inzerce, prodej, prodám, bazar

Fotbalová obuv Nike

Kategorie: Fotbal

Prodávám kopačky Nike Bravata II FG z důvodu nevyužití. Velikost 45, můžete vyzkoušet, příležitostně užívané.
V případě zájmu pište SMS na uvedené číslo. Díky! Pouze osobní odběr.
Fotbalová obuv Nike
Podobné inzeráty
Pánská fotbalová obuv (lisovky) Lotto
Pánská fotbalová obuv (lisovky) Lotto ZHERO GRAVITY VI 700 TX. Obuv nebyla zatím použita, takže nové. Pokud se chcete dotazovat písemně, prosím email, ne sms. Je možné i zaslání poštou, nebo přes Zásilkovnu.
Fotbalový profi míč Nike FLIGHT AGL (velikost 5) ÚPLNĚ NOVÝ
Špičkový míč Nike za SUPER CENU !! Nabízíme originální míče Nike - bombastická sleva 54% z doporučené maloobchodní ceny, která je 4099,-Kč !! V současné chvíli máme na prodej více kusů !! Velikost 5 (klasická velikost). Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 100,-Kč ! Při zaslání na dobírku je poštovné 160,-Kč. TATO NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS: Pro přesnou dráhu letu! Fotbalový míč Nike Flight má za sebou osm let a 1 700 hodin testování a představuje revoluci v letové přesnosti. Tvarované drážky a přilnavá povrchová textura omezují neočekávaný pohyb míče ve vzduchu. To ti pomůže poslat ho přesně tam, kam chceš. Technologie Nike Aerowsculpt využívá tvarované drážky, které narušují proudění vzduchu, snižují jeho odpor a zajišťují lepší stabilitu letu. Revoluční aerodynamika zlepšuje letovou přesnost o 30 % oproti míči Merlin od Nike. Technologie All Conditions Control (ACC) s přiléhavou texturou ti dá nad míčem stejnou kontrolu za sucha i za mokra. Překryv s 3D inkoustovým potiskem pomáhá doladit dráhu letu a umožňuje ti trefit každou střelu a nahrávku přesně. Čtyři spojené díly vytvářejí větší kopací plochu a ty se do toho můžeš pořádně opřít. Materiál: 37% syntetická kůže, 33% guma, 20% polyester, 10% bavlna.
Fotbalové kopačky Adidas, Nike, Umbro, turfy, kšiltovka FCB
Nové kopačky UMBRO POLARIS (turfy). EU Velikost č.38 (US 6) - 23,5cm. Nové, nikdy nenosené. Fotbal. kopačky UMBRO Polaris Cena 450 *** Kopačky lisovky Nike TIEMPO FLIGHT černé Velikost 44 (27,5cm) 1500kč *** Kopačky turfy Adidas černé Velikost 42 (27cm) 1500kč *** Kopačky lisovky Unmbro Velocita Club HG černé Velikost 46 (29cm) 1200kč *** Mám i jiné věci. Mrkněte se, třeba se vám bude něco hodit. *** Černé cykloboty Muddyfox velikosti 46 za 780č *** 2x Kopačky Adidas: Obuv na fotbal - ve stylovém designu z kvalitní a odolné syntetické kůže. Vhodné pro hráče hrající na pevném přírodním povrchu a trávě. Kopačky s technologií TRAXION® pro dokonalou přilnavost k povrchu: Modré s oranžovýma šňůrkama Kopačky Adidas F10 TRX FG velikost 42 (26,5cm) 560kč Modrobílé s modrýma šňůrkama Kopačky Adidas F10 TRX FG velikost 43,3 (27,5cm) 660kč *** Oficiální fotbalová kšiltovka Fotbal Club Barca :) BASEBALLOVÁ KŠILTOVKA BARCELONA FC tmavě modrá znak klubu + 1899. Lehká, tenká 100% Polyester. Vzadu suchý zip. Nenošená. Z originálního španělského (katalánského :)) fanshopu - stav 10/10. viz fotky. Cena 400kč ***
Fotbalová kartička
Fotbalová kartička : Mario Mandžukić World Cup 2018 heroes card
Fotbalová trika
Prodám trika z fotbalová trika vel. XL
Fotbalová výbava
Fotbalová výbava pro 12-13 leté.