inzerce, prodej, prodám, bazar

fotovoltaická elektrárna 9 kW včetně baterií

Kategorie: Ostatní

Prodám FVE komplet bez panelů (možno dodat za výhodné ceny)
obsahuje :
- 4 x baterie Pylontech US3000C s BMS -SOH 100%
- 1x měnič Goodwe ES 5048
- všechny kabely potřebné k připojení
- smart meter k zabránění přetoků
- pomoc se zapojením

měnič je nový před 9 měsíci a baterie 4 měsíce nové - a záruka je 7 let .
Elektrárna umí ostrovní provoz , zálohu při výpadku , anergie i dodávat do sítě .

Měnič umí dodávat 4,6 kw do síťové fáze a zároveň 4,6 kw do BACK UP výstupu celkový výkon 9,2 kW

měnič je jednofázový a využijete tedy energii lépe než u 3 fázového.
Pro dotazy volejte



fotovoltaická elektrárna  9 kW včetně baterií
Podobné inzeráty
Tester autobaterií - nabíječka
Prodám nový automatický tester baterií v originálním balení - byl jen rozbalen a vyzkoušen. Automatický tester 12V autobaterií KONNWEI KW510 se zátěžovým testem a pulzním nabíjením k opravě poškozených baterií. 【Nabíječka baterií typu vše v jednom】KONNWEI KW510 je profesionální tester baterií 3 v 1, nabíječka baterií, udržovač baterií (pulzní oprava), nabíječka a desulfátor baterií. Velký barevný LCD displej a funkce ovládané tlačítky. 【Přesný tester baterií】používáte baterii již léta, ale nemáte přehled o jejím stavu? Tester baterií KW510 12V vám poskytne celkovou analýzu stavu baterie tím, že zkontroluje její stav nabití, vnitřní odpor a poté vám řekne, zda je třeba baterii dobít nebo vyměnit. Tento tester baterií také provádí test startovací a nabíjecí soustavy a testuje nabíjení alternátoru automobilu. 【Plně automatická nabíječka baterií】 nabíjí baterie již od 2 V, maximální výkon 12 V 5 A. Nabíječka baterií KW510 vám nejen pomůže nabít baterie, ale také přizpůsobí nejnovější technologii pulzních oprav, opravu jedním kliknutím a automaticky rozpozná sulfataci baterií a rozvrstvení kyselin, aby baterie znovu ožily a obnovily svůj výkon. 【Univerzálně kompatibilní】KW510 dokáže testovat, nabíjet a opravovat všechny 12voltové 100-2000CCA olověné akumulátory včetně běžných zaplavených, plochých AGM, spirálových AGM nebo gelových akumulátorů. Ideální tester automobilových baterií pro diagnostiku baterií automobilů, člunů, sekaček na trávu atd. 【Nejvyšší priorita bezpečnosti】bezpečné nabíjení je nejdůležitější! Kromě inteligentní teplotní kompenzace, která se hodí do všech klimatických podmínek, a automatického přepnutí do režimu nízkého proudu po úplném nabití podporuje KW510 také až 8 druhů ochran, jako je přepólování, přetížení, nadproud, přehřátí, chladicí systém, nehořlavý materiál, ochrana proti zkratu atd. KONNWEI KW510 je výkonná 12V nabíječka baterií a opravárenský nástroj Podpora 8 jazyků: angličtina, ruština, francouzština, němčina, italština, španělština, portugalština, holandština.
Inteligentní fotovoltaická elektrárna
Inteligentní fotovoltaická elektrárna pro Vaše střechy. Unikátní technické řešení řízení fotovoltaické elektrárny a bateriového úložiště, které výrazně urychluje návratnost investice, maximalizuje efektivitu FVE a zvyšuje zisk. Jak naše elektrárny fungují? Na základě klimatických dat pro danou lokalitu a předpovědi osvitu přesně predikujeme budoucí výkon elektrárny v následujících hodinách. Pokud slunce nesvítí a vlastní elektřina chybí, systém včas nakoupí elektřinu ze sítě za nejnižší možnou cenu. Umělá inteligence se učí z vašich odběrových křivek domácnosti a své chování přizpůsobuje vašim skutečným potřebám. Tomu přizpůsobí rozhodnutí, zda elektřinu uloží, prodá nebo nakoupí. Algoritmus sleduje ceny na burze a vyrobenou elektřinu prodává, když je nejdražší. Přitom myslí na stav nabití baterií a budoucí odběry. Při očekávaném nedostatku elektřiny ji včas nakoupí v hodinách s nejnižší cenou. Tím výrazně zvyšuje zisk z produkce a úsporu při nákupu. Proč si vybrat naše elektrárny? Poskytujeme doživotní záruky a jsme hrdí na unikátní formu partnerství s výrobci fotovoltaických technologií 1. třídy, které spolu s naším inteligentním systémem řízení posouvají fotovoltaickou elektrárnu na novou vyšší úroveň. * Realizace pro rodinné domy, bytové domy, firmy či společnosti, fotovoltaické farmy * Doživotní záruka. * Průměrná doba návratnosti do 5 let. * Doba realizace do 90 dnů. * Inteligentní řízení energie. * Dotace vyřídíme za Vás. * Pomáháme zajistit financování. * Individuální přístup. Na základě meteorologických dat o slunečním svitu ve Vaší lokalitě a Vámi zadaných parametrů vypočítáme návratnost investice a zpracujeme detailní návrh řešení přímo pro Váš dům. Pro bližší informace, získání nabídky či sjednání nezávazné schůzky mě kontaktujte telefonicky.
