inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektronka PL500

Kategorie: Ostatní

Elektronka PL500, nová, zabalená, nepoužitá, made in Czechoslovakia
Elektronka PL500
Podobné inzeráty
Vapo, elektronka, příslušenství.
Prodám vapo, elektronky a příslušenství zakoupené ve Vaprio v létě 2021 tudíž ještě v záruce a ke všemu je faktura. Po domluvě lze koupit i jednotlivě raději ale vše najednou. Vše je již vyčištěno a připraveno k použití. Vše bylo používáno pouze chvíli. Vape: Voopoo Drag 3 + 2 baterky Sony 18650 VTC6. Tank s hlavou byl použit pouze na jednu náplň a dále používán pouze mód s tankem smoke resa prince cca na 200ml. Zbytek originálního příslušenství nepoužité. Elektronka: Vaporeso GTX One 40w. Použito maximálně na 3 náplně a bohužel se v něm nechal delší dobu liquid asi týden a ten vytekl a trochu rozleptal na boku gumový obal, viz foto. Dokoupené 2 náustky 510 a náhradní tank aspire Nautilus X s hlavami avšak nepoužito. Tank uwell crown 5. Použité 2 hlavy na zkoušku a to max 50ml náplně, jako nové + dokoupené další 2 hlavy, náustek a ochranná guma. Smoke resa Prince: dokoupené nové hlavy které jsou minimálně použité a jsou vyčištěné, chybí spodní kroužek na vzduch protože je to keramika a stačilo malé ťuknutí o stůl v práci, použito cca 200ml náplně. Dále báze 70/30 1l kde je minimálně polovina a zbytek je namíchaný bez nikotinu viz velké foto vlevo. Báze 50/50 1l kde je zhruba 75% a zbytek naředěný s nikotinem 8mg viz velká fotka vpravo. Cena je uvedená za vše ale dá se domluvit. V případě zájmu jednotlivé ceny dohodou.
Elektronka
Elektronka koupena koncem listopadu Chvíli používaná ale příteli nevyhovuje... Komplet balení plus nějaké namichane liquidy báze skoro celá 2 lahvičky a 2 nikotinove báze.. doklad o koupi je možné doložit
Elektronka TESLA EL51
Prodám originálně zabalenou, nezkoušenou elektronku TESLA EL51. Osobní předání Praha, jinak Česká pošta.
Elektronka
Prodám elektronku, baterie 2200mAh, nastavitelný výkon 40-65-80W, micro USB (bez nabíječky) viz foto ,2x žhavení. Cena 400,-Kč, jen osobní odběr Orlová a okolí.
elektronka Tungsram; OS70/1750
Nálezový stav-nemohu ověřit celou funkčnost ,sběratelský kus . Stalo se!Protože někteří kupující nepřebírají zboží,které se vrátí na odesílací adresu bez vrácení poštovného. 1)Posílám na dobírku dopravné 79kč+ dobírka 19kč=98kč(doprava platba předem),doplatek cena zboží. 2)posílám dopravné 79kč+ cena zboží převodem na účet (platba předem).Děkuji za pochopení.
Elektronka Smok rigel kit
Dobrý den. Prodám nepoužitou jako novou Elektronku Smok rigel kit. Náhradní sklíčko a žhavič.Elektronku jsem koupil od známeho. Je potřeba dokoupit baterie a chybí nabíjecí kabel. Usb-C ale myslím že to není v dnešní době problém.Cena 600kč rozumné dohodě se nebráním. Možnost zaslat zásilkovnou nebo balíkovnou.