inzerce, prodej, prodám, bazar

ELÍ HLEDÁ NOVÝ DOMOV

Kategorie: Psi

Žádáme zájemce, aby netelefonovali, ale přečetli si napřed CELÝ INZERÁT, včetně PODMÍNEK ADOPCE. Zájemcům, kteří si podmínky neprostudují, nebudeme odpovídat.

Fenečka Elí je zhruba dvouletá holčička s dost krutým osudem. První část života prožila v otřesném domu hrůzy ve Vražném, kde žilo na hromadě výkalů několik desítek psů. Po úmrtí tyrana se konečně dostala pryč a doputovala až do naší péče. Elí váží cca osm kilo a měří asi 35 cm.

Elí byla zpočátku vyděšená z každého prdu, z každého pokusu o fyzický kontakt a při každém leknutí se snažil utéct co nejdále i za tu cenu, že přeskočila všechno, co jí stálo v cestě. Postupně jsme ji naučili, že nejsou na světě jen lidé zlí, ale lekavost na nenadálé zvuky jí zatím zůstává. Vzhledem k tomu, že je schopna jedním odrazem překonat JAKÝKOLIV plot, musíme trvat na výhradním umístění v bytě.

Pokud dá člověk Elí čas, stane se z ní velmi rychle moc milá fenečka, která se na mazlení vysloveně těší. Nicméně je opravdu potřeba tomu dát čas a budoucí pánečci musí počítat s tím, že k nám pojedou alespoň na dvě seznamovací návštěvy.

Doma člověk o Elí moc neví. Nejčastěji si zaleze na nějaký pelíšek, kde prolebedí celý den. A i když je jí u nás dobře, už by potřebovala svůj vlastní domov a svoje vlastní pánečky.

Nekonfliktní psí kamarád by určitě v rodině být mohl. Kočičky a jinou menší havěť nemáme vyzkoušenou. Děti do cca patnácti let určitě ne.

Fenečka odejde do adopce odčervená, ošetřena tabletou proti klíšťatům a blechám, očkovaná, čipovaná s vlastním petpasem a kastrovaná.

