inzerce, prodej, prodám, bazar

Fontána pro mazlíčky (pes, kočka atd.)

Kategorie: Psi

Kupujete to, co vidíte na fotografii.

____________________________________________________________________________


Fontána pro mazlíčky rozbalená.




Možno zaslat poštou za 100 Kč při platbě předem na účet.

Kontakt přes email:
drahos02@


!!!!!!!!!PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY VÍCE ZBOŽÍ JEDNO POŠTOVNÉ !!!!!!!!!!!
Fontána pro mazlíčky (pes, kočka atd.)
Podobné inzeráty
štěňátko s PP Maremmansko Abruzský pastevecký pes
Pro některá štěňátka se ještě hledá ten nejlepší domov. Neváhejte a nečekejte "až" Teď je právě ta nejlepší doba na vytvoření pouta mezi vámi. Potom nastane doba, kdy bude pejsek vše umět, dobře se domluvíte a on bude výborně chápat, co má dělat. Má v sobě už v genech uloženo, jak má pracovat. Jen si na to musí vzpomenout. Dostane se do toho a bude v tom jako doma. V naší CHS Di Grande Torrente se narodila * Camilla, Carolina * Corazon, Calvino, Cooper, Corsaro, Candid, Camillo, Cristoforo * Matka: Amelie di Grande Torrente (Leonia x Filberto Pastore Transumante)z Itálie. Otec: Branco C.I.B. Předpoklad výborných povah, vhodní do chovu i na farmu. Jsou to věrní psi, s výbornou povahou k rodině i dětem, velcí hlídači a strážci domu. Více si přečtěte na našich web.stránkách. A v případě vážného zájmu zavolejte. Všechna štěňátka jsou pravidelně odčervována, naočkována, očipována, mají PRŮKAZ SVÉHO PŮVODU, Mezinárodní očkovací pas, budou mít řádnou Kupní smlouvu a s majiteli budeme nadále v kontaktu. Startovací balíčky do nového domova s dárečky mají připravené na cestu. Štěňátka budou členi rodiny a budou mít důstojný a krásný život v rodinách nebo jako strážci na farmách. Pes Maremman je jemný. Má bílé řasy, krásné oči. Velký rodinný mazel. Může se srovnat se Slovenským čuvačem také i Pyrenejský horský pes je také jako Maremmán mohutný, jako i Bernský salašnický pes má skvělou povahu, ale Maremmán netrpí samotou, vystačí si i sám, pracuje samostatně. Miluje rodinu a stráží ji. Zastraší nežádané, nikdy nejde zabít, jen straší. V rodné Itálii se používají na strážení před predátory. Troufne si i na medvědy. Maremmansko-abruzzský pastevecký pes je pravděpodobně blízkým potomkem velkých bílých východních ovčáků, kteří se rozšířili do Evropy před tisíci lety. Patří k nim karabaš a akbaš z Turecka, slovenský čuvač, kuvazs, komodor, pyrenejský horský pes z Francie a další plemena, která tvoří řetěz horských pasteveckých psů od Pamíru až po Pyreneje. Předkové maremmy se postupně stali menšími než velká horská plemena, ale zachovali si jejich nezávislost a ostražitost. Toto plemeno je dosud vzácné ve všech zemích kromě Itálie. Je to svérázný a nepříliš poslušný pes, ale skvělý hlídač. Zlatý retrívr bývá také zaměňován podle své výšky a jak je milý. Snáší slunečné i mrazivé počasí, výborně žije i přespává venku.
Štěňátka pejsci Maremmansko Abruzský pastevecký pes s PP
štěňátka pejsci ještě hledají ten nejlepší domov. Štěňátka mají předpoklad výborných povah, jsou vhodní do rodin jako člen rodiny i do chovu a na farmu, není podmínkou. Jsou to věrní psi, s výbornou povahou k rodině i dětem, velcí hlídači a strážci domu. Matka: Amelie di Grande Torrente (Leonia x Filberto Pastore Transumante)z Itálie. Otec: Branco C.I.B. Všechna štěňátka jsou pravidelně odčervována, naočkována, očipována, mají PRŮKAZ SVÉHO PŮVODU, Mezinárodní očkovací pas, budou mít řádnou Kupní smlouvu a s majiteli budeme nadále v kontaktu. Startovací balíčky do nového domova s dárečky mají připravené na cestu. O plemeni: Pes Maremman je jemný. Má bílé řasy, krásné oči. Velký rodinný mazel. Může se srovnat se Slovenským čuvačem také i Pyrenejský horský pes je také jako Maremmán mohutný, jako i Bernský salašnický