inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrokoběžka 2WD EcoWheel K101

Kategorie: Ostatní

Najela koloběžka téměř 600 km, vypadá jako nová.
Hlavní přednosti koloběžky:
jedná se o typ koloběžky s pohonem na obě kola
Baterie 30Ah zajištující dojezd koloběžky neuvěřitelných 80 km!
Maximální nosnost je 180 Kg
Váha samotné koloběžky je 38 Kg
Max. rychlost - 90km/h!
Kotoučové brzdy přední + zadní +(elektrická brzda)
LED osvětlení přední + zadní+ blinkry
LCD displej pro nastavování rychlostí, výkonu
možnost přepnutí do ECO módu (max. 25km/h)
možnost odpojení pohonu předního kola, neboli redukce 2WD
Odrpužená přední vidlice , odpružená zadní vidlice- nastavitelná tuhost
Osvětlení ze strany pod stupačkami
bez sedátka
Tato koloběžka je určena spíše pro zkušenější jezdce.
Elektrokoběžka 2WD EcoWheel K101
Podobné inzeráty
Elektrická Koloběžka Ecowheel 1000w
Prodám elektrokolobezku EcoWheel. Výkon baterie 1000w Nájezd na jedno nabití 35km Najeto: 124km Zakoupeno před půl rokem.(záruka platná) Nachází se v okolí Českého Brodu. Výbava: Zpětná zrcátka, tachometr, blinkr, klakson, přední brzda, zadní brzda, brzdové světlo, přední světlo. Důvod prodeje: kupuji menší koloběžku.( Pokud máte na výměnu, klidně nabizejte, doplatek z vaší strany).
Ecowheel
Prodám elektrickou motorku gr25, rok používanou. Maximální rychlost 50km/h, 2 baterie a dojezd asi 100km
Hoverboard EcoWheel 10,5" Cross - carbon
Dobrý den, prodávám hoverboard, který je v perfektním stavu a téměř nepoužívaný. Dojezd cca 37 min. Lehce poškrábán po bocích.
prodám vyvážečku AGAMA LV 8
Prodám vyvážečku Agama LV 8. 2WD, s doklady pro provoz na komunikacích 2 hydropojezdy v kolech - s volbou 3 rychlostí vpřed/vzad, šípové pneu 22,5" 2 bržděné kola, chladič oleje, natáčecí oje, led osvětlení, hydraulická ruka s výsuvem, rotátor 4t,široké kleště, hydraulicko/el rozvaděč. zapojení závěs K 80. pohon pístovým čerpadlem 130l, přes převodovku 1:3 na kardan traktoru.
Elektrické dětské auto buggy UTV 4x4 delux NOVÉ
Prodám úplně nové se zárukou! Možnost poslání přes PPL za 100 Kč nebo za 200 Kč na dobírku. Při osobním odběru montáž zdarma. Dětské autíčko buggy UTV 4x4 delux jezdí na měkkých pěnových kolech EVA, která jsou tichá a přizpůsobí se různým typům terénu. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže a o bezpečnost se postarají bezpečnostní pásy. Autíčko je pro dvě děti. Autíčko je velikostně vhodné pro děti od 3 do 8 let. Speciální vlastnosti: sedadlo z umělé kůže 4 motory každý 35W volitelný přepínačem pohon všech kol / 4WD nebo pohon zadních kol / 2WD LED světlomety + LED zadní světlo velké měkké pneumatiky pro větší přilnavost zvuk motoru při startování 3 rychlostní stupně + zpátečka (D1, D2 , D3, P, R) ovládání buď dálkovým ovladačem nebo plynovým pedálem USB, slot na kartu, připojení aux a displej baterie rychlostní stupeň vpřed a vzad včetně nabíječky startování CVT systém všechna kola s odpružením Technické parametry: Délka vozidla 124 cm Šířka vozidla 82,6 cm Výška vozidla 81 cm Váha vozidla 31,5 kg Rychlost 3-6 km/h Maximální nosnost 60 kg více info na