inzerce, prodej, prodám, bazar

Fajfka, dýmka, hlava fajfky - mnich, korbel, cca rok 1870

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám.

Hlava fajfky - tvar miniaturního korbele, postava mnicha.
Porcelán, kovová montáž, ruční malba barvami a zlatem.
Rozměr cca 11 x 9 cm.
Období 2. pol. 19. století (kolem roku 1870).
Velmi zachovalá.

Cena 11.990,-Kč.

Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět),
Mail: marecek.kutnahora@
Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji).
- osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, nebo dle domluvy
- při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Fajfka, dýmka, hlava fajfky - mnich, korbel, cca rok 1870
Podobné inzeráty
Originální ručne vyřezávaná fajfka, dýmka TothPipes
Vitajte vo fajkovom obchode môjho otca. Všetky fajky ktoré mám pod svojím menom uverejnené sú originálne, navrhnuté a ručne vyrobené mojím otcom Gabrielom. Každej fajke bola venovaná jedinečná pozornosť, vďaka čomu máte záruku, že budete jej jediný vlastník a nejde o sériovú výrobu. Aj preto ku každej prikladáme certifikát, ktorý obsahuje údaje o produkte spolu s vlastnoručným podpisom výrobcu. V galérii Vás pozývam nahliadnuť aj do našej dielne, v čase procesu výroby od briara až po Vašu novú fajku. PARAMETRE: Dĺžka 13 cm, výška 5,5 cm, šírka 4 cm, 9 mm filter Materiál: Briar Náustok: Akryl Fajka sa nachádza v Bratislave, kde je možný aj osobný odber. Po dohode je možné fajku osobne prebrať aj v Prahe. V prípade zaslania do Česka je poštovné na dobierku 150 Kč, doručenie trvá 3-5 dní. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Na predaj sú taktiež všetky fajky v ponuke, uvedené na našej web stránke.
Dřevěný korbel malovaný KOLÍN
Dřevěný korbel malovaný KOLÍN nepoškozený, v pořádku. Cena 100,- Na dobírku neposílám, při platbě na účet posílám zásilkovnou. Volat, mailem nebo WhatsApp.
Kovový dekorativní korbel
Kovový dekorativní korbel
Dřevěný korbel
Prodám dřevěný korbel,výška 22 cm.
Happy budha
Krásna, dřevěná, ručně vyřezávaná soška z exotického dřeva o rozměru 47x22x16cm.3,7kg V skutečnosti to není historický Budha, ale mních jménem Ho Tai.Celý svůj život putoval po své vlasti a přednášel lidem Dharmu. Byl velmi chudý, ovšem neustále usměvavý. Ve svém plátěném pytli nosil veškerý svůj majetek a vždy i nějaké sladkosti pro děti. Za svého života se tento poutník stal velice slavným po celé Číně. Prostému lidu přednášel Buddhovo učení a dával jim rady, jak s úsměvem čelit strastem denního života. JE SYMBOLEM BOHATSTVÍ, ŠTĚSTÍ A PROSPERITY.
Smějící se Budha
Krásna, dřevěná, ručně vyřezávaná soška z exotického dřeva suar o rozměru 21x19 cm. V skutečnosti to není historický Budha, ale mních jménem Ho Tai.Celý svůj život putoval po své vlasti a přednášel lidem Dharmu. Byl velmi chudý, ovšem neustále usměvavý. Ve svém plátěném pytli nosil veškerý svůj majetek a vždy i nějaké sladkosti pro děti. Za svého života se tento poutník stal velice slavným po celé Číně. Prostému lidu přednášel Buddhovo učení a dával jim rady, jak s úsměvem čelit strastem denního života. JE SYMBOLEM BOHATSTVÍ, ŠTĚSTÍ A PROSPERITY.