inzerce, prodej, prodám, bazar

Fantastická zvířata a kde je najít

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu Fantastická zvířata a kde je najít. Cena 170,- Kč. Poštovné 69,- zásilkovna.
Fantastická zvířata a kde je najít
Podobné inzeráty
Plakát A2 Fantastická zvířata – Mlok Scamander
Z důvodu rekonstrukce pokojíčku předávám dál jednou sundaný plakát v perfektním stavu. Nepoškozený, v rozích samolepící páska překrytá fólií. Plakát Fantastická zvířata 2 – Mlok Scamander Plakát s hlavním hrdinou filmu Fantastická zvířata / Fantastic Beasts. Oficiální filmový plakát s grafikou fantastického filmu z pera J. K. Rowlingové FANTASTICKÁ ZVÍŘATA. Výška: 91 cm, Šířka: 61 cm. A2. Nelze poslat přes Zásilkovnu.
Ošetřovatel/ka v Útulku pro opuštěná zvířata
Charakteristika pracovní činnosti: Samostatně provádí odborné chovatelské a ošetřovatelské práce a pomáhá zajišťovat veterinární péči o zvířata umístěná v útulku. Ve spolupráci s veterinárními techničkami útulku komunikuje se zájemci o zvířata, seznamuje je s nabídkou zvířat, poskytuje jim informace o daném zvířeti, doporučuje další postup v péči o dané zvíře. Provádí očistu a desinfekci prostor a předmětů potřebných k péči o zvířata. Sleduje chování a zdravotní stav zvířat, provádí jejich socializaci, venčení, podle potřeby i základní prvky poslušnosti. Požadavky: zkušenosti s prací se zvířaty, odpovědnost a samostatnost, rychlé a pružné rozhodování, milé vystupování a láska ke zvířatům, zdravotní způsobilost pro uvedenou práci Výhodou: praxe s výcvikem psů Nabízíme: práci v přátelském kolektivu stabilní a smysluplné zaměstnání prohlubování a zvyšování kvalifikace dovolená v délce 5 týdnů indispoziční volno (sick days) v rozsahu 2 dnů s navýšením dle odpracovaných let u MP Brno až na 4 dny pracovně lékařská péče příspěvek na dopravu ve formě celoroční elektronické předplatní jízdenky příspěvek na stravování penzijní připojištění celoroční využití rekreačního střediska zaměstnanecký program výhodného volání Předpokládané zařazení do pracovní pozice: dohodou co nejdříve Zkušební doba v délce 3 měsíců a smlouva na dobu určitou na 6 měsíců, následné vyhodnocení tohoto zařazení s možností prodloužení na dobu neurčitou. Platové zařazení: 5. třída, stupeň dle praxe (bez praxe se začíná na 6. stupni) Pracoviště: Útulek pro opuštěná zvířata; Palcary 1186/50, 635 00 Brno V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete svůj životopis na magdarozsyp@
Mix knih
Poslední místo kam se podíváš (Kristen Lepionka) 200,- Danšari - dokonalý úklid vás osvobodí 100,- Prodáno Já už budu hodná (Clara Weiss) 180,- Fantastická zvířata a kde je najít původní scénář (J.K. Rowlingová) 200,- Nora Latin Škola snů (Sara Bergmark Elfgren) 200,- Motorkářský průvodce po Čechách 150,- Rezervace V případě zájmu mohu poslat více fotografií nebo krátké video konkrétní knihy. Předání J. Hradec nebo Zásilkovna/česká pošta + poštovné Bez předchozí domluvy nevolat, kontakt možný i přes WhatsApp.
Fantastická zvířata omalovánky
Nové, nikdy nepoužité. Mohu poslat poštou za 40 Kč. Při rychlém jednání se ráda domluvím na ceně.
Bitmain Ant miner Z11, těžba kryptoměn, mining BTC
Nabízím poslední 1 ks Bitmain Ant miner Z11 v perfektním stavu. Bitmain Ant Miner Z11: 38900,- Kč Original Bitmain zdroj 1600W: 2900,- Kč Spotřeba: cca 1418 W Výkon: 135ksol/s. (Equihash) (k 23.12.2012 odpovídá: 9,09 USD denně = cca 73 323,- Kč ročně) Těžba (Equihash) například přes NICE HASH možno v BTC, EUR/CZK nebo přímou těžbu: ZenCash, ZCash, Hush, Pirate, Horizen, Komodo Vhodné do provozů, kde je přístup k levné elektřině nebo kde využijete vygenerované teplo a kde by se jinak topilo třeba přímotopem, pak je stále těžba příjemně rentabilní a zajistí Vám trvalý příjem, vhodné k vytápění třeba skleníků, dílen, garáží, skladů apod., kde Vám pokryje platbu účtů za elektřinu. Ideální místo přímotopů či akumulačních kamen! Při stejném topném výkonu dokáže v závislosti na Vašem tarifu pokrýt 80-130% Vaší platby elektřiny za vytápění! Prodej z důvodu koupě výkonnějších zařízení (Ant miner S19 Pro, Z15). Lze zaslat po ČR i SR přepravní službou, Uloženkou, Zásilkovnou. Lze vyzvednout osobně v Korkyni (od Prahy směr Dobříš cca 35km), kde lze ukázat zařízení zapojená a funkční. V případě zájmu vysvětlím a pomohu nastavit těžbu. Platit lze hotově, převodem, v BTC. Možno volat, SMS, email... kontakty jsou reálné. Nabízím aktuálně více typů viz mé další inzeráty: Nabídka platí do smazání. Poslední update: 21.3.2022
webkamera Asus C3 ve stavu nové
Prodám webkameru Asus C3 ve stavu nové. Kamera podporuje full HD rozlišení a má dva vestavěné mikrofony. Recenzi kamery lze najít na youtube. Podrobný popis kamery lze najít zde: Kameru mohu osobně předat v Praze na Českomoravské, případě zaslat poštou po zaslání peněz na účet. Prodávám ji pouze z důvodu zakoupení nového monitoru, který už má kameru vestavěnou. Byl jsem s ní spokojen. Původní cena kamery byla 1700,- Kč.