inzerce, prodej, prodám, bazar

Foták EXA starodávný

Kategorie: Ostatní

Prodám starodavný Fotoaparat EXA.
Foták EXA starodávný
Podobné inzeráty
Stare fotoaparáty Exa a1,a jiné belsk atd
Prodám starou kvalitní zrcadlovku Exa A1,v top stavu I s pouzdrem pak nějaký starý blesky,blesk Midi2 Praha i s obalem,blesk national PE-2005,a blesk do zásuvky plus foťák pionyr a foťák siulet Elektro krabice z ruského fotakuprazdne z roku 1975,i s účtenku vše k tomu cena I s poštou za vše tak jak je bude 900
Kotel
Prodám Kotle - VICTRIX EXA 24X1, VICTRIX EXA 28 1. Prodám nové kotle, nerozbalené a s plnou zárukou. Možnost dodání více kusů kotlů. Předání v Praze. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Cena je uvedena bez DPH.
Prodam starodavny kos na pradlo
Prodam starodavny kos na pradlo ve velmi zachovalem stavu. Rozumnou cenu nabidnete ! PODIVEJTE SE I NA ME DALSI INZERATY,TREBA VAM NECO PADNE DO OKA !
M11_Pouzdro na fotoaparát
◉ Pouzdro na fotoaparát ◉ Použité, jako nové ◉ Kvalitní pevný materiál ◉ Krásně se do něj vejde foťák Nikon Coolpix L25 ◉ Do pouzdra se foťák o hloubce 4 cm v klidu vejde. ◉ Do pouzdra se foťák o šířce 6 cm a délce 10,5 cm." DORUČENÍ: → poslat → osobní odběr Zde bližší info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde:
Obal, pouzdra na foťák, kabelky, tašky, batohy ...
Prodávám pouzdra na foťák, měřící přístroje, kabelky, tašky, batohy ... poslední kusy, používané pouzdra na CD, DVD prodána cena: 60,-/ks poštovné: Balíkova 65,- dobírka vyloučena osobní převzetí Brno
Prodám starý, ale krásný expozimetr, objektiv a foťák dle fo
Prodám starý, ale krásný expozimetr, objektiv a foťák dle fota ... Levně , cenu nabídněte...