inzerce, prodej, prodám, bazar

Encyklopédia predškoláka svojtka

Kategorie: Ostatní

Ve slovenštině, jako nová. Osobní odběr Praha 13 nebo přes Zásilkovnu nebo Balíkovna
Encyklopédia predškoláka svojtka
Podobné inzeráty
Encyklopedie předškoláka
Prodám klinu encyklopedie předškoláka - Všechno co musím vědět než půjdu do školy. Je jako nová, nepoužívaná. Nakladatelství - Svojtka & Co. s. r. o.
Knížka "Úkoly pro nejmenší děti" (Svojtka)
Knížka "Úkoly pro nejmenší děti" (nakladatelství Svojtka). Použitá, výborný stav (téměř jako nová). Osobní odběr Dolní Benešov nebo poštovné. Další dětské materiály v mých dalších inzerátech.
Knížka "První úkoly pro děti od 3 let" (Svojtka)
Knížka "První úkoly pro děti od 3 let" (nakladatelství Svojtka). Použitá, uvnitř výborný stav, na obalu běžná opotřebení). Osobní odběr Dolní Benešov nebo poštovné. Další dětské materiály v mých dalších inzerátech.
Knihy Svojtka&Co. - Otevři okénko: Barvy a Protiklady
Prodám 2 dětská okénková leporela (Barvy a Protiklady) z řady poznávacích knih od nakladatelství Svojtka. Běžné známky opotřebení, jinak bez poškození.
Diagnostika předškoláka
Odborná kniha pro rodiče, jejichž děti mají problém v začátcích s mluvením. Cena je 250Kč + zásilkovna 70Kč. Pokud vezmete více knížek, tak platíte zásilkovnu pouze jednou.
Velký rádce předškoláka Dětská kniha nová
Pěkná kniha nejen pro děti předškolního věku, plná nápadů, obrázků a povídání, 126 stran, nakladatelství Klokánek, nepoužitá..