inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektronické klávesy - 44 kláves

Kategorie: Ostatní

Zachovalé a funkční klávesy. Spousta rejstříků, rytmů, doprovodů a jiných nástrojů. Možnost nahrávání vlastních skladeb a následná kontrola, zda už se vám podařilo skladbu zvládnout. Sluchátka a mikrofon je možné připojit. Součástí napájecí kabel nebo možno na baterie.
Elektronické klávesy - 44 kláves
Podobné inzeráty
Elektronické klávesy Casio MA-150
Prodám funkční elektronické klávesy Casio MA-150. Vhodné pro výuku hry na klavír - LCD displej ukazuje zápis v notové osnově, jaké noty a názvy not. Možno na baterie i adaptér, který je součástí kláves.
Elektronické aukce na klíč
naše společnost FinYes s.r.o. Vám nabízí službu „elektronické aukce na klíč“ na certifikovaném softwarovém nástroji. Nyní akce! Do 20.3.2023 komplexní aukce za 18 499,- Kč. Zajistíme Vám za nejvýhodnější cenu celkovou administraci elektronické aukce. Cena je konečná a není stanovena na provizi z výnosu. ·Provedení elektronické aukce jako prostředku pro hodnocení nabídek a to se všemi jejími náležitostmi ·Vypracování návrhu záměru na prodej včetně podmínek výběrových řízení formou elektronické aukce ·Zajištění pozorovatelského přístupu do aukční síně. ·Vyhotovení Protokolu o průběhu eAukce a poskytnutí otisku aukční síně, které detailně zachycují průběh a výsledek konané eAukce. ·Archivaci a mnoho dalšího…
Elektronické klávesy
Prodám elektronické klávesy,plně funkční
STOLNÍ ELEKTRONICKÉ FOTBALKY ZVÝŠÍ NÁŠTĚVNOST VAŠICH PODNIKŮ
Stolní ELEKTRONICKÉ fotbalky od nás, vám zaručeně ZVÝŠÍ NÁVŠTĚVNOST vašich podniků. Naše ELEKTRONICKÉ stolní fotbalky do vašich barů, heren, restaurací a vináren zcela a ÚPLNĚ ZDARMA!!! IHNED přivezeme!!! Po celé MORAVĚ. VŠECHNY naše stolní fotbalky mají elektronické mincovníky na VŠECHNY drobné mince + bonusy HRY ZDARMA!!. Za pronájem vůbec NIC NEPLATÍTE. My vám vyplácíme každý měsíc podíl z tržby. Servis do 48hodin. Vy se nemusíte o nic starat. Naší předností před ostatními je, že vám stolní fotbalek dovezeme už do 48 hodin po objednávce. Volejte prosím co nejdříve. Tato nabídka PLATÍ STÁLE. Volejte NON-STOP i včetně víkendů!!
OBAL/TAŠKA NA KLÁVESY
Prodám GEWA obal/tašku na klávesy, economy, 15 mm. Popruh přes rameno, dvě ucha, uvnitř popruhy na připevnění kláves, venku velká kapsa na noty a jedna menší kapsa, dole tři "nožky". Vnitřní rozměry 95 x 42 x 18 cm. Úplně nový, nepoužívaný. Cena 1 800 Kč nebo dohodou.
Klávesy CASIO LK-90TV + pedál + mikrofon + noty + manuál
Klávesy Casio LK - 90tv ve výborném stavu. Ze zesilovacím pedálem, mikrofonem KOSS na karaoke, zdrojem, propojovacím kabelem, noty, manuál. Lze provozovat i na baterie. Přidám i obal proti prachu. Připojení přes USB k počítači, přes videoout jack + audio cinche k televizoru, 61 kláves, podsvícení, 264 zvukových rejstříků, 61 perkusních zvuků, 120 rytmů, 3 výukové systémy, Song a piano Bank, metronom, slot pro Smartmedia kartu