inzerce, prodej, prodám, bazar

Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932304
Představujeme vám nový dům jen 40 metrů od moře!

Ve 2. řadě k moři je krásně zdobený rodinný dům s garáží a moderním systémem vytápění a chlazení využívajícím moře!

Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází dvoupokojový byt s obývacím pokojem 120 m2. V prvním patře jsou dva jednopokojové apartmány s obývacím pokojem a krásnými terasami a balkony. V suterénu je další byt a kotelna.
Dům byl postaven a vybaven pouze těmi nejkvalitnějšími materiály a byl vyzdoben s velkou pozorností a stylem! Dvůr vyzdobený bračským kamenem a metodami feng shui!

Tato nemovitost byla předmětem různých článků v časopisech a novinách. Vytápění a chlazení mořem, tedy tepelným čerpadlem, které čerpá moře z hloubky 35 metrů, přičemž systém odebírá tepelnou energii z moře a rozvádí ji potrubím po celém domě. V zimních měsících je mořská voda využívána v tepelných čerpadlech a systémech podlahového vytápění k vytápění celého domu, v létě je naopak ochlazována klimatizací.

Dům má video dohled a dokonce dva systémy proti vloupání! Je vybavena elektrickými žaluziemi, v každé koupelně je hydromasážní sprchový kout, v koupelně v přízemí je navíc hydromasážní vana.

Bydlíte v přízemí domu, zatímco apartmány v prvním patře a suterénu jsou pronajímány turistům!

K domu náleží kromě garáže také 5 venkovních parkovacích stání.

