inzerce, prodej, prodám, bazar

FLOVEME stojan držák na mobil tablet

Kategorie: Ostatní

Stojan na mobil či tablet
Držák na mobil či tablet

Svou velikostí a nastavitelnými úhly je plně použitelný i jako stojan na tablet

Materiál: plast + guma (ochranná guma zespod stojanu)

Rozměry: š 85mm x v 95mm

Doprava: platba předem na účet a doprava na Vámi zvolenou pobočku ze sítě + 70Kč

Osobní předání Ostrava

FLOVEME stojan držák na mobil tablet
Podobné inzeráty
FLOVEME ARMBAND - Pouzdro na ruku na mobil
FLOVEME ARMBAND - Pouzdro na ruku na mobil Pouzdro na ruku na mobil vhodné na sport - kolo, běh, inline atd. - Bezpečnostní reflexní proužek pro sportovní aktivity, které jsou vykonávány za šera nebo za tmy - Uchycení na paži pomocí suchého zipu - Velká kapsa na zip na mobil s otvorem na sluchátka na hudbu - Malá kapsa na klíče, peníze atp. - Pouzdro chrání Váš mobil před deštěm, prachem, nečistotami a škrábanci. Rozměry pouzdra: š 110mm, v 180mm, h 40mm Rozměry velké kapsy pro mobil: š 170mm, š 85mm, h 20mm Rozměry malé kapsy na klíče atd: š 85mm, v 120mm, h 15mm Barva: černá, zelená Testováno na Samsung S10+ 6.4" displej Rozměr telefonu: Výška [mm]: 157,6 Šířka [mm]: 74,1 Hloubka [mm]: 7,8 (do pouzdra na ruku vleze i s ochraným plastovým obalem) Cena: 99,- Doprava: platba předem na účet a doprava na Vámi zvolenou pobočku ze sítě + 70Kč Osobní předání Ostrava
Držák na tablet, mobil či notebook - bílý
Prodám skládací univerzální držák na tablet, mobil či notebook včetně originální krabice, příslušenství a pouzdra. Nohy se dají povytáhnout pro notebook či velký tablet. Ideální držák pro lepší chlazení zařízení a zároveň skladný. Málo používaný
JOBY GripTight Mount PRO držák pro tablet/mobil
"JOBY GripTight Mount Pro Upevnete svuj tablet do držáku, abyste mohli snadno fotit na výletech, porizovat selfiícka s práteli, nebo treba zahájit videochat s rodinou. Držák JOBY GripTight Mount Pro má celokovové telo, které je mimorádne stabilní a pevné. Príslušenství se hodí k univerzálnímu použití s ruznými znackami a modely tabletu se šírkou v rozmezí 128 až 198 mm. Pomocí fixní aretace se ramena držáku automaticky prizpusobí tabletu a upevní ho stabilne, aby nehrozilo jeho vyklouznutí. Možnost pripojení ke stativu Tablet mužete nastavit k používání ve vertikální i horizontální poloze, jak potrebujete. Držák lze používat samostatne, nebo ho snadno zvládnete pripevnit ke stativu. Poslouží vám k tomu univerzální závit 1/4". Kolem upínacích plošek má držák umístenou mekkou gumu, aby pri pripevnení tabletu nehrozilo jeho poškrábání ci jiné mechanické poškození." Zásilkovna od 80,- Kč.
Nabídka gastro techniky
Nabízím toto gastro vybavení: Stojan LUKR 4x kohout BAROKO 35 000,- Stojan LUKR 2x kohout BAROKO 27 000,- Stojan LUKR 1x kohout BAROKO 23 000,- Stojan CELLI COBRA 2x kohout 4 000,- Stojan CELLI COBRA 3x kohout 5 000,- Stojan CELLI T 3x kohout 5 000,- Stojan CELLI BAROKO KERAMIKA 4x kohout 5 000,- Stojan PLZEŇ T 4x kohout 6 000,- Chlazení DELTON H 120 6x okruh ø10 mm 15 000,- Chlazení Budvar 110 4 x okruh ø7 mm 13 000,- Chlazení 300L/h 6 x okruh ø7 mm 4x okruh ø10 mm 18 000,- Přenosné chlazení LINDR PYGMY 20/K 1x okruh 10 000,- Nové Mrazák ARO truhlový 3 000,- Vinotéka 3 000,- Elektrický dvougril 2 500,- Kávovar 1 000,- V případě mé montáže sleva !!!
Stolní přenosný držák pro mobil, tablet univerzální nový
Prodám nový držák pro mobilní telefony viz popis: Stojan Vás ohromí svou funkčností na smartphony, tablety, e-knihy a další.¨ Krásný držák pro mobilní telefon na stůl. Praktický a zároveň elegantní držák. Díky jednoduchosti stojanu je snadný přístup ke konektorů. Poskytuje dostatečný komfort pro Vaše mobilní zařízení. Díky své univerzálnosti dokáže pojmout jakýkoliv tablet včetně masivnějších kousků. Specifikace: Barva: černá Materiál: PP Určeno pro: Mobilní telefony, Tablety, el. čtečky knih Rozměry: 78 x 98 x 18 mm (bez obalu) Hmotnost: 0,033 kg Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 150,-kč.
Držak na mobil, tablet- kvalitní pogumovaný
Prodám držák na mobil, tablet. Kvalitní provedení a pogumovaný, takže mobil nemůže vyklouznout. Lze nastavit různá délka úchytu pro každé zařízení. Stav zboží je nový. Nebylo zatím použito. Více viz foto. Protože se jedná o malé zboží, mohu poslat dopisem za 45 Kč, nebo samozrejme Balikovna, Zasilkovna. Osobni odber CB nebo Tabor.