inzerce, prodej, prodám, bazar

Exkluzivní kamenný dům - Šišan, 141m2, ev.č. 14932263

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932263
Na samém jihu Istrijského poloostrova se nachází malé starověké římské město zvané Pula. Pula je bohatá na své dědictví a staré římské infrastruktury a dědictví, které jí dodávají zvláštní atmosféru, když si užíváte toto nádherné město, které se v posledních deseti letech postupně stalo jednou z předních turistických destinací v Chorvatsku. V bezprostřední blízkosti města Pula, v rámci obce Ližnjan, se nachází vesnice Šišan, která spolu s krásným, nedotčeným přírodním pobřežím, spoustou zeleně, zvyšujícím se počtem obyvatel, nabídkou stravování a neustále zvětšující se zastavěná plocha nabízí obyvatelům a návštěvníkům nádherné spojení istrijského města a atraktivní turistické destinace.

Tento krásný nově upravený kamenný dům o rozloze 141 m2 se nachází přímo v Šišanu. K areálu patří zahrada v přední části domu o výměře 42 m2 ve které je vířivka a venkovní krb. Přízemí má 61 m2 a skládá se z koupelny s kvalitní pračkou a sušičkou, kuchyně s jídelním koutem, kuchyňskými prvky, myčkou, sporákem a veškerými pomocnými kuchyňskými spotřebiči. V prostorném obývacím pokoji jsou kamna na dřevo, která dotváří atmosféru pobytu v zimních měsících. Dům je vybaven dvěma kvalitními venkovními a vnitřními klimatizačními jednotkami a elektrickými radiátory. Obývací pokoj vede do venkovního prostoru, který má 23 m2 a je obklopen kamennými fasádami, což dále dotváří pobyt v istrijském stylu. Z obývacího pokoje vedou vnitřní schody do patra 50 m2, kde jsou dvě ložnice, terasa 6 m2 a chodba s vestavěnou skříní a budoucímu kupci je ponechána možnost úpravy podkroví, za účelem dodatečného využití povrchu domu. Sklad se nachází v přízemí domu. Výhodou nemovitosti je, že většina stěn je nenosná a je zde možnost úpravy a propojení skladu s přízemím.
Dům je vybaven třívrstvým PVC truhlářem s 9 plynovými komorami a také venkovním zeleným ALU truhlářem. Nově byly provedeny rozvody elektřiny a vody, střecha, vybetonovány a vyztuženy konstrukce mezipatra.