Vynikající příležitost díky své blízkosti k moři a životním zařízením, svému uspořádání a systémům, kterými je vybaven, a možnosti investice ve formě turistického pronájmu, která by se velmi rychle vyplatila.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2
Podobné inzeráty
Dům 200m od moře - Novi Vinodolski, 314m2, ev.č. 14932439
Ev.č. 14932439 Samostatně stojící rodinný dům s krásným výhledem, cca 200 metrů od moře. Suterén 100 m2 Přízemí 116 m2 Podlaha 94 m3 Podkroví 3,5 m2 Vedlejší stavby (garáž + letní kuchyně) 35 m2 Plocha zahrady 750 m2. V suterénu se nachází krčma, jedna ložnice s koupelnou, se společným venkovním vchodem a další místnost se samostatným venkovním vchodem. V přední části je velká terasa s venkovním grilem a zahrada, kde je dostatek prostoru pro případnou výstavbu bazénu. Suterén je propojen vnějším schodištěm kolem domu s přízemím (při pohledu ze spodní strany, v podstatě 1. patro), které tvoří vstupní chodba, komora, velký obývací pokoj s kuchyní, jedna ložnice a komora, koupelna. Z pokoje a obývacího pokoje je východ na prostornou terasu s krásným výhledem na moře. Z přízemí vede vnitřní schodiště do patra, kde jsou dva studio apartmány s balkonem a krásným výhledem na jižní stranu a jeden pokoj s koupelnou umístěný na severozápad. Uvnitř oploceného dvora na severní straně je garáž (sklad), letní kuchyně s vnitřním grilem a 3 parkovací stání. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Luxusní dům u moře - Fažana, 340m2, ev.č. 14932298
Ev.č. 14932298 Luxusní dům na prodej ve Fažaně s bazénem a jacuzzi, první řada u moře. Dům se nachází v elitní a klidné části Fažany, pouhých 80 metrů od pláže a 200 metrů od centra Fažany. Díky své poloze je zaručen věčný výhled na moře - Fažanský průliv, centrum Fažany a Brijunské ostrovy. Byl postaven v roce 2016 z výhradně ze špičkových materiálů, vícevrstvého vysoce kvalitního hliníkového truhlářství (Schüco), designových podlah a nábytku, mramorových schodů, silné izolace (12 cm), fan-coli a spousty moderních , vysoce kvalitní a na zakázku vyrobené detaily. Celková výměra je 640 m2, obytná 340 m2. Dům je vybaven 2 alarmy (standardní a LED světelný alarm), video dohledem ze všech stran, podlahovým vytápěním napájeným fancoilovými jednotkami, ohřevem teplé vody a bazénu přes solární kolektory, centrálním vysavačem (každá místnost), klimatizací a TV s plochou obrazovkou v každém pokoji. Dům má vestavěný výtah, který spojuje všechna podlaží, a je uzpůsoben pro osoby se zdravotním postižením - od šířky dveří až po bezbariérové ​​koupelny. Dům se skládá ze suterénu, přízemí, 1. patra, bazénu, vířivky a zahrady + 6 parkovacích míst. Suterén: V suterénu je prostorná krčma s krbem (bračka kámen), kuchyň, WC, kotelna a místnost na pračku a sušičku. Přízemí: Při vstupu do domu (přízemí) se nachází vstupní chodba, toaleta pro hosty, velký obývací pokoj a kuchyně se vstupem k bazénu. V přízemí je také jedna velká ložnice s vlastní koupelnou. 1. patro: V 1. patře jsou 4 pokoje s vlastní koupelnou, z toho jeden s vanou. Dva pokoje mají přímý výhled na moře, zatímco další dva mají výhled na krásný bazén. Mezipatro V mezipatře se nachází kancelářská místnost, kterou lze zařídit a vytvořit další místnost. Střecha: Na střeše je velká terasa s krásným výhledem na moře a venkovní sprchou. K dispozici je bazén o velikosti 9x4m, hloubka 130 cm. Bazén má masážní koutek a vodopád v různých barvách LED. Vedle bazénu je jacuzzi pro 7 osob, strojovna se zárukou 10 let a sprcha. Na dvoře je také krytá terasa s venkovní kuchyní. Dvůr je oplocený a obklopený přírodou (olivníky, portugalské palmy, anglická tráva a mnoho krásných detailů) a nabízí neuvěřitelné soukromí. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej nádherného rodinného domu, Smržice.
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům ležící na pozemku o výměře 1.009 m2 ve Smržicích u Prostějova s bazénem a parkovacím stáním. Stylový dům vesnického typu nabízí svým obyvatelům velkorysé bydlení, dům je vzdušný, slunný a prostorný. Dům prošel kompletní, zdařilou a vkusnou rekonstrukcí za citlivého použití moderních a přírodním materiálů, kdy byla zachovaná původní atmosféra domu. Díky této rekonstrukci je dům také energeticky úsporný. Přízemí domu vévodí velkorysý obývací prostor s krbovými kamny a se slunnou jídelnou. Je zde kuchyně se vchodem na terasu a s úžasným výhledem do zahrady. Dále pokoj sloužící jako pracovna, šatna, koupelna s WC a větší technická místnost. Dřevěné schody do prvního patra dodávají obývacímu pokoji zajímavý ráz. V prvním patře jsou 4 krásné světlé ložnice, úžasná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále dva pokoje, které jsou nachystané ke konečné úpravě a mohou složit jako obytné místnosti. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem ústředně, v přízemí je podlahové vytápění. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. V domě jsou dřevěná eurookna s termoregulací. K domu patří krásná uzavřená zahrada s krytým bazénem a vjezdem s elektrickou bránou. Zahrada je citlivě udržovaná, osázená květinami a ovocnými stromy. Na zahradě je kopaná studna užívaná k zalévání. U domu je vedlejší stavba, se zahradní kuchyní a prostory vhodné jako dílna nebo sklad. Dům je ideálně situovaný v klidné části obce, s dobrou dostupností do nákupní zóny v Prostějově a nájezdu na dálnici. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení. Dům plně odpovídá moderním požadavkům současného standardu, splňuje veškeré nároky klientů na komfortní a zároveň pohodlné bydlení. Dům poskytuje svým obyvatelů soukromí. Dům je vhodný pro rodinné bydlení s možností využití vedlejších staveb k podnikání. ev.č.: 12424 (15761) Cena je včetně provize a právních služeb. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 1009 počet podlaží objektu: 2