O adopci budeme jednat VÝHRADNĚ SE ZÁJEMCI, kteří si PROSTUDUJÍ DOKUMENT PODMÍNKY ADOPCE - a budou JEDNAT DLE POKYNŮ, které jsou v něm uvedené. Pište prosím výhradně email, dle podmínek adopce. Z časových důvodů telefony nezvedáme, na SMS zprávy neodpovídáme. Děkujeme za pochopení.
ELÍ HLEDÁ NOVÝ DOMOV
Podobné inzeráty
Nádherná Gamora k adopci
Přirozená, nezávislá, rozvážná, silná, vůdčí, milá a naprosto odzbrojující Gamora. Je to holka se silným jménem, ale říkáme ji prostě Gami, což nám připomíná gumového medvídka. Což ona na jednu stranu je, na druhou dokáže bojovat za své názory a principy, ale s pozitivním přístupem je vždy otevřená diskusi a diplomatické debatě. K cizím lidem je vlídná, ale nepotrpí si na důvěrnosti, když Vás však pozná, rozvrtí ten svůj rotíkový zadeček v rytmu samby a radost z ní přímo tryská. Má moc milé a upřímné oči, které Vám vždy otevřeně říkají, jak se cítí, zda se bojí a co by potřebovala. Na vodítku chodí úplně ukázkově, venku je klidná a nezajímá se o lumpárny v okolí. Nerozhodí ji děti, kola ani jiní psi. Dobře vychází i s fenami, ale je zvyklá být boss a dělat ramena, tedy si s ní rozumí submisivnějšími jedinci. Ve psí smečce ona udává tempo a určuje, kolik pozornosti může páníček věnovat ostatním, hlídá hračky a všechno dění. Je čistotná, ale některé věci si potřebuje označkovat, váží si svého pelíšku i hraček a na nějaké demolice už jí neužije. A když jsme u těch hraček, ty moc miluje, obzvláště pokud pískají, šustí a kladou odpor. ZDRAVOTNÍ STAV: Gami je zdravá holka, která nabírá svalovou hmotu a shazuje nadbytečný tuk, brzy z ní bude výstavní rotvice. Po nějakých šarvátkách má jizvičky po těle a poškozený ušní boltec, ale vypadá to, že s trochou péče a čištění ouška to nebude nic vážného. Je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Gami se hodí do rodiny, která hledá silného a osobitého psa s názorem. Hledá lidi, kteří jí pomazlí, budou si užívat její každodenní pohodovost, ale dokáží i správně odhadnout, jaké situace je třeba řešit opatrně a s rozvahou. Třeba taková návštěva veterináře a složitější manipulace je nutná dělat s náhubkem. Gamorka není žádný terminátor, ale zavrčí si, ukáže zub, aby dala najevo, že ji něco bolí. Na druhou stranu dokáže pro svého pána vydržet hodně a snaží se neprotestovat, ale cizímu člověku by se nežinýrovala vysvětlit, kde jsou její hranice. Doporučujeme ji pouze k jemným psům podobné velikosti a do rodiny bez dětí. Vztah s jinými zvířaty nemáme vyzkoušený, ale nebude asi ani lovec, ani milovník fauny. Není náročná ohledně bytové dispozice, nepotřebuje zasklený balkón ani výhled na údolí, chce prostě jen domov a hledá ty správné lidi, se kterými pak půjde kamkoliv. Pokud bude Gamora Vaše krevní skupina, a v jejím případě nejde o plemeno, ale o něco mezi páníčkem a psem, pak se Vám zaryje tak hluboko do srdce, že ji nebude chtít nikdy pustit ze svého života. V případě zájmu o adopci rotvinky Gamory Vás poprosíme o zaslání e-mailu na Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Gamince nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a doml
Fenka Lara hledá domov - Spolek na ochranu zvířat SOZLit
Je čipovaná, kastrovaná, očkovaná úžasná psí holka. Neskutečně chytrá a hodná. Její život určitě nemohl být v minulosti jednoduchý, protože její nedůvěra k lidem je obrovská. Nic méně, moc se snaží. Potřebuje mnoho času, trpělivosti a lásky. Pere se v ní zkušenost z minulosti ve formě strachu a zároveň zvědavost a vnitřní touha chtít být součástí smečky a být milovaná. Hledá anděla, který ji dá mnoho pochopení, času a lásky. Tolik času, kolik sama Laruška bude potřebovat. Nemá projev strachu, agresi, což je velká naděje, že může svůj strach k člověku odbourat se správným přístupem. Ale toto už nejlépe a nejúčinněji svede v trvalé rodině. Hledáme jí domov v domě se zahradou, s bydlením uvnitř. Ideálně se psím parťákem, který ji dodá sebevědomí a jistotu. K dětem větším, kteří už ví, co a jak. Zkušeného páníčka - ideálně paničku - mužů se opravdu boji. Má ráda svou boudičku, ve které se cítí v bezpečí. Její hygiena je na 1000%. Když chce ven, umí si říct. Na vodítku je to složité, ale i to se dá. Určitě ne do města. Potřebuje klid. Je jí 5 let a je prostě nádherná s úžasnou povahou. Moc bych jí přála, aby se našel anděl, který jí ukáže, jak život s člověkem může být i krásný. Prosím za ní. Nachází se v dočasne péči u Roudnice nad Labem. Podmínkou je uskutečnit více návštěv, aby získala zvyk. Vím, že není jednoduché adoptovat pejska, co má opravdu strach, ale vím, že to není nemožné. I takoví andělé mezi Vámi jsou a my ho hledáme. Jen doplním, že půjde do rodiny na základě adopční smlouvy a úhrady adopčního poplatku. Pomožte Laře domů a kontaktujte dočáskářku Martu z Roudnice na čísle 141 009, nebo na facebooku: Psi k adopci Jak hledat na Peswebu Poslední vložení psi Hledat mezi psy, kteří našli nový domov Jak vložit psa Psí útulky PesWeb pro útulky HTML kód pro vložení psů na webové stránky Kam dál Pomoc psům Jak vložit psy na svůj web Pomozte příspěvkem
