inzerce, prodej, prodám, bazar

Exkurze do království grotesky - Suchý

Kategorie: Ostatní

Cena je uvedena níže bez poštovného. Při koupi více knih je poštovné jen jedno.
Exkurze do království grotesky - Suchý
Podobné inzeráty
Ledové království - malování hrnečku aj.
1. Kreativní sada malování hrnečku obsahuje hrneček, barvy, štětec a návod na vymalování hrnečku motivy z Ledového království - 80,- Kč. 2. Set knížek a sešitů obsahuje Velkou knihu čtení a zábavy Ledové království (nová), samolepkovou knihu Jednorožci (chybí pár samolepek), sešit Zvonilka - Velká záchranná výprava, omalovánky se samolepkami Pelíškov aj. sešity, časopisy a omalovánky pro holčičky (něco málo již vybarvené nebo vyplněné, chybí pár samolepek) -150,- Kč.
Prodej celovečerních 16mm filmů - nové tituly
Dobrý voják Švejk Kopytem sem, kopytem tam Ducháček to zařídí (fotky z projekce) Charlie Chaplin grotesky (20minutové) Krteček, Jen počkej zajíci a další krátké animované filmy a jiné... Nově Fantomas Fantomas se zlobi Fantomas kontra Scotland Yard telefon cíleně neplatný, po emailové domluvě Vám zavolám.
DVD mistři světové grotesky, legendy českého filmu
Cena za všechny 50,- nebo 10,-/ks. Většina nových
exkurze-osvětim-březinka
prodám zájezd 25.3.do Osvětimy-Březinka nástup ráno Jihlava 7.45 hod u čerpací stanice OMV Pávov na dálnic D1 směr Brno.Púvodní cena 4500kc pro dva komplet i ze vstupem.prodám za2800.další informace na tel.zvážných rodiných důvodú nemužeme jed.
Pracovní plášť BMW
Originální pracovní plášť z exkurze v BMW Mnichov, mám dvě velikosti - 52 a 56.. Silná látka, 65% bavlna, 35% polyester. Zapínání na skryté knoflíky, 3 kapsy, vzadu dole rozparek. Jako nové. Cena za kus.
František Kalivoda: Brno, město práce a pokroku
Prodám knihu Brno, město práce a pokroku - Exkurze československým veletržním městem, 1966, autor František Kalivoda. Vazba pevná s papírovým přebalem. Stránky nepoškozené, papírový přebal vazby je potrhaný. Osobní převzetí v Brně, v Třebíči, nebo možno zaslat přes Zásilkovnu (za 79 Kč) či Balíkovnu (za 65 Kč) na libovolné výdejní místo v ČR. V případě zájmu mě prosím kontaktujte přes formulář. Děkuji za pochopení.