inzerce, prodej, prodám, bazar

Emoční inteligence

Kategorie: Ostatní

Nabízím knihu od Daniela Golemana Emoční inteligence / Proč může být emoční inteligence důležitější naž IQ. Osobní předání v Praze nebo zásilkovna.
Emoční inteligence
Podobné inzeráty
Emoční síla krásných zvuků
Prodám: Emoční síla krásných zvuků aneb proč máme rádi hudbu kniha od: John Powell
Testy inteligence a Numerické testy
2 knihy - Testy inteligence a Numerické testy Svazek obsahuje 2 knihy, ve kterých naleznete sady testů včetně řešení a detailního vysvětlení příkladů. Cena 390 Kč plus poštovné. Knihy mi velmi pomohly pochopit podstatu testů studijních předpokladů na VŠ.
Emoční rovnice, Aleš Kalina
Dobrý den, knihy jsou nové, cena za obě 500Kč.
Emoční rovnice - Aleš Kalina
kniha je skoro jako nová žádné známky opotřebení
Kniha Emoční rovnice od Aleše Kaliny
Psychologická knížka o tom, kde jsme přišli k zapsaným vzorcům chování.
Léčivý minerální náramek (Obsidián, Onyx, Záhněda, Tygří oko
Ruční práce, navlečeno na elastické pružence, obvod 18-18,5 cm. Vel.korálků 8 mm doplněno ocelovým korálkem. TYGŘÍ OKO dodává silnou energii. Pomáhá mírnit astmatické potíže a jejich příznaky, migrénu a silné bolesti hlavy. ONYX nám dodává život.sílu, ve stres. situacích nám pomáhá zachovat klid. Ukazuje nám správný směr a podporuje nás, když máme strach z neznámého. OBSIDIÁN projasňuje mysl a odstraňuje emoční zmatek. Pomáhá vyrovnat se s traumaty a nevyřešenými problémy z minulosti. Aktivuje logické myšlení, proto je to vhodný amulet pro zkoušky. Svému nositeli pomáhá soustředit se na jeho hlavní cíle, udržet myšlenku i odhodlání i při komplikovaných okolnostech. Zbavuje bolesti a svalového napětí, reguluje tělesnou teplotu. Pomáhá při úrazech a zraněních, natržení svalů či šlach. ZÁHNĚDA proti bolestem, zejména bolestem hlavy, mírní stres, uklidňuje nervovou soustavu, léčí kyčle, nohy a záda. Harmonizuje množství tekutin a minerálů v těle. Pomáhá při chemoterapiích. Výborná proti depresím a dalším negativním emocím. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Zvyšuje sebevědomí. Uzemňovací a ochranný kámen, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Používá se pro tlumení bolestech rakoviny. Osobně v ulici Prašná v Praze, nebo v Říčanech u Prahy, či odeslání přes zásilkovnu, možné i obyčejně poštou + 30 Kč (avšak bez záruky). POZOR do 31.10. odeslání do balikovny za 10 kc, jinak 65 Kč. Koukněte i na mé další nabídky, při zakoupení 5ti a více věcí -5% sleva.