❤ Rodny hledá domov ❤
Rodny hledá domov ❤ Tento přibližně 6 léty starý, pitbullovi krasavec hledá svou vysněnou rodinku a nebo parťáka . Je to správný parťák, který nám bude strašně chybět musí mě se odstěhovat a majitel jsi nepřeje žádný zvířata !!:( máme tři děti který Rodny miluje takže je zvyklý na děti. Fenky taky má rád :) Zvládá základní poslušnost a povely . Je potřeba s ním dále pokračovat s výchovou, je to pořád učinili pejsek. :) více informací volejte na+420
DAMSEL K ADOPCI - HLEDÁ SKUTEČNÝ DOMOV
Věk: 2 roky. Nar.: 03/2021. Video: Damsel je roční středně aktivní pejsek. Hledá skutečný domov. Je vhodný do bytu i do rodinného domu. Doporučujeme do rodiny bez dětí. Damsel je kamarád s ostatními psy a fenkami. Pro více informací, prosím, pište, volejte. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
Paprička
Paprička - hledá domov Prosím čtěte do konce! Fenečka,kříženec, hledá zodpovědný domov. V dospělosti střední až větší velikosti. Candy je z počátku opatrnější k lidem, ale je to taková moudrá učenlivá fenka. Moc hodná. Ještě má dvě sestričky. V novém domově jistě ocení dalšího psího parťáka na "kravinky" :) Pochází z nevhodných podmínek a všemu se teprve učí, bude vyžadovat trpělivé majitelé, což vám pak láskou vynahradí :). Odhad v dospělosti 15- 20kg, aktuálně kolem 6 kg. Křížení si netroufam odhadovat. Čtěte pozorně! Je to štěně, které vám bude ze začátku dělat všude loužičky, prosím opravdu zvažte její adopci, ať se nemusí vracet. Nedám ji k nikomu kdo ji chce pouze ven do boudy, pouze s přístupem do domu. Do zprávy nebo emailu mi napište proč máte o fenku zájem , něco o sobě a o tom jaký domov můžete nabídnout. Žádám o vyplnění dotazníku, který zašlu na e-mail, takže se prosím obrňte trpělivostí a počítejte prosím i s variantou, že nemusíte být vybráni jako vhodní majitelé. Nachází se u Nového Bydžova, královehradecký kraj. Do nového domova půjde odčervená, plně očkována, čipována s pet pasem a ošetřena pipetkou proti parazitům. Podmínka adopce je podpis adopční smlouvy, zaplacení adopčního poplatku a kastrace ve vhodném věku. Adopční poplatek částečně hradí výlohy na pejska, bez čehož bychom nemohli dále pomáhat. S budoucími majiteli chceme zůstat rozhodně v kontaktu i do budoucna! Kontaktovat mě můžete na e-mailu michaela-pourova@, nebo na mobilu , (pokud nebudu brát mobil, napište prosím SMS, zavolám zpět) Naši svěřenci nejsou určeni lidem, kteří nejsou zodpovědní.
Candy
Candy - hledá domov Prosím čtěte do konce! Fenečka,kříženec, hledá zodpovědný domov. V dospělosti střední až větší velikosti. Candy je z počátku opatrnější k lidem, ale je to taková moudrá učenlivá fenka. Moc hodná. Ještě má dvě sestričky. V novém domově jistě ocení dalšího psího parťáka na "kravinky" :) Pochází z nevhodných podmínek a všemu se teprve učí, bude vyžadovat trpělivé majitelé, což vám pak láskou vynahradí :). Odhad v dospělosti 15- 20kg, aktuálně kolem 6 kg. Křížení si netroufam odhadovat. Čtěte pozorně! Je to štěně, které vám bude ze začátku dělat všude loužičky, prosím opravdu zvažte její adopci, ať se nemusí vracet. Nedám ji k nikomu kdo ji chce pouze ven do boudy, pouze s přístupem do domu. Do zprávy nebo emailu mi napište proč máte o fenku zájem , něco o sobě a o tom jaký domov můžete nabídnout. Žádám o vyplnění dotazníku, který zašlu na e-mail, takže se prosím obrňte trpělivostí a počítejte prosím i s variantou, že nemusíte být vybráni jako vhodní majitelé. Nachází se u Nového Bydžova, královehradecký kraj. Do nového domova půjde odčervená, plně očkována, čipována s pet pasem a ošetřena pipetkou proti parazitům. Podmínka adopce je podpis adopční smlouvy, zaplacení adopčního poplatku a kastrace ve vhodném věku. Adopční poplatek částečně hradí výlohy na pejska, bez čehož bychom nemohli dále pomáhat. S budoucími majiteli chceme zůstat rozhodně v kontaktu i do budoucna! Kontaktovat mě můžete na e-mailu michaela-pourova@, nebo na mobilu , (pokud nebudu brát mobil, napište prosím SMS, zavolám zpět) Naši svěřenci nejsou určeni lidem, kteří nejsou zodpovědní.