inzerce, prodej, prodám, bazar

Fontánka na pití

Kategorie: Kočky

Prodám novou fontánku na pití. Cena na internetu 1800, nechám za 1400kč. Osobní předání Praha Brno Jihlava Třebíč Znojmo Pohořelice Moravský Krumlov nebo kdekoliv na téhle trase.
Fontánka na pití
Podobné inzeráty
Fontánka na vodu
Fontánka na vodu pro kočky nebo menší psy. Kupováno v lednu 2022. Používáno půl roku. Ještě v záruce. Bez filtru, ten je potřeba dokoupit. Původní cena 438,-.
FONTÁNKA/FONTÁNKY PRO KOČKU/KOČKY/KOČIČKU/KOČIČKY/KOCOURKA
Prodám tyto dvě fontánky ve skvělém stavu. Obě fontánky jsou plně funkční. Bílou plastovou fontánku mám asi 1,5 roku. Jede nepřetržitě 24/7. Nutno dokoupit filtry. Vždy jeden filtr jsem vyměnil cca 1x za 3 týdny. Super stav, vše funkční, minimum oděrek, akorát teda vevnitř trochu zažloutlé. PC - 1200,- Přenechám nyní za 499,- -- Nerezovou fontánku mám asi 2-3 měsíce. Perfektní stav. Také jela 24/7 a filtr jsem zde měnil 1x za 3 týdny. Může se dát i do myčky, což je obrovské plus a je jako nová. Původní cena 1500,-. Nyní přenechám za 559,- Obě fontánky mají zabudované LED světlo, takže svítí. Nenapadá mě co bych k nim ještě řekl, ale co vás napadne, tak se klidně ptejte a já pokud budu vědět, tak zodpovím do emailu. Důvod prodeje je takový, že kočky dostaly novou od známé. Zasílám po platbě předem a jen Zásilkovnou za 85,-. !! NA DOBÍRKU PO ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTECH NEODESÍLÁM !! Pište na email, anebo na SMS !! Hovory nepřijímám.
Trixie fontánka na vodu
Dobrý den, nabízím tuto fontánku - pítko pro kočičky. PC kolem 800,- Nyní nabízím za 350,- Je v pořádku, funkční, neponičená, jako nová.
Fontána pro kočky Trixie + nahr. čerpadlo
Prodám prakticky novou fontánu Trixie - naše kočky bohužel nezaujala. Kupovala jsem před měsícem na Zoohitu. Je to pěkný, keramický kousek, velmi dobře se čistí. Opravdu doporučuji! Prodám jako celek i s náhradním, úplně novým čerpadlem. Nejlépe osobní odběr na Praze 5 - Stodulky nebo po platbě předem na účet přes Zásilkovnu. Popis ze Zoohitu: Fontána pro kočky s miskou na vodu a kupolí ze šedobílé nebo bílé keramiky, tiché a regulovatelné čerpadlo, láká k pití, lze mýt v myčce, dostupná ve 2 velikostech Fontány Vital Flow & Vital Flow Mini značky Trixie poskytnou Vaší kočce neustále čerstvou, filtrovanou vodu. Tiché čerpadlo udržuje vodu v neustálem pohybu a ta stéká po kupoli s drážkami dolů do misky. Kočka se tak může dle libosti osvěžit tryskající vodou nebo vodou z misky, čímž je zajištěn dostatečný přísun tekutin. Fontána Vital Flow i Vital Flow Mini je vyrobená z pachově a chuťově neutrální keramiky a je odolná a hygienická. Praktický a užitečný doplněk, který by neměl chybět v žádné kočičí domácnosti! Trixie keramická fontána Vital Flow & Vital Flow Mini v krátkém přehledu: Fontána pro kočky Stále tekoucí, čerstvá voda: čerpadlo udržuje vodu neustále v pohybu, okysličuje ji a zlepšuje kvalitu vody Tryskající nebo klidná voda: k dispozici je vody stékající po kupoli nebo voda v misce Podporuje příjem tekutin: láká k častějšímu pití Hygienická: z keramiky, nepřejímá pachy a zajišťuje výbornou chuť Příjemné okolní klima: cirkulace vody zajišťuje přirozené chlazení a zlepšuje vlhkost vzduchu v suchých místnostech Stabilní: z odolné keramiky, opatřená protiskluzovýma nožkama Tiché čerpadlo: regulovatelné s nízkou spotřebou (0,049 kwh/den) Filtr: čistí vodu a chrání čerpadlo Moderní vzhled a nenápadný design Objem: Vital Flow Mini: 800 ml Vital Flow: 1,5 l Rozměry: Vital Flow Mini: Ø 24,5 x H 10 cm Vital Flow: Ø 28 x v 13 cm Délka kabelu: 150 cm Materiál: keramika Barva: Vital Flow Mini: bílá Vital Flow: šedá / bílá Filtr: mechanický filtr (filtrační houba) Technické údaje: čerpadlo: 12 V, 50 Hz, 2W AC-adaptér: input 230-240V – 50Hz, output 12V AC 300mA Údržba: misku i kupoli lze mýt v myčce na nádobí
Pití pro kočku pítko
Nepoužívaný pítko pro kočku plně funkční s bonusem hračka viz foto cena 2ks káva Velvet a 1ks káva turecká)) možnost dovézt do Prahy nebo Teplice.
Fontána na pití pro kočky Tesla
Elektronická fontána pro kočky zn Tesla. Použitá 1x. V původním balení, viz foto. PC 1599