inzerce, prodej, prodám, bazar

Fermentovaný kampotský pepř long 250g

Kategorie: Potraviny

Fermentovaný kampotský pepř long 250g
Fermentovaný kampotský pepř long 250g
Podobné inzeráty
Káva Illy Classico - 250g plechovky
Dobrý den, prodám kávu Illy Classico mletá 250g. Kvalitní a uznávaná káva Illy, která má plnou bohatou chuť a výrazné aroma, vhodná na veškeré použití. 100% Arabica. Illy je známé svou pečlivostí a kvalitou při finalním balení kávy. Hermeticky uzavřené plechové dozy poskytují absolutní záruku zachování nejlepší kvality kávy na cestě k vám. Chuť je pestrá, příjemně pikantní a zároveň jemná. Vůně Illy je silná a intenzivní. Vyrobeno v EU. Minimální odběr 1 krabice = 12 plechovek. K dispozici více krabic. Cena za krabici je 1000 Kč, tedy 83Kč/plechovka. Expirace 2024. Předání ideálně Praha 4, nebo Říčany, případně na domluvě. Je možnost poslat kurýrem, po platbě předem, do druhého dne u Vás. Inzerát platí do smazání.
Mlýnek na pepř ORION
Prodám dva nevyužité mlýnky na pepř zn. Orion. Oba ve dřevě s keramickým mlecím mechanismem. Velký nepoužitý v orig.krabici - původní cena 199,- Malý je z kolekce, párkrát použitý, ale vyčištěný a plně funkční - původní cena 279,- Cenu nabídněte nebo výměnou každá za lahev dobrého červeného vína;-)
Koření na ZABÍJAČKOVÉ,MLETÉ MASA,ZÍMNÍ POKRMY - VÝPRODEJ
Prodávám různé druhy koření jak jednodruhové tak směsi od českého výrobce NA ZABÍJAČKOVÉ, ZIMNÍ POKRMY A RŮZNÉ BYLINKY, SKOŘICE, PERNÍKOVÉ KOŘENÍ,.... VÝPRODEJ ZÁSOB........... Sleva za 1ks(balíček) z 59Kč na 45Kč. Zájemci pište do emailu nebo na telefon:mohu předat v Brně nebo pošlu balíkem do jiných míst, poštovné platí kupující. Tyto druhy v nabídce směsi dle určitého druhu 70-100g./balení(ks) Bramborák Estragon Chlebové koření Krkovička, bůček Libeček Maďarský guláš Svařené víno Svíčková Thajské koření - jemně pikantní Utopenci, sýry Dle druhu 20-40g./balíček/ks Anýz celý Badyán hvězdičky Hřebíček Jalovec celý Kmín římský celý Kmín římský mletý Muškátový oříšek celý Muškátový oříšek mletý 0regano Pepř černý celý Pepř černý mletý Perníkové koření Rozmarýn Skořice mletá Skořice tyčinky Tymián Zvěřina Zvěřina Sv.Hubert
Mlýnek na pepř a sůl
Prodám mlýnky na pepř a sůl 2ks/400,- Kč. Nové a nerozbalené. Osobní odběr Brno. Tel.
Včelí med, propolis, perga
Prodám včelí med v balení: kbelík 3kg/480Kč sklenice 0,95Kg/180Kč. Při větším odběru nad 40kg cena 140kč/kg. Dále prodám propolis sbíraný do mřížek 10dkg/200kč a včelí fermentovaný pyl - perga 10dkg/200Kč, panenský vosk na výrobu kosmetiky 10dkg/100kč Vše přímo od včelaře.
Tibetská houba (mléčný kefír) a Kombucha
Nabízím tibetskou houbu na domácí mléčný kefír či kombuchu na fermentovaný mikrobiotický nápoj. Budu vděčný za nějaký příspěvek na studentský život. :-) A, Jedna lžička tibetských houbiček (dávka na jeden hrnek, víc - po domluvě). B, Jedna vrstva kombuchy. Osobní předání ideálně Brno-Královo Pole, Husitská, popř. někde v centru Brna