inzerce, prodej, prodám, bazar

Fasádní držák vlajky

Kategorie: Ostatní

Prodám půl roku použití fasádní držák vlajky - víceramenný(
Na 3 vlajky).Držák má základnu 150x280 mm se 4 otvory o průměru 9 mm. Základna a trubka svírají úhel 30°.Zrezivělých míst (lze odstranit) jinak ve dobrém stavu.
Fasádní držák vlajky
Podobné inzeráty
Fasádní kovaný držák na vlajky
Dobrý den prodám držák na vlajky fasádní i se šrouby pro uchycení viz foto. Je ve velice dobrém stavu. Pouze osobní převzetí České Budějovice, Prachatice a okolí těchto měst.
vlajkový stožár
Vlajkový stožár vám umožní snadné zavěšení vlajky a také dopomůže k potřebnému zviditelnění vlajky v prostoru s širokým dosahem. Nikde jinde nevynikne vaše vlajkosláva tak jako právě na vysokých stožárech. Nabízíme vlajkové stožáry 12 m, z hliníku s možností zavěšení vlajky a vedení lanka.
Fasádní stožár na vlajky - prodám
Fasádní stožár: je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Povrch je opatřen bílou barvou. Velikost držáku je cca 150x300 mm a váha je necelé 2 kg. Držák se hodí na jakoukoliv fasádu domu. Na držáku je udělán speciální otvor, který odvádí vodu od fasády. Instalace je velmi jednoduchá a to na 4 šrouby. Cena za kus = 600,-Kč Za oba kusy = 1000,-Kč Posílám Balíkovnou či Zásilkovnou
držák vlajky
Prodám starý železný držák vlajky (foto.příloha) Původní stav, velice bytelné provedení Upřednostňuji osobní odběr.
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster -certifikát TÜV
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster K držáku obdržíte certifikát TÜV - lze bezproblému zapsat do technického průkazu. Boční držák SPZ - Pasuje na všechny Sportstery Harley Davidson Jediný boční držák na SPZ se dvěmi silentbloky. Tyto silentbloky redukují neodpružené hmoty na minimum. Tím je garantována dlouhá životnost držáku a praskliny v držáku jsou tím pádem vyloučeny. Samozřejmě je držák také vybaven nastavitelnou gumovou zátkou proti pootočení. Držák je zhotoven z kvalitní oceli, zpracován na CNC laseru a nakonec černě práškově nalakován. Včetně LED osvětlení. Vzhledem k tomu, že tento držák SPZ má v porovnání s jinými na trhu extra krátkou upevňovací nohu, je vizuálně mnohem přitažlivější. Díky univerzálnímu rozměru se dá držák použít jak pro CZ značky, tak i pro ostatní země - Slovensko, Rakousko, Německo...
Exteriérova vlajka Evropská unie
Půl roku použitou,v bezvadný stavu. Vhodný pro hotelu, penzionu a restaurací .Rozměry- víz foto. Materiál 100% polyester (PES):Tento materiál se vyznačuje vysokou barevnou stálostí, mechanickou odolností, povrchovou úpravou, která nesaje vodu a "lehkostí", s kterou vlaje i za mírného vánku.V horním lemu vlajky zašitý silonový prut (zamezuje namotávání vlajky na žerď). V mých nabídky najdete ještě vlajku Česká republika a držák.