inzerce, prodej, prodám, bazar

flexibilní spárovací hmota Knauf Fugenbunt bílá

Kategorie: Stavební materiál

Prodám flexibilní spárovací hmotu Knauf Fugenbunt bílá balení 1,5 kg

- rozbalená balení cca 1,5
+ suchá
+ skladovaná v teple

dlažba, siko, board



Libochovice, Bohušovice, Litoměřice

flexibilní spárovací hmota Knauf Fugenbunt bílá
Podobné inzeráty
Spárovací hmota Mapei Ultracolor Plus  2 kg.
Spárovací hmota Mapei Ultracolor Plus 2 kg. 77 Prodám 1 balení (2 kg) spárovací hmota Mapei Ultracolor Plus, šedá 2 kg. Rychle tvrdnoucí spárovací hmota, výjimečných vlastností pro výplň spár šířky 2-20 mm. Rychletvrdnoucí, cementová spárovací hmota výjimečných vlastností s hydrofobní (vodu odpuzující) technologií DropEffect®, protiplísňovou technologií BioBlock®, pro šířku spáry 2-20 mm. Vynikající trvanlivost, bez výkvětu. Jedná se o přebytek z rekonstrukce koupelny. Prosím pouze volat, osobní převzetí Benátky nad Jizerou. Cena je 100 Kč.
Hmota spárovací CE 40 Manhattan 5kg
Prodam zbytek sparovaci hmoty- 4,3kg vc kybliku
flexibilní spárovací hmota RAKO GFDRY - bílá
Prodám flexibilní spárovací hmotu RAKO GFDRY 100 bílá balení 5kg + nerozbalená originální balení + suchá, + skladovaná v teple Flexibilní vodoodpudivá spárovací malta určená ke spárování keramických obkladů, dlaždic a mozaiky se šířkou spáry 2-10 mm. Hydrofobní přísady zajišťují efekt vodoodpudivosti, čímž je odstraněno zanášení a je výrazně zvýšena hygiena keramického povrchu! Je vhodná pro obklady a dlažby především v koupelnách, kuchyních a jiných hygienicky náročných prostorech. Dále pro balkony, terasy, fasády, vytápěné podlahy, ale také restaurace, obchody atd. Speciálně pak pro spárování na panelech DSDI při pokládce odhlučněné dlažby. Není vhodná na dilatační spáry a na plochy s požadovanou chemickou odolností. Obklady, dlažba, siko, board Libochovice, Bohušovice, Litoměřice
Spárovací hmota Mapei Keracolor a Ultracolor Plus
Prodám 3 balení spárovací hmoty Mapei. 2 balení (5+5 kg) spárovací hmoty Mapei Keracolor FF, šedá 5 kg a 1 balení (2 kg) spárovací hmota Mapei Ultracolor Plus, šedá 2 kg. Jedná se o přebytek z rekonstrukce koupelny. Prosím pouze volat, osobní převzetí Benátky nad Jizerou. Cena celkem za vše (3 balení: 5+5+2 kg) je 600 Kč.
KNAUF tepelná izolace
Prodám tepelnou izolaci KNAUF, která nám zbyla po stavbě RD. KNAUF TL 50mm- 13,392m3 KNAUF TL 100mm - 13,392m3 KNAUF TL 140mm - 16,262m3 Dávám přednost odběru veškerého materiálu najednou.
Flexibilní Spárovací hmota
Flexibilní sparovaci hmota bílá 5x 5kg S-Line 500 za všechny