inzerce, prodej, prodám, bazar

Epoxidové podtácky/ podložky

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám epoxidové podtácky např. pod čaj nebo hrnec anebo jen tak pro dekoraci. Dřevo dub povrchová úprava včelí vosk. Cena za 1ks 150kč osobní odběr Vsetín nebo poslání na dobírku.
Epoxidové podtácky/ podložky
Podobné inzeráty
Sofianna HOME - jedinečné obrazy z epoxidové pryskyřice
Nabízím originální obrazy z epoxidové pryskyřice, pigmentů, kamínků, třpytek, umělých květin a listů. Díky epoxidu je každý z obrazu krásně lesklý. Lze zakoupit dohromady i každý zvlášť. Obrazy prodávám včetně rámu. Velikost, včetně rámu, je 34x28 cm. Cena je uvedená za jeden obraz.
Podtácky s motivem zodiaku
Prodám podtácky s motivem zodiaku, měsíčních znamení. Podtácků je celkem 30. Buď zašlu poštou či Zásilkovnou nebo nabízím možnost osobního předání po celé Praze, Berouně či v jakékoli obci po železniční trase Praha-Beroun. Cena je 200 Kč + případné poštovné.
Dřevěné podtácky
Teakové podtácky s gravírováním. Možnost vlastního gravírování.
Mandala k zavěšení + ručně malované podtácky
Prodám. Ručně malované mandaly, průměr 80-85mm, malovaná akrylovými barvami, poté zalakováno, ruční práce. Možnost objednání mandaly, či podtácků na zakázku, více info ve zprávách. Mandala 1 kus 149 Kč. Dřevěné ručně malované podtácky 3 kusy 199 Kč. Při odběru více kusů, se můžeme domluvit na slevě.
Srdce dekorace
Prodám propletené srdce na podstavci z epoxidové pryskyřice, ruční práce
ArtBoard Geode. Epoxidové pryskyřice. Umělecký tablet. MDF
ART Board "Geode" (řezaný kámen). ART Board je přířez vyrobený z vysoce kvalitní MDF. Základ pro kreativitu, umělecký tablet. Určeno pro další zdobení Vámi, polití epoxidovou pryskyřicí, malování akrylovými barvami, zdobení mozaikou, stabilizovaným mechem a další. Pro kreativitu si můžete vybrat různé formy, které jsou oblíbené u všech milovníků technik Resin nebo Fluid Art, protože tyto formy inspiruje sama příroda. Popis: Výrobní možnosti: s výřezem uvnitř a monolitem. Složení: MDF Rozměry: 50*70 cm; 60*70 cm Tloušťka: 3-10 mm bez ohybu okraje P.S. Přípustné odchylky ve výši ~1% Možnost zakázkové výroby forem podle vašich potřeb!