inzerce, prodej, prodám, bazar

Excalibur Roadster V

Kategorie: Veteráni

Ponúkam tento poklad garáže Excalibur Roadster V 1985.(investičné auto)
Toto vzácne auto je vyrobené jedno z 55tich v tejto sérii. Auto je na slovenských historických značkách.
Vozidlo vlastním 6 rokov. Žijem dlhodobo v zahraničí,preto ponúkam pre nadšenca a milovnika toto vozidlo.Ja nemám čas na svojho koníčka.
Je to V8 motor,objem 5003cm3.K autu je kompletná história. Pre zaujimavosť cena auta bola 111 000 dolárov( cca 2 rodinné domy v tom období v USA) v roku 1985.K vozidlu mám aj originál faktúru z daného obdobia.Tieto autá vlastnia vo svete iba celebrity a významný ľudia.(Plati to aj pre tento kus).
Viac informácii mail alebo Whatsapp.
Poprosím iba seriózne a vážne ponuky.
cena 98000 euro
Excalibur Roadster V
Podobné inzeráty
CHEVROLET SUPERIOR ROADSTER SERIES F 1924 2 door coupe
Ahoj, prodam: Chevrolet Superior Roadster řady F Rok: 1924 Tachometr: 13 671 mil Kapacita: 2 802 cm³ (171 cui) Typ paliva: benzín Manuální převodovka Výkon: 35 hp (26kW) Osobní automobil, roadster / kabriolet, 2-dveřový vůz. Obecná charakteristika Vozidlo splňuje požadavky na historické vozidlo kvůli velmi omezenému počtu vozidel této značky a modelu již dovezených do země a je předmětem vyhledávaným sběrateli po celém světě. Odhaduje se, že v aktuální verzi modelu přežilo asi 150 kusů. Výrobní doba modelu je 4 roky, od roku 1923 do roku 1926, maximální rychlost 50 km / h, 4-válec, 4-taktní, kapalinou chlazený, 8-ventilový, podélně umístěný přední karburátorový motor. Elektrická instalace 6 V. Zadní bubnové brzdy s rozpínacími botkami. 3stupňová manuální převodovka. Palivová nádrž o objemu 35 l. Dřevěné a ocelové tělo namontované na ocelovém rámu. Stav a chování Prezentované auto je v dobrém stavu údržby, stejně jako s velmi dobře udržovaným technickým dokončením a původní karoserií a základní výbavou. Je funkční, schopný. Převody fungují dobře, stejně jako brzdy. Dřevo ve velmi pěkném stavu. Střešní plášť ve velmi dobrém stavu. Lak je třeba vylepšit / obnovit. Posledních 25 let strávil ve vzorkovně jako výstavní vůz. Nejlepší je vylepšit lak. Původ: Kalifornie / Los Angeles. Byly zmíněny následující: - provozní kapaliny - baterie - přestavěné palivové čerpadlo - vodní čerpadlo přestavěno - vyměnili zapalovací kabely Auto je v Polsku, Těšín kód 43-400, deset minut od hranic, Těšín Pro více fotografií a informací volejte nebo píšte. tel +48 501 395 335 mail: cieszyn@ Zdravim moc ! dodge, opel, oldsmobile, chevrolet, chrysler, bmw, audi, skoda, ford, cadillac, veteran, usa, cars, america, klasyk, buick atd
Jawa 90 - Roadster
koupim levý kastlík baterie (druhou stranu než je na foto) na moto Jawa 90 Roadster , případně oba kastlíky v původní červené barvě a nápisy Roadster - prosím nabídněte možná výměna za díly na motocykl Manet 90
Prodám JAWA 90 Roadster
Prodám jawu 90 roadster, motorka je pojízdná ale nemá TP. Chybí pravý kastlík, lanko na tachometr a nedrží nakopávačka. Stav viz foto.
kola Jawa 90 roadster,trail,cross
Prodám kompletní pár kol na Jawa 90 roadster,trail,cross . Původní střed,štít,čelisti. Chemicky vyčištěno,vytočena brzdná plocha, nová ložiska,přelepene čelisti- skružené,chromovaný výplet,chromovaný ráfek,vycentrovano. Připraveno k nasazení. Cena platná při dodání středu a kompletního štítu. Mohu zaslat.
Jawa 90 Roadster
Prodám Jawu 90 Roadster, bez tp, původní stav. Rok výroby 1969. Motor je po opravě, nová spojka a tak dále… zkrátka jezdí hezky. Na ty léta co má je v hezkém stavu. Prosím jen volat.
Jawa 90 roadster.Ulozenka.
Predam motocykel Jawa 90 roadster r.v.1969. Motocykel stal 35 rokov bez pohnutia v garazi bez zasahu. Povodny stav. Necistena.Reklamny prospekt,navod na obsluhu.Iba vazny zaujem.Na sms nereagujem.100 km od hranic.