pes má skvělou povahu, ale Maremmán netrpí samotou, vystačí si i sám, pracuje samostatně. Miluje rodinu a stráží ji. Zastraší nežádané, nikdy nejde zabít, jen straší. V rodné Itálii se používají na strážení před predátory. Troufne si i na medvědy. Maremmansko-abruzzský pastevecký pes je pravděpodobně blízkým potomkem velkých bílých východních ovčáků, kteří se rozšířili do Evropy před tisíci lety. Patří k nim karabaš a akbaš z Turecka, slovenský čuvač, kuvazs, komodor, pyrenejský horský pes z Francie a další plemena, která tvoří řetěz horských pasteveckých psů od Pamíru až po Pyreneje. Předkové maremmy se postupně stali menšími než velká horská plemena, ale zachovali si jejich nezávislost a ostražitost. Toto plemeno je dosud vzácné ve všech zemích kromě Itálie. Je to svérázný a nepříliš poslušný pes, ale skvělý hlídač. Zlatý retrívr bývá také zaměňován podle své výšky a jak je milý. Snáší slunečné i mrazivé počasí, výborně žije i přespává venku.
Kanaánský pes s PP - Canaan Dog
S velkou radostí oznamujeme náš plánovaný vrh A v chovatelské stanici Sangre de Drago na léto 2023. Štěňata budou vyrůstat na rodinném statku s různě starými dětmi, smečkou psů a dalšími hospodářskými zvířaty. Budou žít s námi doma, trávit čas na zahradě, vydávat se na štěněcí výlety do přírody i města a budou krmena BARFem. Klademe veliký důraz na socializaci, aby ze štěňat vyrostli skvělí parťáci do života. Po celou dobu vrhu přidáváme na náš web pravidelně informace o štěňatech s aktuálními fotkami. Zakládáme si hlavně na povaze, zdraví a celkové funkčnosti plemene. Přijímáme zájemce. Podrobné informace najdete na našem webu: kennel-sangre-de-drago./kan-a Proč je kanaánský pes skvělý? - - - •Je čistotný (rád o sebe a ostatní psy pečuje jako kočka) a má samočistící srst (než dojde domů, bahno z něj opadá) •Skvělý pes na farmu ke zvířatům •Miluje srandu a je s ním legrace •Poslouchá na základě kvality vztahu, je chytrý, rád spolupracuje, ale opakování ho moc nebaví •Je akční a mrštný •Rád také dlouze odpočívá a miluje kontakt a sdílení se svou rodinou v pohodlí domova •Má kompaktní velikost (ani malý, ani velký, prostě tak akorát) •Nedělá mu problém zůstat doma o samotě a bere to jako svěřenou službu •Je ochráncem domácí smečky, kamkoliv jde •Pes vhodný na venkov i do města •Má vlohy pro sport, výstavy i zkoušky – ideální pro nosework, stopování, záchranařinu, agility S čím je potřeba u kanaánců počítat? - - - •Teritoriální chování •Hlídač – upozorňuje štěkotem •Potřebují pozitivní výchovu (fungují na základě kvality vztahu s člověkem) •Většinou se nekamarádí s cizími psy, nestojí o ně a ochraňují před nimi svého člověka •Mají úzký kruh psích přátel, které dobře znají a které milují •Většinou se nekamarádí ani s cizími lidmi a nestojí o ně, když někoho ale dobře poznají, zahrnou jej do svého kroužku lidských přátel •Feny hárají dvakrát ročně, u některých se může objevovat falešná březost •Striktně dodržují pravidla a očekávají to i od ostatních (psů i dětí) •Většinou pes jednoho majitele (nemá ve zvyku poslouchat jen tak někoho) •Nedůvěřují novinkám a většinou je jdou prozkoumat až „když to přežijí ostatní“ Věděli jste, že…? - - - •Kanaánec pochází z dnešního Izraele, z pouště a dodnes se tam vyskytuje i jako divoký •Beduíni je využívají k hlídání svých stád •Mohou mít nejrůznější zbarvení – od krémové a červené až po černou, jsou celobarevní i flekatí •John F. Kennedy mladší měl kanaánce jménem Friday, který s ním chodil každý pátek do práce •Česká komunita kanaánců je velmi přátelská a ráda poznává nové majitele na společných procházkách •Kanaánec miluje celým svým srdcem, ale musíte si jeho oddanost zasloužit
Louisianský leopardí pes s PP
