inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektronická odsávačka hlenů

Kategorie: Ostatní

Prodám novou elektronickou odsávačku hlenů, jen rozbalená krabice. Posílám přes zásilkovnu, nebo osobní odběr v Hradci Králové.
Elektronická odsávačka hlenů
Podobné inzeráty
Odsávačka hlenů
Prodam odsavacku hlenu znacky Miniland na baterky vcetne veskereho prislusenstvi s navodem a puvodni kabici. Vice informaci na
Nosátko odsávačka nosních hlenů sada
Odsávačka nosních hlenů z plastu, připojitelná k vysavači, úplně nová a nepoužitá (špatně zvolený typ, nelze nasadit na náš vysavač). K osobnímu odběru na Praze 11. Upřednostňuji komunikaci emailem (ancheek@), děkuji.
Odsávačka hlenů
Prodám elektrickou odsávačku hlenů 3 úrovně odsávání Napájení bateriemi Skoro nepoužitá.
Elektrická odsávačka hlenu
Prodám elektrickou mále používanou odsávačku Haxe, plně funkční. Kupovaná 2020. Odsávačka je je přenosná, omyvatelná a je možné ji sterilizovat. Doporučuje se na čištění nosních dírek dětí od 0 do 3 let. Umí 12 melodií, které rozptýlí dítě. Souprava obsahuje 2 úzké a 2 široké koncovky. Kompaktní a jednoduchý design zajišťuje, že je odsávačka vhodná i na cesty. Funguje na 2 tužkové baterie AAA. Mohu předat osobně v Praze na Karlíně / Jinonicích, nebo poslat přes Zásilkovnu.
Dvoufázová odsávačka mateřského mléka Yoomi
Odsávačka mateřského mléka od anglické firmy Yoomi, s dvoufázovým systémem odsávání. Odsávačka je asi jako jediná na trhu ve verzi 3v1: ruční odsávání, el.odsávání na baterky, el.odsávání se zapojením do el.sítě. Používaná cca 9 týdnů, tudíž jako nová. U prvního dítěte jsem používala odsávačku Tommee Tippee, ta mi moc nevyhovovala, proto u druhého dítěte jsem pořídila, na základě doporučení a recenzí, tuto. Za mne to je top odsávačka. Původní cena přes 2,5tis Kč. Motto firmy Yoomi je "Inspirováno maminkou, designováno tatínkem, ověřeno vlastními dětmi". Funkce odsávačky: - jediná odsávačka, která umožňuje napájení ze sítě, pomocí baterií anebo manuálně - stimulace pro podporu toku mléka a následné jemné sání pro maximalizaci tvorby nového mléka - napodobuje přirozený rytmus dítěte při kojení - objímka z měkkého silikonu pro jemné uvolnění mléka - 9 rychlostí a úrovní sání - velmi tichý provoz pro diskrétní používání - jednoduché ovládání, veškeré funkce lze snadno ovládat jedním dotykem Nekuřácká domácnost, bez zvířat. Posílám Zásilkovnou.
Kompletní výbava pro miminko (0-1rok)
Dobrý den Nabízím zde kompletní výbavu pro nově narozené miminka(kluci) až do 1. roku. Bohužel mi neumožňuje nahrát veškeré fotografie. Proto některé položky budou pouze popsané a v případě zájmu odešlu fotografie zvlášť. Většina věcí je používaná,ale v dobrém stavu . Některé věci nejsou vůbec použité (zcela nové). Na fotografiích pouze vyprané (nežehlené). Značky oblečení - lupilu , Calvin Klein, Disney a jiné Zde je rozpis položek = 1x dětská chůvička 1x odávačka M.M (elektronická) 2x flaštička na mléko 1x flaška na pití 1x čistička lahví 1x odkapávač na dětské láhve 1x odsávačka hlenů (manuální) 1x vanička na koupání 1x lehátko do vaničky 1x sedátko do vany (s přísavkami) 1x hrazdička Fischer Price (elektronická) 3x hrací podložka 1x dětský kolotoč Fischer Price(ele.) 2x mantinel do postýlky 1x povlečení do postýlky 1x spací vak 1x nebesa do postýlky 2x zavinovačka 1x přebalovací podložka na pult 52x plenky číslo 1 + 2(Pampers,Dada) 2x ortopedické plenky 1x dětské vajíčko do auta (kočárku) XXX hraček ( plyšáci,kousatka, chrastítka atd.) 7x tepláky 14x triko (krátký rukáv) 15x bodyčko (krátký rukáv) 11x bodyčko (dlouhý rukáv) 1x mikina 8x dupačky 2x bunda 4x mikina 2x punčochy 1x lacláče 2x kraťasy 14x overal 2x kombinéza 9x čepička 4x bryndák 7x ponožky 6x botičky 2x vak na nohy 1x fuksak do kočárku Prodávám za cenu elektroniky.