inzerce, prodej, prodám, bazar

elektřina ze slunce

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu Elektřina ze Slunce (1993). Cena 20,-Kč.
Kontaktovat inzerenta pouze emailem.
elektřina ze slunce
Podobné inzeráty
Astronomie, astrofyzika a teorie relativity
Astrofyzika-Ginzburg Astronomie 1+2-Guth Atmosferická ionizace-Spurný Co víme o hvězdách-Link Čo je teória relativity-Landau Družice vo vesmíre-Faukner Encyklopédia astronómie-Hajduk Fotografie hvězdné oblohy-Klepešta Fyzika hviezd a vesmíru-Šolc Fyzika komet-Bouška Gravitace, černé díry a fyzika prostoročasu-Ullmann Hvězdné atmosféry-Švestka Ilustrovaný slovník termínov-Bruzek Jak poznává astrofysika vesmír-Link Kapitoly ze speciální teorie relativity-Bartuška Kde žijeme-Havlíček Kosmická dynamika-Hruška Kozmické žiarenie-Dubinský Lety do stratosféry-Link Mechanika sluneční soustavy-Hacar Moderní technika v astronomii-Valníček Nebeská mechanika, Analytické metody-Andrle Obloha na dlani-Pittich Odhalená tajemství Slunce-Kippenhahn Pohyb tělesa v radiálním gravitačním poli-Ungermann Pohyb umělých družic-Volf Potulky vesmírem-Link Praktická astronómia-Minnaert Proměnné hvězdy-Parenago Přehled astronomie-Hlad Radioastronomie-Budějický Raketové lety a výzkum vysoké atmosféry-Link Slnečná aktivita a zem-Mirošničenko Slunce a člověk-Kleczek Slunce a jeho vlivy na Zemi-Link Svět hvězd-Parenago Teória relativity-Sokolovskij Úvod do dejín astronómie-Druga Úvod do fyzikální kosmologie-Horský Úvod do kosmické fysiky a matematické geografie-Láska Úvod do teorie relativity-Horský Velká encyklopedie vesmíru-Kleczek Vesmír kolem nás-Kleczek Vývoj vesmíru-Novikov Základy astronautiky-Mišoň Základy astronómie-Müller Základy astronomie a astrofyziky-Vanýsek Základy astronomie v příkladech-Široký Základy nebeské mechaniky-Andrle Základy speciální teorie relativity-Votruba Zatmění a zákryty nebeských těles-Bouška Zpráva o vesmíru-Kopal Astronomické algoritmy pro kalkulátory-Pokorný Nabízím knihy z fyziky. Astronomie, astrofyziky a teorie relativity. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Krvavé slunce pod gilotinou
nová kniha, cena 250 kč, zaslání možné zasilkovnou při platbě předem +69kč, při dobírce +130 kč Kniha Aleny Vitáskové "Krvavé slunce pod gilotinou" je dokumentární román popisující prorůstání nevolených struktur a zájmových skupin do politiky, státní správy, policie, justice. Nevymahatelnost práva a spravedlnosti se stalo běžnou praktikou a ti co nepatří do "party" musí počítat se vším. Hluboké znalosti okolností kolem solárního byznysu, které autorka načerpala coby předsedkyně Energetického regulačního úřadu, osobní zkušenosti a pocity, které prožívala, jsou ztvárněny ve střípcích skutečných událostí Pro plasticitu celého "solárního zločinu" jsou v knize uvedeny další nezávislé pohledy a osobní zkušenosti. A to ze strany policisty, spolumajitele patentu pro solární aplikace a firmy, která solární elektrárny stavěla. Všichni se dostali na dosah krvavého slunce a rovněž pocítili ocelový chlad
Elektřina na modelovém kolejišti
Elektřina na modelovém kolejišti od A do Z rady,návody,příklady-výkresy a schémata pro začátečníky i pokročilé. Stav viz. foto. Možno poslat, NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM, dobírku pouze po platbě předem za poštovné. .Primární kontakt přes email formulář, případně sms, ozvu se zpět.