Chovatelská stanice of Jenny's smile přijímá rezervace na plánovaný vrh. Krytí peoběhne v polovině března. Matka: Asterin Qaletaqa "Terry" HD A, ED 0, OCD neg., SA 0 DM N/N, BAER +/+, merle m/M, štítná žláza ok, plnochrupá, nůžkový skus, bez alergií. Terry je výborná pracovní fena s vynikajícím nosem, díky němuž již 2,5 roku pracuje jako detekční pes vyhledávající štěnice domácí. Je velmi dynamická, aktivní, snadno motivovatelná, zapálená pro jakoukoliv aktivitu, co jí nabídnete. Má výrazný lovecký i kořistnický pud. Jako správný leopard umí být ale také tvrdohlavá. Doma je z ní klidný a poslušný rodinný pes, žijící ve smečce a dítětem. Miluje lidi, děti a je velmi mazlivá, kontaktní. Cizí psy ignoruje nebo si s nimi hraje. Nevyvolává žádné konflikty. Terry je též výstavně úspěšná. Otec: Phoenix Rising Cutback ( Německo ) OFA kyčle good ( odpovídá HD A2), OFA lokty - normal DM N/N, merle Ma/m, plnochrupý, nůžkový skus. Buck pracuje jako lovecký pes v Německu, používán především pro lov divokých prasat a škodné. Při práci je velmi tvrdý, houževnatý, hlasitý, ale zároveň ovladatelný. Má splněnou oficiální zkoušku lovecké upotřebitelnosti. Zároveň je to též aktivní parťák pro všechny aktivity. S paničkou se věnují ještě sportovním stopám, doprovází ji při jízdě na koni či na kole. Je to pes silné, pevné kostry s nádherně modelovanou hlavou. Velmi vyrovnaný pes, který umí skvěle přepínat mezi vzruchem při práci a klidem. Naprosto ovladatelný. Cizí lidi ignoruje nebo se přijde pomazlit. Do nedávna žil ve společnosti 2 fenek, k fenkám se chová jako gentleman a rád si hraje, u psů si vybírá, nepotřebuje je ke svému životu. Z tohoto vrhu očekáváme exteriérově velmi pěkná,vyrovnaná,zdravá štěňátka, ale především pracovitá,což je cílem tohoto vrhu. Ačkoli toto bude první vrh leopardů v naší CHS, s chovem máme několikaleté zkušenosti. Štěňata hned po narození jsou správně stimulováná a socializovaná s ohledem na jejich momentální stáří. Seznámí se s různými povrchy, zvuky, předměty, tmou, budou učená čistotě, klidu, zvykání na samotu, chůzi na vodítku, přivolání, jízdu v autě. Budou vyrůstat v rodinném prostředí ve smečce, která je naučí správné psí komunikaci. Štěňátka budou předána ideálně do zkušených rukou s pracovním vyžití. Ideálně pro pachové práce, mantrailing, záchranářinu, obedienci a další. Do nového domova dostanou velkou výbavu do začátku, BAER test, pojištění, pet pass, budou čipovaná, očkovaná, odčervená, ošetřena proti vnějším parazitům. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Pet bary pro domací mazlíčky
Dobrý den, rádi bychom vám nabídli naše ručně vyráběné pet bary pro domácí mazlíčky. Váš domácí mazlíček si zaslouží mít krásné prostředí na krmivo, které zmenší nepořádek. Pet bary přispívají ke zdraví vašeho mazlíčka, snižují tlak na klouby. vyrábíme pro vás 2 základní rozměry: 1: 550x170x160mm Průměr misky: 130 mm cena - 1 600,- 2: 550x300x250mm Průměr misky: 250 mm cena - 1 800,- JE MOŽNÉ VYROBIT BAR PŘÍMO DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA A POTŘEB VAŠEHO MAZLÍČKA. (jméno domácího mazlíčka, vzor, nebo jakýkoliv další váš nápad) S veškerými otázkami se na nás nebojte obrátit, jsme tu pro vás a vaše mazlíčky. Spokojený mazlíček spokojený páníček ;)
HUHUBAMBOO taška pro domácí mazlíčky tyrkysová. TOP STAV
Prodám pouze párkrát použitou tašku pro domácí mazlíčky HUHUBAMBOO pro domácí mazlíčky v tyrkysové barvě. Taška je jako nová. Jedná se o velikost S. Taška je z odolného, nepromokavého a snadno omyvatelného materiálu, takže se dobře udržuje a v případě potřeby lze vyprat v pračce. Pro větší pohodlí uživatele tašky je taška vyztužená a měkce polstrovaná a na dně má vložku, která má z jedné strany příjemný kožíšek, z druhé nepromokavý materiál, takže lze podle potřeby otočit. Osobní převzetí v Brně či zaslání přes Zásilkovnu.