inzerce, prodej, prodám, bazar

Enduristan Monsoon3, brašny, soft zavazadla

Kategorie: Ostatní

Prodám velmi zachovalé nevyužité brašny Enduristan
objem 2x30L délka 36cm šířka 2x25 výška 33cm

Čtyřnásobná ochrana
1.OCHRANA PROTI OPOTŘEBENÍ: vnější vrstva z 3-vrstvé tkaniny se skládá z odolného polymeru, který působí jako vynikající ochrana proti opotřebení. S all-svařovanou konstrukcí dělá Monsoon 3 ještě tvrdší.

2.OCHRANA PROTI PROTRŽENÍ: Střední vrstva se skládá z 1000D Nylonové síťoviny, která je hustě tkaná a přitom pružná, aby se vlákna 1000D Nylon zarovnala ve směru namáhání.

3. OCHRANA PROTI VODĚ: vnitřní vrstva z 3-vrstvé tkaniny je vyrobena z červeného vinylu pro perfektní viditelnost a 100% nepromokavost. Na rozdíl od pevných bočních kufrů,se horní uzávěr role v případě havárie nezdeformuje a vaše zavazadla zůstanou vodotěsná.

4. OCHRANA PROTI NÁRAZU: Na přední straně dole a vzadu jsme přidali vysoce odolný plast na ochranu obsahu brašen proti větvím a odlétajícím kanenům .

VLASTNOSTI

Dvě přihrádky na tašky : Rozložené rozdělují tašku ,po složení vzniká jeden velký prostor
Pojme až 6 izolačních tašek ( k dispozici samostatně )
červené vnitřní polstrování pro dobrou viditelnost
2 řady nákladních smyček pro připojení dalších věcí
Ergonomické měkké držadlo rukojeti
Deluxe ramenní popruh k dispozici samostatně
Tři utahovací popruhy na vaku
Pevné sedlové popruhy pro extrémní off-road
Tašky lehce sundáte díky použití ROKstrap komponent
Jednoduché upevnění , rychlé odstranění
Vzdálenost mezi taškami je nastavitelná mezi 21 a 75 cm
Žádné vlající popruhy
Omyvatelný a snadno se čistí
Enduristan Monsoon3, brašny, soft zavazadla
Podobné inzeráty
Vintage kožené černé brašny na sissy bar
S těmito brašnami jsem byl nesmírně spokojen - Virago XV 750, moto prodáno, nemám další využití. Při rychlém jednání možná sleva. Popis výrobce - sedlová taška "Sissy bar" - nerezové nýty a nerezové přezky pro bezpečné uzavírání, stabilní taška nabízí mnoho místa pro vaše zavazadla či vybavení. Kvalita a spolehlivost. Rozměry top Case: 42 x 36 x 20 cm délka role: 35,5 cm, průměr 20,5 cm Více na: Copyright ©
Kožené brašny chopper Kawasaki
Nabízím k prodeji brašny, které jsem měl na Kawasaki VN800 Vulcan Classic. Jedná se o kvalitní, kožené brašny, které jsou asi 15 let staré, jeví známky používání, s logem Kawasaki V Cruisers. Rozměry cca výška 30,5cm, délka 40cm, šířka 16cm- Prodej z důvodu přechodu na plastové, uzamykatelné, bohužel mi byly tyto 2x vykradeny u baráku z důvodu absence zámku. Vzhledem k rozměrům bych preferoval osobní předání, ale asi bych zvládl i poslat. Uvedená cena je za obě brašny a po kusech neprodávám. Telefon neplatný, pište na email. Díky
Boční sedlové brašny na motorku nebo skútr. Objem 80 litrů
Nové sedlové brašny - plná záruka. - Nastavitelné popruhy dle šíře motocyklu - Praktická madla pro pohodlné přenášení - Vyztužená spodní část brašny pro zachování tvaru - Součástí brašny jsou i nepromokavé pláštěnky proti vodě - Dvě velké vnější kapsy pro možnost zvětšení objemu - Materiál: PVC - Objem: MAX cca 80l /40l+40l/
Textilní brašny
Textilní brašny jsou ve výborném stavu. Brašny lze zvětšit zipem o pár litrů. Odhaduji obsah cca 20l jedna brašna. 2 popruhy na upevnění, kovové zipy, důvod prodeje - doposud jsem brašny skoro nevyužil.
Boční brašny Oxford F1 55L
Prodám boční brašny na motorku OXFORD F1 55l. Vyrobeno z materiálu nylon s rip stop úpravou proti roztržení Možnost rozšíření objemu v horní polovině brašny na zip Popruhy pro podvlečení a uchycení pod sedlem. Brašny vybaveny pláštěnkami do deště Plastové výztuhy zajišťující stálotvarovost brašen Reflexní tištěná loga pro vyšší bezpečnost. Málo používané.
Boční textilni brašny na motocykl
Prodám textilní brašny Lojzo v dobrém stavu. Brašny lze zvětšit zipem o několik litrů. Obsah jedné brašny je cca 20l. Uchycení na 2 popruhy, kovové zipy. Prodávám z důvodu pořízení kufrů. Preferuji osobní předání,