MIX KNIH, VĚTŠINOU STARŠÍ, ALE I NOVÉ - V RÁMCI ÚKLIDU č. 1
Dobrý den ☺ Nabízíme k prodeji knihy, které už doma nevyužijeme. Jde jak o starší, tak i novou literaturu mnoha žánrů - ve slušném stavu. Jsem otevřený DOHODĚ - mnou nabízené ceny jsou orientační, které přivítám. Lze vyzvednout osobně (Lužice u Hodonína), nebo zašlu: Doporučený balíček České pošty - dodání přímo na Vaši adresu +65 Kč (menší zásilka až 2 kg). Balíkovna - vhodná pro větší objem zásilky (až 15 kg) +65 Kč. Zásilkovna (až 5 kg) totéž. Seznam a zákl. info níže: 1 Knihovnička Vlasty 15 – Zdeněk Kučera, O VÝCHOVĚ BEZ RECEPTŮ (96 stran, nakl. Mona, 1985) 20 Kč 2 Knihovnička Vlasty 17 – Eva Mádrová, DĚTI, CITY A MY (95 stran, nakl. Mona, 1987) 20 Kč 3 Josef Švejcar – PÉČE O DÍTĚ (344 stran, nakl. Avicenum, 4. vydání, 1985) 35 Kč 4 Majorová-Neprakta – O SLUŠNÉM CHOVÁNÍ FAKTA (145 stran, Státní ped. Nakl., 1970) 29 Kč 5 Pinková a kolektiv – RADY PRO DOMÁCNOST (247 stran, Státní zeměd. Nakl., 1988) 29 Kč 6 Jan Suchl – MILENCI NA CELÝ ŽIVOT/SÁZKA NA LÁSKU (263 stran, ČS spisovatel, 1988) 35 Kč 7 Child, Stillman, Hillerman, Thomasová – NEJLEPŠÍ SVĚTOVÉ ČTENÍ: VÝSTŘEL, PŮLNOČNÍ SLUNCE, KOSTLIVEC, NA ŽIVOT A NA SMRT (559 stran, Reader´s Digest Výběr, 2006) 60 Kč 8 Kinsella, Connelly, Hadow, Hoag – NEJLEPŠÍ SVĚTOVÉ ČTENÍ: BOHYNĚ DOMÁCÍHO ŠTĚSTÍ, POSLEDNÍ ŠANCE, VELKÉ SÓLO, ZÁSILKA OD MRTVÉHO (592 stran, Reader´s Digest Výběr, 2006) 60 Kč 9 Baldacci, Higgins, Delinsky, Eidson – NEJLEPŠÍ SVĚTOVÉ ČTENÍ: VÝHRA, ČERNÝ BARON, MÍSTO ŽENY, PISTOLNÍK A ŘEHOLNICE (562 stran, Reader´s Digest Výběr, 1999) 60 Kč 10 Eva Uhrová – ČESKÉ ŽENY ZNÁMÉ A NEZNÁMÉ (191 stran, Kosmas, 2008) 35 Kč 11 Věra Pavlová – VZPOMÍNKY NA OTU PAVLA (127 stran, Agentura V.P.K., 1993) 50 Kč 12 Kolektiv autorů – MINIKUCHAŘKA ZDRAVÝCH JÍDEL (31 stran, Nakl. a vydav. LORS, 1990) 15 Kč 13 C. E. Eckersley – ESSENTIAL ENGLISH FOR FOREIGN STUDENTS, BOOK 2 (246 stran, Longmans, Green, 1980) 85 Kč 14 Miroslav Plzák – GORDICKÉ UZLY ROVNOPRÁVNÉHO PÁROVÉHO DOROZUMÍVÁNÍ (126 stran, Mladá Fronta, 1986) 50 Kč 15 Světový tisk – SVĚT A SAMETOVÁ REVOLUCE (63 stran, ČTK) 20 Kč 16 Hana Andronikova – NEBE NEMÁ DNO (296 stran, Odeon – Česká řada, svazek 20, 2010) 120 Kč 17 Zdeněk Matějček – RODIČE A DĚTI (336 stran, Avicenum, 1986) 75 Kč 18 Kareis – Kareis – ŠICÍ STROJE V DOMÁCNOSTI (80 stran, Polytechnická knižnice, SNTL, 1984) 25 Kč 19 Spol. Entre, Atip, Helika, Sazka, Skanska, Techo – V SAZKA ARENĚ (128 stran, Entre, 2004) 50 Kč 20 M. Nezval, P. Volf – JIŘÍ MENZEL: MUŽ, KTERÝ ZŮSTÁVÁ (87 stran, Carmen, 1992) 20 Kč 21 N. Strelcovová – SPISOVATEL A DOBA (71 stran, Tisková agentura Novost – Dialogy, 1989) 15 Kč 22 Miroslav Plzák – TAKTIKA A STRATEGIE V LÁSCE (252 stran, Mladá Fronta – edice Kolumbus, 1970) 45 Kč 23 Ota Gregor – ZDRAVĚ ŽÍT, TO JE KUMŠT (155 stran, Olympia – Edice Kondice, 1988) 40 Kč 24 Věra Nosková – BEREME, CO JE (296 stran, Abonent ND, 2005) 75 Kč
