotka jej řadí mezi velmi přesné a úsporné elektrokotle. Kompaktní rozměry s nízkou hmotností.