Energeticky samostatný RD, Sluštice
cena k jednání, Vám zprostředkuje exkluzivní prodej nízkoenergetického RD v obci Sluštice u Prahy. Tento samostatně stojící zděný dům nabízí novým majitelům pozemek o celkové velikosti 902 m² se zastavěnou plochou 64 m² a užitnou plochu 94 m². Dům je připojen na všechny inženýrské sítě a je kolaudovaný v roce 2016. Dům na krajní parcele má nyní pouze jednoho souseda, což umožňuje velice klidné bydlení. Dispozice domu je 4+kk s převážnou většinou místností orientovaných na jižní stranu. Dům je zateplený a je momentálně vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev TUV s možností připojení nového tepelného čerpadla (vzduch/voda). V koupelnách a na chodbě s podlahovým teplovodním vytápěním a ve zbývajících částech domu s radiátory, sekundárním zdrojem tepla jsou krbová kamna, která jsou v centrální části domu, tedy bez potíží vytopí celý dům. Dům má nově instalovanou FVE která zajišťuje velice nízké provozní náklady, doslova dům vyrobí více energie než sám spotřebuje a nově taktéž rekuperaci vzduchu v 1NP, která umožní majitelům hygienické klima a stále čistý vzduch v domě. Dalším bonusem je zapuštěný bazén se slanou vodou, kterou jistě ocení rodiče dětí, ale i jedinci s citlivou pokožkou. Při chladnějších měsících v roce noví majitelé mohou pohostit své přátele a širší rodinu v dostatečně prostorné zimní zahradě s přímým vstupem z obývacího pokoje. Podlahová krytina je v 1NP tvořena keramickou dlažbou a plovoucími podlahami v 2NP (vyjma koupelny). Dispozice domu zajišťuje maximální soukromí majitelům díky umístění všech 3 ložnic, koupelny s vanou a šatny ve 2NP, zatímco v 1NP je technická místnost, koupelna se sprch. koutem, komora pod schodištěm a společný prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem se vstupem na zimní zahradu a ven do zahrady. Zahrada je kompletně oplocená. Zdrojem pro zavlažování zahrady je několik dešťových jímek o celkovém objemu 21 m3. Parkování vozů je možné u domu za bránou (bez el.pohonu – pouze připraveno). V domě může po dohodě s majiteli zůstat veškeré vybavení (není součástí ceny). Obec Sluštice leží 2 km od hranice Prahy, místní obyvatelé mají k dispozici obecní úřad, hostinec, fotbalové hřiště, soukromou MŠ, cyklotrasy a stezky pro procházky s dětmi. Obec pořádá zábavné akce pro děti i dospělé. Ve vedlejších obcích je na výběr z několika MŠ i ZŠ, které jsou všechny dostupné autobusem do několika málo min. Dostupnost do Prahy je mimo os. vůz zajištěna vlakem z Kolovrat, Říčan či Úval na Hl. nádraží do 21 min. V obci je i BUS zastávka s dostupností na vlakové nádraží a do Prahy. Dům je volný ihned. Koupi domu je možné financovat hypotečním úvěrem. Ev. číslo: 641426. Energetický štítek: A (-6 kWh/m2/rok).
Dům 100m od moře - Medulin, 163m2, ev.č. 14932270
Ev.č. 14932270 Istria, Medulin, místo s více než 80 km členitého pobřeží a prvotřídní Jaderské moře s dobře organizovanými bazény a příjemným středomořským klimatem, se skládá ze 6 pyrotechnických pobřežních osad, z nichž každá vám vyrazí dech. Z jakéhokoli výchozího bodu máte moře jako na dlani a výhledy z balkonů domů nezklamou. V přízemí domu se nachází jeden byt sestávající z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a vstupní haly. Samostatné schody vedou do prvního patra, kde je identický apartmán se vstupem na terasu s nádherným výhledem na moře. Před domem je terasa cca 50 m2, několik parkovacích míst a za domem dvůr. Vzhledem k tomu, že dům je jen 100 metrů od moře a ve známé turistické oblasti Medulin, obklopen krásnými slavnými plážemi, rozhodně stojí za pozornost. Vzdálenost od centra: 1000m Dům sloužil k pronájmu a občasnému příjezdu majitele. Svou specifickou polohou představuje tato nemovitost výbornou příležitost pro investici pro turistické účely a provozování různých aktivit zároveň. Na druhou stranu může být výbornou volbou pro bydlení a navíc pronájem kancelářských prostor a zároveň výdělek, ať už v letních měsících nebo v průběhu celého roku. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům ve Vranino 10 km od moře a Kavarny Bulharsko
ento dům na 100 m2 se nachází v obci Vranino 10 km od Kavarny a moře. Dům má velkou zahradu 1500 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, tří ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům má klimatizaci, kamna a ústřední topení pro topení.. Dům má pevnou konstrukci a je celkově v dobrém stavu. Vnější část domu a zahrada však potřebují určitou údržbu, protože v domě už dva roky nikdo nebydlí. Tato nemovitost se nachází v regionu Kavarna, v obci trvale žije 400 obyvatel. Vranino je poklidná vesnice, kde najdete vše, co potřebujete pro normální život. Jsou zde obchody, pravidelná autobusová doprava do Kavarny a Dobrichu. Vranino je oblíbená vesnice pro život díky své blízkosti k některým z nejatraktivnějších oblastí na severním pobřeží Černého moře. Do většího města Kavarna a moře je to tedy jen 10 km, do Albeny je to 23 km, kde najdete jedny z nejlepších pláží v Bulharsku, a 13 km odtud najdete tři nejlepší golfová hřiště v Evropě.