inzerce, prodej, prodám, bazar

Elite Qubo Digital ANT+ /zachovalý

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám cyklo trenažér Elite Qubo Digital ANT+.Používaný 1,5 sezóny (PC 8000,-Kč).
Navíc přidám GARMIN USB ANT+ (USB receiver) na pripojeni k PC,noťasu.
NEMÁ BLUETOOTH připojí se pomocí ANT+ USB.

Osobní odběr - eventuelne dohoda.

Popis výrobce:
Trenažér ELITE QUBO DIGITAL Smart B+ nabízí moderní design rámu, který perfektně kombinuje kovové části s doplňky z kvalitního plastu, je kompatibilní s koly o průměru 20" do 29" a je vybaven novým rychloupínacím mechanismem pro snadné a rychlé zajištění.

Nově je trenažér vybaven elastogelovým válcem, který snižuje opotřebení pláště až o 20 %, zlepšuje jeho přilnavost a provoz je díky němu o 50 % tišší. Výkon odporové jednotky trenažéru Elite Qubo Digital je až 1 600 Wattů a dokáže simulovat stoupání až 6 %.

Kompatibilní se zařízeními využívající přenos ANT+ Kompatibilní s ZWIFT, KINOMAP, TRAINERROAD, REALSOFTWARE,ROUVY ATD…
Elite Qubo Digital ANT+ /zachovalý
Podobné inzeráty
Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + příslušenství
Prodám komplet: 1) Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + podložka pod přední kolo, původní cena 18 990 Kč 2) Podložka pod trenažér FORCE MAT PVC, původní cena 934 Kč 3) Prijímač WAHOO USB ANT+, původní cena 990 Kč 4) Hrudní pás Elite Ant HR, původní cena 1 429 Kč Prodám cyklotrenažér s příslušenstvím z důvodů nevyužití již 2. rokem, bez známek poškození, dnes vyzkoušen a plně funčkní. Předtím na něm najeto do 1000km. Kompatibilní s aplikacemi jako Rouvy a Zwift. Pouze osobní převzetí v Ústí nad Labem.
Cyklotrenažér Elite Qubo Power Fluid
Prodám cyklotrenažér Elite Qubo Power Fluid. Nový - pouze odzkoušeno (cca 50 km). Cena 4990 Kč. Původní cena 7990 Kč (poslední foto).
Elite Nero válce
Válce byly pořízeny v roce 2020 v covidovém období a jsou ježděny minimálně (cca 20 hodin provozu). Elite Nero jsou interaktivní válce, které spolupracují se všemi druhy aplikací, počítači a chytrými telefony na platformách IOS, Android, MacOS, Windows. Používají bezdrátové komunikační protokoly ANT+ a Bluetooth. Mají interaktivní jednotku magnetického odporu se třemi stupněmi odporu. Je schopna simulovat stoupání až do 7%. Odpor můžete neustále nastavovat, abyste získali, co nejvíce reálný zážitek Dva setrvačníky (každý o váze 2,7 kg) v zadních válcích zajistí reálný pocit z jízdy, a to i při stoupání. Tři válce parabolického tvaru zajišťují jednoduchou kontrolu na tempem. Kompatibilní se silničními koly i MTB. Elite Nero jsou technicky výkonné válce s atraktivním vzhledem nabízí zábavu a trénink, kterou sportovci hledají. Válce snadno uložíte a pohodlně díky integrované ručce přenesete.
Cyklotrenažér Elite SUITO + doplňky (podložka, ořech CAMPAGN
Prodám Cyklotrenažér Elite SUITO Preferuji osobní předání - dle domluvy Trenažér s přímým přenosem energie a elektronickým ovládáním zátěže Díky integrovanému senzoru OTS (Optical Torque Sensor) funguje trenažér jako Wattmetr. Velice přesné měření - odchylka v rozmezí 2,5% Maximální stoupání 15% Bezdrátový přenos dat pomocí ANT+ nebo Bluetooth Smart protokolu. Velice tichý trenažér s hladkým chodem. Vhodný pro silniční i MTB kola. Uchycení kola na rychloupínák nebo pevnou osu 12x142mm (adaptéry jsou součástí) Kompatibilní s kazetami SHIMANO/SRAM 9/10/11 rychl. Kompatibilní s kazetami Campagnolo 9/10/11/12 speed. + 700 Kč Součástí balení kazeta CS-R7000 11-28 Podložka pod přední kolo je součástí balení + podložka - 500 Kč + Ořech ELITE Campagnolo pro Turno, Drivo II, Direto X a Suito - 700 Kč + stolní ventilátor - 200 Kč
Cyklo PC Specialized Speedzone Sport
Prodám bezdrátový tachometr (cyklocomputer) značky Specialized. Měří všechny veličiny + kadenci šlapání (bezdrátový senzor kadence, umístěný na kliku). Wireless 2.4 Ghz, Ant+, Bluetooth. Používám již hodinky Garmin s hrudním pásem a senzor kadence mám zabudován přímo v klice, takže již nemám využití. Nový stojí pořád 2500 Kč, prodávám za 1500 Kč. Bez jakéhokoli poškození a opotřebení, ježděno na silnici většinou za pěkného počasí, víkendy. Kompletní balení, včetně úchytu na představec, lze vycvaknout, aby nebyl ukraden, držáky pro instalaci senzoru kadence atd. Po Ostravě možno po předchozí domluvě dovézt. Jinak zásilkovna po zaplacení poštovného předem na účet. Platí do smazání. Jezdím často na trase Olomouc, Přerov, Prostějov, Brno, Zlín, po domluvě možno přiblížit, pokud pojedu kolem. Podívejte se i na moje ostatní inzeráty, prodávám více věcí v dobrém stavu. Stačí kliknout na mé iniciály pod nabídkou. Specifikace na níže uvedeném odkaze:
Smart cyklotrenažér Tacx Satori plus gravel
Prodám interaktivní trenažér Tacx Satori, vhodný na bluetooth/ant+ sledování tréninku. K trenažéru přidám gravel na rámu Merida,osazený ultegrou. Tacx T2400 Satori Smart Cyklotrenažér TACX s možností přenosu dat o jízdě do vašeho tabletu nebo smarphone. Součástí je snímač rychlosti, kadence a výkonu, který pomocí bluetooth nebo ANT+, přenese data do vašeho tabletu nebo mobilu. trenažér má magnetickou brzdou (max.950 wattů) s tichým chodem desetistupňovou regulací brzdného odporu regulace odporu se provádí pomocí páčky, kterou lze umístit na řidítka (objímka uzpůsobena i pro průměr řidítek 31,8mm) měří tyto údaje: rychlost výkon (Watt) frekvenci šlapání více o aplikacích pro tablet/mobil naleznete na