inzerce, prodej, prodám, bazar

Ernest Thompson Seton - Ze života severních zvířat

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Ernest Thompson Seton - Ze života severních zvířat (1937)
5 dílů ve 2 svazcích

Koukněte i na mé další nabídky.

_____________
historické staré knihy pozůstalost starožitnost obrazy
Ernest Thompson Seton - Ze života severních zvířat
Podobné inzeráty
Don Thompson - Supermodelka a krabice Brillo - 2014
Don Thompson - Supermodelka a krabice Brillo ( v orig. The Supermodel and the Brillo Box ) - Nakladatelství Kniha Zlin, s.r.o., Edice Tema svazek 19., Zlín 2014. Překlad Martina Neradová. První vydání. Kniha s podtitulem Zákulisní příběhy a prapodivné zákony ekonomiky současného umění. Měkká vazba, 368 stran. Čtená, nepoškozená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
STEINHAUSER - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4. Nová nečtená kniha. Kniha je rozdělena do 3 částí: A) OBECNÁ HYGIENA MASA - složení a vlastnosti masa; - zdravotní aspekty konzumace masa; - veterinární a hygienický dozor; - hygienické požadavky na potravinářské závody; - mikrobiologie masa; - hygiena a sanitace provozů. B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - produkce jatečných zvířat; - nákup jatečných zvířat; - předporážkové ošetření zvířat; - jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní; - prohlídka jatečných zvířat a masa; - vedlejší jatečné produkty; - bourání masa; - zrací procesy v mase; - skladování a konzervace syrového masa; - balení a expedice masa; - posuzování kvality masa. C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ - suroviny a materiál pro masnou výrobu; - přísady; - obaly; - solení masa; - technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků: -- uzeniny; -- vařené masné výrobky; -- pečené masné výrobky; -- trvanlivé masné výrobky; -- ostatní masné výrobky; - výroba konzerv; - těžení živočišných tuků; - masné polotovary; - balené masné výrobky; - prodej masa a masných výrobků; - posuzování jakosti masných výrobků.
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
ECO - FRIENDLY DOMOV
Jednou čtená, jako nová. Je vaše domácnost ohleduplná k životnímu prostředí? Tento inspirativní a praktický průvodce vám obrátí pohled na svět o 180° a pomůže vám krok za krokem změnit nejen váš styl bydlení. Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje, jak používat tuto knihu a začlenit její zásady do každodenního života. Christine Liu, bloggerka a odbornice na téma udržitelného životního stylu, s vámi projde jednotlivé místnosti vašeho domu – obývák, kuchyň, ložnici a koupelnu – a nabídne tipy, triky a 18 projektů představených krok za krokem, díky nimž povedete styl života s menším dopadem na životní prostředí. Ať už tak, že si vyrobíte svou vlastní zubní pastu, vydáte se na cestu obnovitelných zdrojů energie, omezíte spotřebu plastů, založíte si vlastní bylinkovou zahradu, nebo upcyklujete staré kusy nábytku, existuje mnoho větších či menších kroků ke změně.
4x STARÁ CHOVATELSKÁ KNIHA - CHOV DOMÁCÍCH ZVÍŘAT, JZD...
- Ing. J. Tesař - Chov domácích zvířat - podrobná část kniha z r. 1938 má rozpadlou vazbu, je ale kompletní a uvnitř pěkně zachovalá. Zmiňuje chov: Skot včetně mlékařství, koně, prasata, ovce, kozy, drůbež (tedy slepice, krůta, perlička, husa, kachna, holub), králíky, rybníkářství, včelařství, chov bource morušového. - 195 kč - K. Koubek - Odchov selat kniha z r. 1950. Kniha o chovu prasnic a odchov selat. - 95 kč - Z. Macek - Zápisník mladých chovatelů - Publikace určená mladým chovatelům, kterým přítažlivou a srozumitelnou formou přibližuje chov 70 zvířat v domácnosti. Od psů, koček, hlodavců, až po zvířata exotická a vzácná - 45 kč - Stručný průvodce ekonomikou JZD r. 1963 - Kniha je úvodem do studia ekonomiky zemědělství - 75 kč Cena za všchny čtyři 299 kč + doprava. Mohu zaslat Poštou za 130 kč, Balíkovnou za 65 kč nebo Zásilkovnou za 79 kč. Ostatní vyzvednutí v Jihlavě je možné. Bližší informace a fotografie případným zájemcům zašlu. Koukněte i na další knihy z mé nabídky.
(Více knih) Historie měst v severních Čechách.
Prodám tyto knihy Úštěk / Nová / 999kč ------------------------------- Dějiny nového Boru díl 1 a 2 do roku 1918 Knihy jsou nové / 1099kč ------------------------------- Povídání o Zákupech 168stran Nová / 399kč ------------------------------- Na zdraví! o pohostinství v Litoměřicích a v Terezíně v dobách minulých 227stran Nová / 399kč ------------------------------ Historismus a secese v České Lípě 52stran Nová / 349kč ------------------------------ Sosnová O historii, přírodě a lidech naší obce Sosnová u České Lípy. 223stran Nová / 599kč ----------------------------------- Pohostinná Česká Lípa českolipské hostince do 2. světové války 2011 / 123 stran / Nová / 699kč ----------------------------------- Zámek v Mimoni Zbytečně zbořená památka 2013 / 197 stran / Nová / 499kč ----------------------------------- Mimoň v zrcadle staletí 2012 / 399 stran / Nová / Osobní odběr Tanvald-Liberec-Turnov popř. zásilkovna kontakt prosím přes email