inzerce, prodej, prodám, bazar

Forma na bábovku hrad Castle Bundt® stříbrná

Kategorie: Potraviny

Prodám novou stříbrnou formu na trojrozměrný piškotový hrad se čtyřmi věžemi Castle Bundt® z kolekce Pro Cast americké značky Nordic Ware, vyrobena z vysoce kvalitního, masivního litého hliníku s nepřilnavou vrstvou.

Výborná tepelná vodivost hliníku spolu se speciální nepřilnavou vrstvou vyvinutou firmou Nordic Ware zaručují absolutní zdravotní nezávadnost produktů, ale především perfektní výsledky pečení. I to nejkřehčí těsto vyklopíte z formy naprosto hladce a na nadýchané bábovce či dortíku bude zachován každičký detail. Určená na celkový objem těsta cca 10 hrnků. Zdravotně nezávadný, vysoce kvalitní litý hliník. Speciální nepřilnavý povrch pro snadné vyklopení z formy. Vyrobeno v USA.
Osobní odběr Praha 5 Stodůlky
Forma na bábovku hrad Castle Bundt® stříbrná
Podobné inzeráty
Formy na bábovku originální Nordic Ware Anniversary a Jubile
Nabízím dvě originální hliníkové formy na bábovku Nordic Ware vyrobené v USA. Obě Bezvadný stav. Viz fotografie. Dostali jsme jako dárek a spíše nám leželi ve skříni, takže někdo využije jistě více. Jsou stále v záruce. K příležitosti 70. výročí vzniku společnosti se designéři rozhodli oslavit toto jubileum netradičně, a to oblíbenými formami v prémiovém zlatém provedení. Forma na bábovku Nordic Ware Anniversary, velká zlatá, 3,5l - za 1000 Kč Rozměry (h × v × š) 30,5 × 11,4 × 26,7 cm Hmotnost 1,01 kg Nepřilnavý povrch ano Průměr 27 cm Materiál hliník Objem (L) 3,5 l a Forma na bábovku Nordic Ware Jubilee, zlatá, 2,4 l - za 900 Kč Rozměry (h × v × š) 24,5 × 9,5 × 24,5 cm Hmotnost 0,877 kg Průměr 24 cm Nepřilnavý povrch ano Materiál hliník Objem (L) 2,4 l Upřednostňuji osobní předání. V případě zaslání balíkovna/zásilkova. Poštovné dle aktuální ceny zásilky. Neposílám na dobírku. Díky
Forma na peceni a na babovku
Prodam novou teflonovou dortovou formu na peceni o prumeru 24 cm a sklenenou formu na babovku parkrat pouzitou. Osobni predani Ostrava, nejlepe centrum.
Forma na bábovku do mikrovlnné trouby
Prodám formu na bábovku do mikrovlnné trouby Bábovka je v mikrovlnné troubě hotová do 6 minut
FORMA ZENKER 26CM
Forma na dort a bábovku s nepřilnavým povrchem v dobrém stavu. Předání v Roudnici nad Labem nebo Lovosicích nebo možno poslat.
FORMA BÁBOVKA
Prodám formu na bábovku
Tupperware váleček + podložka a silikonová forma
1. Nabízím nový lehký a funkční váleček + podložku. 2. Silikonová forma na pečení, 29x12x8cm, (100,- Kč).