Zmíněný dům svým obsahem, kvalitou, autenticitou, polohou a blízkostí veškerého doprovodného vybavení představuje velmi vzácnou a atraktivní nemovitost a nabízí budoucímu kupujícímu možnost užít si jej jak z hlediska rodinného života, tak i zapojení do pohostinství, pronájem a velmi rychlá návratnost vložených prostředků.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Exkluzivní kamenný dům - Šišan, 141m2, ev.č. 14932263
Podobné inzeráty
Původní kamenný dům - Kaštelir-Labinci, 280m2
Ev.č. 14932283 Nedaleko centra Kašteliru, ve snadném dosahu všech zařízení a nedaleko Poreče a krásných pláží, se nachází tento původní kamenný dům se započatou rekonstrukcí. Autochtonní istrijský kamenný dům ve stádiu adaptace. Mimořádně kvalitní adaptace střechy i renovace všech stěn a nová konstrukce mezipatra. Skládá se z přízemí, prvního patra a vysokého podkroví. Plánovaný prostor pro velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou v přízemí a dvě ložnice každá v prvním a druhém patře. Vedle každé z ložnic je prostor pro koupelnu s toaletou. V prvním a druhém patře jsou terasy a z druhého patra je výhled na moře. Výborná nemovitost pro perfektní rodinný dům nebo rekreační dům. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Rodinný dům Osová Bítýška- Na dnešní dobu dobrá, perspektivn
Nabízím k prodeji rodinný dům 80 m2 se zahrádkou v Osové Bítýšce. Zastavěná plocha domu je 123 m2, výměra zahrady je 191 m2. Jedná se o samostatně stojící dům, přízemní, částečně podsklepený, se sedlovou střechou. Dispozici domu tvoří vstupní chodba, 3 pokoje, kuchyně, samostatné WC a koupelna. Dům je po částečné rekonstrukci – plastová okna, vnitřní betony, rozvody vody, elektřiny. Rekonstrukce zůstala nedokončena, přesto je dům obyvatelný a zpola zařízený. Vytápění zajišťovala kanadská kamna na dřevo a elektrické přímotopy, byl postaven nový komín při západní stěně se záměrem zřízení centrální kotelny. Kamenný sklípek pod domem, cca 10 m2 je přístupný přes podlahový poklop v chodbě. Nezateplená půda je přístupná z venku po žebříku. Dům je asi 100 let starý, zdivo domu je smíšené, převážně cihelné s kameným základem. Dřevěný,trámový krov sbíjený se střešním pláštěm z pálených tašek. Dům je připojen na elekřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Přístupný je po zpevněné dlážděné místní komunikaci. Přilehlá zahrada je oplocena, obsahuje zděný zahradní přístavek jako úložiště. Dům je příhodně orientován svou podélnou prosvětlenou stranou do zahrady směrem na jihozápad. Přestože se jedná o starší dům a je třeba v budoucnu dokončit rekonstrukci, dá se s ním dobře pracovat a může nabídnout příjemné bydlení s dostatkem soukromí. Dům je neobývaný a případně ihned k předání. Obec Osová Bítýška leží 6 km západně od Velké Bíteše, 14 km od Velkého Meziříčí, je zde škola, kostel, ordinace lékaře, lékárna. Cena za nemovitost činí 1590 tis. Kč
Autochtonní kamenný dům - Žminj, Istrie 240m2
Ev.č. 14932259 Ve starém centru krásného města Žminj, v bezprostřední blízkosti centra, se nachází tento krásný autochtonní kamenný dům, krásně zdobený a zařízený na krásné a velmi prostorné zahradě. Přestože není daleko od centra města, dům se nachází v mimořádně klidné lokalitě s nádherným otevřeným výhledem na kouzelnou istrijskou přírodu. Dům se skládá z přízemí, prvního patra a podkroví. V přízemí se nachází vstupní prostor, prostorný obývací pokoj s krbem, ze kterého se vstupuje na terasu s terasou a prostorným dvorem. Dále je v přízemí prostorná a dobře vybavená kuchyně se spíží a jídelnou. V přízemí je také toaleta pro hosty. Dřevěné schodiště vede do patra, kde se nachází vstupní hala, dvě velké ložnice, jedna s balkonem a jedna menší, a prostorná koupelna s toaletou. Podkroví je velké a prostorné a v současné době je využíváno jako komora, ale lze jej snadno přestavět na velkou ložnici. Dvůr je mimořádně prostorný s možností vybudování bazénu. Na zahradě jsou parkovací stání, pod kterými je velká komora. Dům byl postaven v roce 1900 a v roce 2022 byl kompletně zrekonstruován. Dům je velmi pěkně zařízený a vybavený a jako takový se prodává. Vzhledem ke své velikosti a možnostem, které nabízí, představuje výbornou příležitost k bydlení i turistickému pronájmu. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Kamenný dům - Omiš, 121m2, ev.č. 14932411
Ev.č. 14932411 Kamenný dům na prestižním místě v centru Omiše nabízí řadu možností jako turistická investice i jako řešení bydlení pro každého, kdo chce bydlet v menším prostředí, ve městě s osobitým nádechem a bohatou historií. Před domem se nachází malý dvůr, který vede do pěkné krčmy (obsahuje i malé WC). Po levé straně hospody vás kamenné schody vedou do prvního patra, kde je velká ložnice, samostatné WC se sprchou a umyvadlem a větší obývací pokoj a prostor před pokojem vás zavede do druhého patra s dřevěnými schody. Je zde větší a menší ložnice, kompletní koupelna a předsíň. Z předsíně se vejde do kuchyně, která je zároveň jídelnou. V předsíni jsou dveře do podkroví, které je zdobeno dřevem, se dvěma okny, ze kterých je nádherný výhled. Z předsíně a také z kuchyně vedou dveře na malý dvůr, ze kterého vedou schody na velkou terasu, která zastřešuje kuchyň. Dále je zde samostatná velká koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou (tato část je oddělena od podkroví terasou a lze ji spojit do jednoho většího celku. Naproti té koupelně je malý kamenný domeček, který lze zařídit a nyní slouží jako sklad. Před terasou je baldachýn s vinnou révou, který zakrývá malý dvorek před kuchyní a vytváří příjemné prostředí pro odpolední odpočinek. Z horní velké koupelny (samostatná jednotka) vedou oplocené schody do nádherná vyhlídka s pěstěnými středomořskými rostlinami a polorozbořeným kamenným domem, který lze obnovit. Jedním slovem, krásná starožitnost, která byla vyzdobena mnoha dalšími možnostmi v závislosti na přání a účelu. Špičková lokalita stojí pozornost!! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, domy/rodinný, 181 m2, 25282 Kamenný Přívoz, Praha-zá
Prodej, domy/rodinný, 181 m2, 25282 Kamenný Přívoz, Praha-západ [ID 44969] Sháníte vlastní bydlení či rekreační nemovitost v blízkosti Prahy? Pak právě pro Vás máme rodinný dům o užitné ploše 181m2 ve vyhledávané rekreační oblasti Kamenný Přívoz v malebném zákoutí řeky Sázavy. Nemovitost byla využívána jako 4+1, velkou místnost na horní zahradě lze zařídit třeba jako zimní zahradu, případně předělat na využití 6+1, to již záleží na pohledu budoucího majitele. Z části podsklepený dům je po částečné rekonstrukci, odizolován, kompletně zateplen včetně střechy a má novu fasádu, rozvody vody jsou udělány v mědi a připraveny na tepelné čerpadlo. K dispozici je velká stodola s vjezdovými vraty, která může sloužit jako garáž či dílna. Součástí pozemku je vlastní studna s pitnou vodou a jímka. V obci je veškerá občanská vybavenost, vlaková i autobusová zastávka. Financování Vám zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu. Doporučujeme osobní prohlídku. Cena nemovitosti je 5 990 000 Kč Cena: 5 990 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: atypický Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 426 Užitná plocha: 181 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 10.10.2022