inzerce, prodej, prodám, bazar

Fatboy domácí výroby 300l, 1,5x1m

Kategorie: Sedací soupravy

Dvouplášťový pevný materiál, nevyužijeme
Fatboy domácí výroby 300l, 1,5x1m
Podobné inzeráty
Jabba sedací pytel / sedací vak (Fatboy)
Nabízím málo používaný sedací pytel zn. Jabba. Obdoba známého Fatboy. Velmi kvalitní tkanina washed out v hnědé barvě. Fotka, kde je barva nejvěrnější je ta, kde jsou vidět cedulky. Vak je v bezvadném stavu. Důvod prodeje- sloužil nám pro mezi období kdy chyběl gauč, teď už je nepotřebný. Sedělo se na něm skvěle, proto si druhý necháváme :) Dva nám zabírají příliš místa. Produktové foto je pouze ilustrační (k zobrazení polohy, jak se ve vaku sedí). Nabízím hnědou variantu, která je na autentických fotkách. Při rychlém jednání sleva!!! Pouze osobní předání v Praze (ideálně P6).
Sedací vak Fatboy 140x200 cm. Hnědý
Prodám originál sedací vak Fatboy. Tmavě hnědé barvy, 140x200 cm. Nezničený, bez vad. Je doplněný kuličkami. PC: cca 6000 Kč. Cena nyní 2500 Kč. Pouze osobní odběr Praha 9 Prosek.
Fatboy Lamazac
Nafukovací vak
Sedací souprava s funkcí lehátko - domácí kino
CENA DOHODOU Sedací souprava s funkcí lehátko - domácí kino Rozměry 165x200cm Možnost dopravy po celé ČR Sedací souprava je v Českých Budějovicích
ROZKLÁDACÍ SEDAČKA - LUCA-SE 140
Prodáme nepoužívanou, úplně novou sedačku - ihned k odběru - pořízeno 24.2.2023 - 2 roky záruka Příjemné, komfortní sezení s měkkou oporou těla Rozložitelná do lůžka pro příležitostné spaní Odnímatelné zádové a dekorativní polštářky Individuálně nastavitelné područky Pohovka LUCA-SE 140 k vám vnese kouzlo domácí pohody. Svou velikostí poskytne komfortní sezení vám i návštěvě. Právě v malých domácnostech nebo studentských bytech bude svým atraktivním vzhledem nejen ozdobou, ale také praktickým, funkčním společníkem. Zádové a dekorační polštářky poskytnou měkkou oporu těla a zároveň jsou decentním stylovým doplňkem. Polohovatelné opěrky se postarají o dodatečné pohodlí. Ani návštěva přátel, která někdy přeroste v neočekávané provizorní nocování, není problém. Sedačka se během chvilky promění v lůžko pro příležitostné přespání. Pohovka není určena k umístění do prostoru. Umístěním blízko stěny vytvoříte příjemný kout a pohovka LUCA-SE 140 se tak stane skvělým společníkem při odpolední siestě nebo večerní relaxaci.
rozkládací šedá sedačka do U s úložným prostorem, TOP stav
Prodám zánovní cca 2,5 roku málo používanou rozkládací sedací soupravu s úložným prostorem. Šedá barva, celočalouněné provedení (lze postavit do prostoru), dřevěné bukové nožky, boční kapsy a možnost rozložení na lůžko pro příležitostné spaní. V bezvadném stavu, žádné prošoupání, špína, znečištění. Žádné děti, domácí zvířata atd. nebyly v bytě, kde sedací souprava byla. Barva šedá, materiál povrchu textilní (hladká tkanina odolná vůči oděru). Područky, zádové pevné polštáře, pěnové jádro s pružinami - na posez tužší (nikoliv měkké s problémem vstát). Šířka 316 cm, výška 89 cm, hloubka (otomanů) 154 cm, výška sedu 41 cm, hloubka sedu 82 cm, lůžko 283 x 122 cm. Skládá se ze tří kusů, celková váha 175 kg. Nutno zajistit odvoz z Prahy 10 Bohdalce! S odnosem rád vypomůžu (1 osoba). Koupeno ve Sconto, původní cena 26 tis. Kč.