Populární fyzika a astronomie
Besedy o fyzike-Bludov Černé díry a vesmír-Novikov Einstein-Kuznecov Filozofické otázky současné fyziky-Gott Filozofické problémy súčasnej fyziky-Zajac Fyzika a filozofie-Úlehla Fyzika a ty-Karlson Fyzikálne základy techniky-Lepil Fyzikální kvízy-Bilimovič Fyzikální základy techniky-Lepil Galileo Galilei-Smolka Historické pramene súčasnej fyziky 1-Zajac Isaac Newton-Nový K horizontom vesmíru-Hajduk Kolumbové Vesmíru-Pacner Laser v mnoha podobách-Sedláček Lidstvo, země, vesmír-Ursul Na křižovatce nekonečna-Parnov Nepravdepodobné – neskutočné-Kitajgorodskij O čase-Davies O elementárnych časticiach-Šelest O povaze fyzikálních zákonů-Feynman Od Galileiho po Einsteina-Kuznecov Plazma, čtvrté skupenství hmoty-Krejčí Pohledy do nebe-Slouka Poriadok a neporiadok vo svete atómov-Kitajgorodskij Poslední tři minúty-Davies Pravdepodobnostný svet-Danin Prečo je to tak-Niese Priekopníci modernej fyziky-Kvasnica První tři minuty-Weinberg Převratné objevy fyziky-Buhrke Schrödingerova koťata-Gribbin Sily v prírode-Grigoriev Slunce náš život-Dvořák Sto let astronomie-Waterfield Stručná historie času-Hawking Svět očima fyziky-Štoll Svět očima moderní fyziky-Krejčí Šíp času-Coveney Štruktúra vedeckých revolúcií-Kuhn Teorie ničeho-Barrow Teorie všeho-Barrow To chce vtip-Lange To nemyslíte vážně pán Feynman-Feynman Velcí přírodozpytci-Lenard Vesmír a člověk-Kleczek Vesmír je náš svět-Grygar Vesmír v orechovej škrupinke-Hawking Vesmír jaký je-Grygar Vesmírná zastavení-Grygar Vesmírne metamorfózy-Krempaský Vesmírní sousedé naší planety-Kopal Vezmi rozum do hrsti-Makoveckij Z druhej strany kvanta-Ponomariov Zaujíma vás fyzika a technika-Jakeš Zo života hviezd-Štohl Zrození atomového věku-Bareš Žiarenie, hrozba i nádej-Tölgyessy Fyzika v perspektivě času-Chlebeček Fyzikálne vedy v 20. storočí-Bernal Pan Tompkins v říši divů-Gamow Nabízím staší knihy na téma populární fyzika a astronomie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Prodám různé nové knihy
Prodám nové knihy Grey 150kč. Půlnoční slunce 300kc.Vsimavost a soucit 200kc.Recepty 350kč.Budha kus 200kc.Murphy kus 200kc.Secret 250kc.Třetí foto kus 60kc.