inzerce, prodej, prodám, bazar

formičky Tescoma - stromečky

Kategorie: Ostatní

ÚPLNĚ NOVÁ, ZABALENÁ, Oboustranná vykrajovátka stromečky DELÍCIA, 4 velikosti
Vynikající pro snadné vykrajování 4 různých velikostí cukroví z lineckého, perníkového i sušenkového těsta. Vykrajovátka jsou oboustranná, stohovatelná a dokonale skladná. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
formičky Tescoma - stromečky
Podobné inzeráty
valecek TESCOMA,formicky na ulky,muslicky,hvezdicky
Nastavitelny valecek TESCOMA včetně krabice jedenkrat použity. Nove formicky hvezdicky..formicky tescoma 2baleni mušličky..ulky vše nove.. VALECEK-280kč,každe baleni za 60kč
VÁNOČNÍ KORÁLKOVÉ OZDOBY - STROMEČKY
PRODÁM ručně dělané vánoční korálkové ozdobyV - stromečky. Uvedená cena je za všechny stromečky dohromady.
Formičky, vykrajovátka na vánoční pečení, vánoční věci
Prodám formičky a vykrajovátka na vánoční pečení a různé věci na vánoce (barevné koule jsou svíčky), i jednotlivě. Formičky na vosí úly prodány. Na prvním a druhém obrázku prodány formičky zajíce, mouchy, chlapeček a holčička.
Ruční multi mixér Tescoma
Ruční multi mixér Tescoma Prodám nepoužívaný multi mixér Tescoma ve výborném stavu, kompletní včetně návodu k použití. TESCOMA mixér HANDY, multifunkční - Vynikající pro snadné a rychlé míchání, šlehání, sekání a odstřeďování pokrmů, nápojů apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno praktickým oddělovačem vaječných bílků. Vhodné do myčky. Cena: 249,-Kč plus poštovné 99,-Kč Možnost osobního odběru ve Starém Městě u UH. • Značka: Tescoma • Materiál: plast/nerez • Rozměry: ø 16,5 x 22,5 cm • Hmotnost: 0,53 kg
Formičky na cukroví Tescoma
Formičky na cukroví Tescoma nerozbalené nové 30,-
Formičky na pečení
Formičky kovové 7 ks za 70 Kč, formičky umělé 10 ks za 70. Preferuji osobní předání, jinak zásilkovna za 80 Kč, od 2.5.2022 přeprava zásilek zdražena.