fotovoltaická elektrárna 5,5 KW
Prodám novou kompletní třífázovou fotovoltaickou elektrárnu 5,5 KW s hybridním střídačem a bateriovým úložištěm 12 kw, Elektrárna dále obsahuje montážní materiál a kabely. u této elektrárny lze žádat o dotaci. V případě zájmu, může být bateriové úložiště i s lithiovou baterií. Můžeme vám udělat elektrárnu na míru za nejnižší cenu. Elektrárna je na objednávku. Cena je uvedena bez DPH
Baterie LiFePo4: EVE 280 Ah, grade A
Nabízím nové nepoužité značkové EVE Lifepo4 280Ah 3.2V články. Bateriové články jsou ve stupni kvality A (grade A) s originálním QR kódem, tzn. že články na výstupu z produkční linky splnily parametry dané datovým listem (mj. prošly i testem kapacity). FVE, solární elektrárna, Axpert, Deye, Victron, Revo, bydlík, camper, kempr, RV, campervan, dodávka, vanlife, karavan. Ideální pro stavbu levného fotovoltaického uložiště pro ostrovní nebo hybridní elektrárnu, které cenově vyjde na zlomek ceny komerčních řešení. Spojením 16 článků do série lze vytvořit 48V baterii o kapacitě 14,33 kWh. Ze 32 článků lze vytvořit 48V baterii o kapacitě 28,66 kWh. Plnou datovou komunikaci mezi měničem a baterií (není to vždy nutné) přes RS485 lze zajistit pomocí vhodného výběru BMS (mohu doporučit) - lze použít např. pro Goodwe, Growatt, Victron, Sofar, Deye, a jiné podporující Pylontech CANBUS protokol. Tyto články jsou prakticky bez samovybíjení, bez paměťového efektu, zcela bezúdržbové a zvládají vysoké vybíjecí proudy. Počet plných cyklů nabití a vybití před snížením kapacity na 80% je dle datového listu výrobce minimálně 6000. V případě fotovoltaiky lze očekávat životnost v řádu několika desítek let. A i kdyby pak měly články po 6000 cyklech 80% původní kapacity, lze je standardně bezpečně používat nadále. LiFePo4 je nejbezpečnější známá technologie lithiových baterií, dle protokolů výrobce i reálných pokusů s obdobnými bateriemi (youtube) lze předpokládat, že i v havarijních podmínkách tyto baterie nezpůsobí požár. Články lze použít např. pro stavbu baterie do obytného auta či lodi, kde lze pak i indukčně vařit. Ze 4 článků lze vytvořit 12V baterii o kapacitě 3,58 kWh, z 8 článků lze vytvořit 12V nebo 24V baterii o kapacitě 7,16 kWh. Apod. Jde o články z odloženého projektu, proto je takto nabízím. Články jsou nepoužité, pouze jim bylo zkontrolováno napětí při jejich přebírce. Články jsou baleny v krabicích po 4 včetně 4 spojnic a osmi matek. Nabízím pouze celé krabice. Při předání lze profesionálním nástrojem na počkání ověřit hodnotu vnitřního odporu. Vybrané technické údaje z datového listu: Standardní nabíjení a vybíjení: 0.5 C (140 A). Maximální kontinuální nabíjení a vybíjení: 1C (280 A). Maximální krátkodobé nabíjení a vybíjení (do 30 sekund): 2C (560 A). Rozměry článku: 207.5 x 204.6 x 123 mm. Váha článku: 5.42 kg. Více: Cena: 4200 Kč za článek nebo dohodou.
Fotovoltaická elektrárna Victron-měnič+baterie, nové, záruka
Dobrý den, nabízím k prodeji novou sestavu fotovoltaické elektrárny. Jedná se konkrétně o střídač a baterii. Typy vypsány níže Hybridní solární jednotka EasySolar-II 48/5000/70-50 MPPT 250/100 GX Baterie BMZ ESS Z Zboží je nové, nepoužité, včetně faktury. Koupeno listopad 2022. Platí do smazání. PC: 189 000 Kč vč. DPH.
Motor 3000W BLDC QS 205 50H V3
Nabízím nový motor QS 205 50H V3, dle nejen mého názoru nejlepší hub motor pro výkonný tichý ebike. Jedná se o nejnovější revidovanou verzi (09/2022), samozřejmě s duální sadou hall senzorů a teploměrů + utěsněné proti vlhkosti. Nominální (stálý, dlouhodobý) výkon je 3000 W, ale při sledování teploty si lze užívat v závislosti na baterii a controlleru i několikanásobně vyšší výkon. Tento motor lze použít v systémech s baterií o nominálním napětí max 80V (Lion 22S). Objednával jsem několik motorů pro sebe, ale vzal jsem jich o něco více, aby se zlevnilo poštovné. Ještě mi zbývá / mohu nabídnout: - vinutí 5T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 64-80 km/h, - vinutí 4T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 80-105 km/h, - vinutí 3T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 95-120 km/h. Pro nižší vinutí motoru je potřeba výkonnější baterie a controller. S relativně slabší baterií bude mít nejlepší zrychlení 5T, s velmi silnou baterií bude mít ultimátní zrychlení 3T (až 20 kW měřeno na baterii). Po telefonu mohu pomoci s výběrem. Za +3000 Kč možnost zapletení do černého 19 palcového moto ráfku (dráty stříbrné moto 3.2 mm). Více technických informací např.: (na těchto odkazech lze zakoupit totožný výrobek) Po ČR lze zaslat Balíkovnou České pošty za 65 Kč.